ben bu evliliği sevemedim sanırım

Hamileligimle ilgili yorum yazmayin artik. Cidden rahatsiz oluyorum. gerekeni soyledim. Bebek konusunda neden hamile kaldn bebek neden vs konularini sevmiyorum. o ben istemeden oldu evet bi kez olan bi kazadan oldu evet. Ama ben bundan yakinmadim bebek var napcam demedim. Laf arasinda hamileligimi belirttim sadece. ve ben bebegimden rahatsiz degilim. Ben esimle m
Canim bence sende bilip bilmeden konuşma benim bebegım yokki :KK66:) 2 yıllık evliyim 2 yil daha istemiyorum bu evlilik tamamen kafama yatana kadar.. tabi hayırlısı neyse. senden daha çok seviyorum demişsin de yani biraz komik olmuş :))
Öyle düşünme ne sevindim umarım hep öyle olur bi de ben seni kasdetmedim yazarken genel konuştum :)))
Cnm senden daha cok dusunurum derken ben ke di karnimdaki bebegi sendn daha fazla dusunurum demek istedim. Sert ciktiysam kusura bakma ama herkes bi hamilelik takmis gidiyor. Genelleme yaparkn icine ben de giriyorum. Ben de dusunmuyodum. Ama bi seferlik bisi oldu. Aklima bile gelmedi. Ama bn onu basima bela oldu gibi dusunmuyorum. Ayrilsam da bebegimi ne babasindan uzaklastiririm ne kimseye muhtac ederim Allahin izniyle. Onun ne gunahi var.

Hamileligimle ilgili yorum yazmayin artik. Cidden rahatsiz oluyorum. gerekeni soyledim. Bebek konusunda neden hamile kaldn bebek neden vs konularini sevmiyorum. o ben istemeden oldu evet bi kez olan bi kazadan oldu evet. Ama ben bundan yakinmadim bebek var napcam demedim. Laf arasinda hamileligimi belirttim sadece. ve ben bebegimden rahatsiz degilim. Ben esimle m

Cnm senden daha cok dusunurum derken ben ke di karnimdaki bebegi sendn daha fazla dusunurum demek istedim. Sert ciktiysam kusura bakma ama herkes bi hamilelik takmis gidiyor. Genelleme yaparkn icine ben de giriyorum. Ben de dusunmuyodum. Ama bi seferlik bisi oldu. Aklima bile gelmedi. Ama bn onu basima bela oldu gibi dusunmuyorum. Ayrilsam da bebegimi ne babasindan uzaklastiririm ne kimseye muhtac ederim Allahin izniyle. Onun ne gunahi var.
Sana başına bela olucak demiyoruz..
Anne baba ayrı büyüyecek ona üzülüyoruz.
Daha doğmadan hayata 1-0 yenik başlayacakk anlatabildik mi şimdii :KK59:

bir ayda 400 lira çokmu ya anlamadım ben:KK57: koca bir ay! hamile bir kadın haftada 100 lira başka bir şehirde çok mu ailesinin yanına gitse bile evli barklı kadın gidin canım şunu çekti şunu bunu alın mı dicek harcamasa bile cebinde olmalı kocası düşünmeli al şu parayı yolda izde ne olur ne olmaz diye

Hamileliği niye sizleri bu kadar ilgilendirdi ben de bunu anlamadım ?
Ne güzel kadın mutlu niye burnundan getiriyorsunuz ? Çocuğuma yazık olacak modunda da değil biliyor ne yaptığını çocuk azarlar gibi ne bu yorumlar ya...
Konu sahibi keşke gitmeden önce ölçüp tartsaymışsınız biraz.Neyse ilerisine bakın.Bence eşinizi bu ''hayal'' fikrinden vazgeçirmeye çalışın tatlı tatlı.Alışamamışsınız çünkü,alışacak gibi de durmuyorsunuz.Bir an önce dönmeniz sizin için daha iyi olur.

Anlattığınız şeyler çok zor şeyler aslında başka bir şehire gitmek filan:KK43: ama anladığım kadarıyla bilerek evlenmişsiniz... sabırlı olmalısınız her kışın bir de baharı var arkadaşım sıkmayın canınızı:)) hamilesiniz tabiki daha duygusal daha alıngan bir dönemden geçiyorsunuz. hayatınız hep böyle gidicek diye bir şey yok eşinizin para konusunda surat asması kırıcı olmuş gerçekten ama onun dışında eşinizle ciddi problemleriniz yoksa sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Allah sabredene mukafatını fazlasıyla veriyor bu hayatta:)
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim. ben de sutten vikma ak kasik degilimdir herkes gibi ama kucuk tartismalar bazen bendn bazen ondn kaynakli her gun oldugu zaman buyuk sorun haline geliyor. Dertlesip konusacagim kimse olmayinca her gun tek basima aglama krizleri vs. Bilmiyorum cok zor gercektn. esim bi kaz kez annenin evine git dedi kavga sirasinda cesaret edemedim. Sonra ben bosanalim dedim hayati birbirimize zehir ediyoruz omur boyle gecmez. gencecik insanlariz dedim. Ikimize de yazik dedim. Bu kez o istemiyorum dedi. Ama hala degiden bisi yok.

Farklı aktiviteler oluşturun kendinize ne bileyim örgü örün mesela.Çok dağıtıyor kafayı.Sanırım kimse olmadığından eşinize sarmışsınız ve içten içe bu durumun suçlusu eşiniz diye düşünüyorsunuz.
Orgu ormeyi denedim de pek bana gore degil sanirim cabuk biraktim. Baska da bisi yok zatn. Yetenekli biru olsm ne hayalledim var ama :-)

Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim. ben de sutten vikma ak kasik degilimdir herkes gibi ama kucuk tartismalar bazen bendn bazen ondn kaynakli her gun oldugu zaman buyuk sorun haline geliyor. Dertlesip konusacagim kimse olmayinca her gun tek basima aglama krizleri vs. Bilmiyorum cok zor gercektn. esim bi kaz kez annenin evine git dedi kavga sirasinda cesaret edemedim. Sonra ben bosanalim dedim hayati birbirimize zehir ediyoruz omur boyle gecmez. gencecik insanlariz dedim. Ikimize de yazik dedim. Bu kez o istemiyorum dedi. Ama hala degiden bisi yok.
belki bu bir aylık ayrılık ikinize de ii gelir daha mantıklı düşünür daha sağlıklı kararlar alırsınız özlersiniz belki sizin ve karnınızdaki bebeğiniz için hayırlısı olsun

bir ayda 400 lira çokmu ya anlamadım ben:KK57: koca bir ay! hamile bir kadın haftada 100 lira başka bir şehirde çok mu ailesinin yanına gitse bile evli barklı kadın gidin canım şunu çekti şunu bunu alın mı dicek harcamasa bile cebinde olmalı kocası düşünmeli al şu parayı yolda izde ne olur ne olmaz diye

Bende ona sasırdım yani 1 ay kalacak ve bu kadın hamile canı sürekli birseyler ister ..Kocası düşünmesi gerekiyor bence..
Ayrıca evlılıgı ıle ilgili bence zamanla alısıcaksın ..Belki ilerde o sehirdende ayrılmaya ikna edebilirsin eşini.

Anlattığınız şeyler çok aykırı gelmedi bana aslında.
Sizin kendi içinizde sorunlarınızı çözmeniz gerekiyor öncelikle.
Evet Ankara dan sonra bir ilçede yaşamak zordur muhakkak ama bunu bilerek evlenmişsiniz,keza balayı da düğünden önce planlanan bir aktivitedir,oda planlanmamış.Yani tüm bunlar sizin bilginiz dahilinde gerçekleşmiş olaylar,kimse sizi kandırmamış.
Eşinizin şuan sizinle Ankara ya gelmek istememesi bir kusur değil,ona göre bir ilçede yaşamak daha kolaydır,orda çocuk yetiştirmek daha kolaydır,hayat daha ucuzdur veya anne babasından ayrılmak istemiyordur.Bunu en başta kabul ettiğiniz için bulunduğunuz yerde mutlu olmayı deneyin öncelikle.Tekrar bir işe girin,kurslara gidin ,aktivite bulun kendinize.
Eşinizin 400 liraya laf etmesi konusunda birşey diyemiyorum bana göre çok değil ama maddi durumunuz buna müsaitmidir bilemiyorum.

Orgu ormeyi denedim de pek bana gore degil sanirim cabuk biraktim. Baska da bisi yok zatn. Yetenekli biru olsm ne hayalledim var ama :-)
Valla bende yetenekli sayılmam (hatta çok berbat durumdayım örgüde ) ama tığ ile yapılan şeyler daha kolay.Çalışıyorum evde vakit buldukça tığ işi atkı,şapka örüyorum.

Hamileliği niye sizleri bu kadar ilgilendirdi ben de bunu anlamadım ?
Ne güzel kadın mutlu niye burnundan getiriyorsunuz ? Çocuğuma yazık olacak modunda da değil biliyor ne yaptığını çocuk azarlar gibi ne bu yorumlar ya...
Konu sahibi keşke gitmeden önce ölçüp tartsaymışsınız biraz.Neyse ilerisine bakın.Bence eşinizi bu ''hayal'' fikrinden vazgeçirmeye çalışın tatlı tatlı.Alışamamışsınız çünkü,alışacak gibi de durmuyorsunuz.Bir an önce dönmeniz sizin için daha iyi olur.
Cok tesekkur ederim anladiginiz icin beni. Arkadaslara bn cocugu aldiriyim mi yada bi bebrk nerdn cikti demisim gibi yorum yaptilar. Vazgecirmeye calisiyorum. Guzel guzel konuyu actigim anda surat asip kavga ediyor. Anlamiyor beni. Bi kac yil diyor hala. Inanin isler cok iyi gitse tmm dicm. Ama bi sanssizlik var. Neye ellerini atsalar olmuyor. Bn de bu dutumdn bu kdr skldm zaten. ustune esimle iletisim kuramiyorum. Bi konu ne zmn acilsa kavga gurultu

Evet Ankara dan sonra bir ilçede yaşamak zordur muhakkak ama bunu bilerek evlenmişsiniz,keza balayı da düğünden önce planlanan bir aktivitedir,oda planlanmamış.Yani tüm bunlar sizin bilginiz dahilinde gerçekleşmiş olaylar,kimse sizi kandırmamış.
Eşinizin şuan sizinle Ankara ya gelmek istememesi bir kusur değil,ona göre bir ilçede yaşamak daha kolaydır,orda çocuk yetiştirmek daha kolaydır,hayat daha ucuzdur veya anne babasından ayrılmak istemiyordur.Bunu en başta kabul ettiğiniz için bulunduğunuz yerde mutlu olmayı deneyin öncelikle.Tekrar bir işe girin,kurslara gidin ,aktivite bulun kendinize.
Eşinizin 400 liraya laf etmesi konusunda birşey diyemiyorum bana göre çok değil ama maddi durumunuz buna müsaitmidir bilemiyorum.
Yok aslinda esiml balayini konustuk. Dugun martta oldu. Yazin gidecegiz diye konustuk. Yazin para biraz koyar kenara gideriz dedik. Maddi yonden de ayarldim. Tatil planlari yaparkn esim geldi bigun seneye gidelim dedi. Maddi yonden mi sksrz dedim evet dedi. Tmm dedim. Sonra ogrendm maddi yonden drgil. Esim birakip gidememis isler yogu diye. Bana hep soyledigi bi laf var benim ailrm kole mi onlar calisacak ben gezicem. Bir gun soyle de ne olur berabrr zaman gecirelim dedigim zamanlar. Bu da oyle bisimis.

Ne yazik ki bulu dugum il esnaf ili. Is bulabilecegim bi yer yok artik. Magazalar vs de izin vermiyolar. bulundugum yer ilce. Buradan kurs icin hergun ile gidemem. Zaten gitsm hergun 12 lira yol parasi veririm. Merkezde bisi yok ve yol parasi cok pahali. 2 arac gidip gelmem lazim. O da olmuyor. Caresiz kaldm bu konuda da.

Her gidisimde degil. Bu kez 1 aya yakin kalicam. Orada da alacaklarim oluyor. Gidecegim yerler oluyor. Ben babama yikamam ki. Kaldiki 400 liranin 100 lirasinin yeri vaf. Yani 1 ay icin 300 tl harclik istedim.hepsini harcamam bile belki. Sadece param kalmadi para istiyorim demek istemiyorum. Bn esimdn isterkn dahi utana cekine istiyorum sirf bu yuzden ise girDm. Daha once calisiyodum. Iyi bi sirketteydim. Cagri merkeziydi. Sigortam maasim gununde yatiyodu. Burada cagri merkezi buldm girdm. Hatta yetkili bayan isi bilene ihtiyacm vardi yonetici asistani lazim bana bi hafta calisip bakalim dedi. Ama ayni gun isten cikardilar. Hem de yalan soyleyerek. Isyrrinde de bi is aldk sana ihtiyacimiz var dedi esim. Onlar icin biraktim ama yalan ckkti. :-(( cocuk meselesine gelince evet kazayla oldu. hatta ihtimal bile vermemistim bi kereden bisi olmaz dedim.Allahim boyle istemis diyorum. Aldirmak istemedim asla dusunmedim.

o herıf senı calıstırmıyorsa sana bakacak !!!

400 lıra nedır yanı

Anlattığınız şeyler çok zor şeyler aslında başka bir şehire gitmek filan:KK43: ama anladığım kadarıyla bilerek evlenmişsiniz... sabırlı olmalısınız her kışın bir de baharı var arkadaşım sıkmayın canınızı:)) hamilesiniz tabiki daha duygusal daha alıngan bir dönemden geçiyorsunuz. hayatınız hep böyle gidicek diye bir şey yok eşinizin para konusunda surat asması kırıcı olmuş gerçekten ama onun dışında eşinizle ciddi problemleriniz yoksa sabırlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Allah sabredene mukafatını fazlasıyla veriyor bu hayatta:)
Surekli dua ediyofum evlendigimden beri agliyorum. bi yerde de diyorum ki uc gunluk dunya 10 ayi kendime dar ettim. Omur geciyor. Yazik degil mi.

Sana başına bela olucak demiyoruz..
Anne baba ayrı büyüyecek ona üzülüyoruz.
Daha doğmadan hayata 1-0 yenik başlayacakk anlatabildik mi şimdii :KK59:
Bunu ben de dusunuyorum. Ama herkes kazayla olmustur kesin vs diyor. Kazayla olmasa kimseden korkacak degilim. Soylerkm istedim oldu derim yani. Niye yalan soyleyim. Anne baba ayri olacak diyosunuz. Oyle de olsa ben cocugumu babadan ayri ezik mi buyuturum zannediyo herkes. Emin olun. mutsuz bir yuva da buyutmektense ayri buyutur ne annesinin ne babasinin yoklugunu hissettiririm. Bunun icin elimden geleni yaparim.

Hayır madem bu kadar başına buyruk bir hayat yaşayacaktı, neden sizinle evlendi ki.
Sizinkisi hayat birleştirmek değil, onun hayatına yama olmak gibi olmuş.
400 lira ve hamileliğin neden bu kadar mevzu olduğunu da anlayabilmiş değilim.
Çalışmanıza izin vermeyen adamın, 1 aylık gidişiniz için alacağınız 400 liraya söz söyleme hakkı var mı, onu da anlayabilmiş değilim.

Bebişinizi de Allah kucağınızda görmeyi nasip eder inşallah.

Yok aslinda esiml balayini konustuk. Dugun martta oldu. Yazin gidecegiz diye konustuk. Yazin para biraz koyar kenara gideriz dedik. Maddi yonden de ayarldim. Tatil planlari yaparkn esim geldi bigun seneye gidelim dedi. Maddi yonden mi sksrz dedim evet dedi. Tmm dedim. Sonra ogrendm maddi yonden drgil. Esim birakip gidememis isler yogu diye. Bana hep soyledigi bi laf var benim ailrm kole mi onlar calisacak ben gezicem. Bir gun soyle de ne olur berabrr zaman gecirelim dedigim zamanlar. Bu da oyle bisimis.
Şöyle anlayamadım bu konuyu.Ben tatil istiyorsam enaz 6 ay öncesinden yerine karar verip ödemesinide yaparım.Eşime bırakmam bu işleri.Onun işlerini bahane edeceğini bildiğim içinde bayram tatili için rezervasyonumu yaptırırım,oda paşa paşa gelir.Yani düğün Marttaysa bile çok rahat yaz tatili yerinizi ayırttırabilirdiniz.
Eşinizin ailesiyle ortak olduğunuz işte bile paranın kontrolünü elinizde tutan bir bayan olarak benim yaptığımı haydi haydi yapabilirsiniz diye düşündüm.

Surekli dua ediyofum evlendigimden beri agliyorum. bi yerde de diyorum ki uc gunluk dunya 10 ayi kendime dar ettim. Omur geciyor. Yazik degil mi.

tam öküz tam bır hayvan herıfle evlendın...

allah sana muhtac etsın onu

yazıklar olsun...hamılesın canın çeker bsy alamazsın nedeeen? o öküz kocan cenesını acar dıye

annene tabıkı gıdıceksın...baban annen engellı ınsanlar yokk bıde onlar gelsın...

allahh o seref yoksunu eşinın kalbıne merhamet versın

hamıleyım bende...yazdıklarına cok içerledim...

X