Hamileligimle ilgili yorum yazmayin artik. Cidden rahatsiz oluyorum. gerekeni soyledim. Bebek konusunda neden hamile kaldn bebek neden vs konularini sevmiyorum. o ben istemeden oldu evet bi kez olan bi kazadan oldu evet. Ama ben bundan yakinmadim bebek var napcam demedim. Laf arasinda hamileligimi belirttim sadece. ve ben bebegimden rahatsiz degilim. Ben esimle m
Cnm senden daha cok dusunurum derken ben ke di karnimdaki bebegi sendn daha fazla dusunurum demek istedim. Sert ciktiysam kusura bakma ama herkes bi hamilelik takmis gidiyor. Genelleme yaparkn icine ben de giriyorum. Ben de dusunmuyodum. Ama bi seferlik bisi oldu. Aklima bile gelmedi. Ama bn onu basima bela oldu gibi dusunmuyorum. Ayrilsam da bebegimi ne babasindan uzaklastiririm ne kimseye muhtac ederim Allahin izniyle. Onun ne gunahi var.Canim bence sende bilip bilmeden konuşma benim bebegım yokki ) 2 yıllık evliyim 2 yil daha istemiyorum bu evlilik tamamen kafama yatana kadar.. tabi hayırlısı neyse. senden daha çok seviyorum demişsin de yani biraz komik olmuş :))
Öyle düşünme ne sevindim umarım hep öyle olur bi de ben seni kasdetmedim yazarken genel konuştum :)))