Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

canım iyi günlerde oturmak dileklerimle öncelikle eşyalarının hepsi çok zevkle seçilmiş ve güzeller. tek sorun kapılar bence mobilyaların la
çok tezat görünüyorlar.amerikan kapılar gayet uygun fiyatlı seni zorlamayacak sa değiştirebilirsin canım

Son düzenleme:
Eşyalarınız çok hoşda sanırım bütün odalar salona açılıyo bu tarz evleri ben sevmiyorum.
Huzurla kalın.

evin kapılarını beyaz amerikan yapın bütçeniz müsaitse. evin çehresi değişir eminim. beni kapıların modeli ve rengi çok rahatsız etti. gayet modern eşyalarla döşenmiş bir ev için fazlasıyla nostaljik. ayıca o girişteki giysi dolabı da çok uyumsuz. daha şık spor bir şey olabilir. ufak dokunuşlarla daha şık olur belki içinize siner o zaman

Kesinlikle katılıyorum, kapıları boyatmayı yada değiştirmeyi düşünürseniz farklı bir hava kapatabilirsiniz evinize :KK16:

İlk oturduğunuz ev gerçekten güzelmiş. İçinize inmemesi gayet normal. Tam olarak okumadım cevapları, imkan kazanıp tadilat yaptırdığınızda toparlarsınız evi. Ama buda eve girmeden yapılması gerekiyor. Elden düşen elli gün misali. Yine de eskiden bu da yoktu deyip şükretmelisiniz. gerçekten bulamayanlar, bulsalar da içinde huzurla oturamayan çok insan var. Yeter ki sağlık ve sıhhatiniz yerinde olsun, diğerleri zamanla olur. inş.

eger ev sizinse kapilari beyaza boyata bilirsiniz ve o giristeki askilikla dolaplari da eger boyanabiliyora boyatin boyanmiyorsa degistirin,
onun idisinsa gayet iyi ama salonda pencere nin solundaki vitrin mi diyeyim o dolap baska yere kalksa daha güzel olur gibime geldi. güle güle oturun

bence eksiklerden biri de kalorifer olmadığından ev size itici gelmiş olabilir,eğer imkanınız varsa önce bu işi halledin daha sonra kapılar ,salonda çok fazla kapı görsüğüm kadarıyla o girişleri azaltma imkanı olabilir belki.ben kayınvalidemin 20 senelik buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi eski koltuk ne varsa işte onların ortasına geldim hiç yeni gelin evi gibi hissedemedim o zaman çalışmıyordum çalışmaya başlar başlamaz hepsini dağıtıp yenilerini aldım.Allah huzur versin önemli olan o ağız tadıyla oturun inşallah çok daha güzel evleriniz olur..

HANIMLAR, MASAIN YERİNİ DEĞİŞTİR YORUMU GELMİŞTİ ÇOK FAZLA. kONSOLLA DEĞİŞTİREMİYORUM GİRİŞİ TAMMAİYLE KAPATIYOR. 15. SAYFADA YENİ HALİ VAR, KULLANIM AÇISINDAN BURASI DAHA UYGUN OLDU AMA GÖRSEL AÇIDAN SİZCE İLK HALİMİ YOKSA YENİ HALİMİ?

Arkadaşlar merhaba. Umarım fotolarım yüklenmiştir öncelikle :)

Hanımlar ben 16 aylık evliyim. Sıfır bir eve kiraya evlendim. Sonra eşimin ailesine ait olan bu eve geçmek zorunda kaldık 8 aylık evliyken. Ama ilk evim site içinde çok güzel bir daireydi.İlk ben oturdum. Ordan bu eve geçince evimi hiç benimseyemedim.
Mobilyamı çok beğenerek almıştım.Çokta beğenilmişti ama bu eve geçince sanki mobilyam hiç kendini gödtermedi. Kendimi 10 küsür yıllık evliler gibi hissettim hep. Mesela halılarım uymadı. Fotoğraflarda yatakodamdaki halılar aslında antre halılarımdı. Oturma odamın halısı bu eve küçük geldi. Avizelerim uymadı salondaki avizeler aslında antremin avizeleriydi.
Herkesin zevkidir tabiki, ama zevkime en aykırı mobilyalar bile görsem, sanki herkesin evi çok güzelde benim evim vasat gibi görüyorum. 8 aylık yeni gelinken, şıkır şıkır bi evim olması gerekirken ben hemen eskidim :KK43: Mutfağım ve banyomu çekemedim ama onlarıda yüklicem. Zaten bi evi gösteren mutfağı banyosuymuş diyorum benim banyom baya eski, mutfağımda eh işte...
Sizce evim nasıl kızlar? Bir yeni gelin evi gibi görünüyor mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum :KK43:

4. sayfada ilk evimin fotoğrafları var arkadaşlar. Kira olsada çok sevmiştim :KK43:

Eki Görüntüle 923547 Eki Görüntüle 923579 Eki Görüntüle 923576 Eki Görüntüle 923575 Eki Görüntüle 923573 Eki Görüntüle 923572 Eki Görüntüle 923571 Eki Görüntüle 923567 Eki Görüntüle 923566 Eki Görüntüle 923558 Eki Görüntüle 923555 Eki Görüntüle 923551 Eki Görüntüle 923548 Eki Görüntüle 923581

bayilllldimmmmmmmmm cok güzel cok orijinal. özellile turkuaz mavi ve yesili kahverengiyle cok yakistiririm. sizin ki mavi sanirim. güle güle oturun

Eşyalarınız çok orj ve çok güzel ewdeki kapı renkleri yada kapı modelini drğiştirin bencede onun haricinde sıkıntı yk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım mutfak, banyo falan nasıl? Eşyaların gayet modern. Kapıların da yeni aslında. Ben de kayınpederimin evinde oturuyorum ama kapılar, mutfak dolapları, banyo çok eski. Kapılarımın camları da sarı renkli, boyamaya kalksak beyaza çeviremiyorum, camların da değişmesi gerek. Sen kapılarını boyatabilirsin beyaza. Vestiyerini de boyatabilirsin. Hatta kendin boyayabilirsin. Ben senin kapılarının rengindeki eski mutfak dolaplarımı beyaza boyadım. Benim eski mutfak bile değiştiyse senin evin çok daha hoş gözükür. Bak benim mutfağıma:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=626041

Biraz bir şeye benzedi boyayınca:KK1:

Sevgiler...

canım ev'in odaları da gayet güzel sadece kapıların renginde sorun var. kapıları krem tarzında yaptır kapı kollarınıda amerikan tarzında yaptır. bizimde evimizn kapıları böyleydi ve bir kapı cok pahalıydı bizde çözümü kapıyı bej rengi tonunda boyamakla bulduk... camlarınıda çok güzel desenli yaptırdık kapı kolları cok değişik tarzda söktük yeniden bi model taktık . şimdi evin güzelliğini gösterdi . bence bunun üzernde bir düşün:nazar:

evet canım ilk evin daha güzelmiş tabi ki ama bu ev de o kadar kötü değil bence... en azından eşyaların maşallah çok hoş... ufak tefek şeylerle hallolabilir bence çok takılma...

bu arada koltuklarını nereden aldığını sorabilir miyim ben de koltuk arayışındayım da seninkiler çok hoş. :nazar:

ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum ben de eşimin ailesinin eski evine gelin geldim. ve dediğin gibi nereye gitsem şıkır şıkır geliyor gözüme hatta bazı insanların evine gitmek içimden gelmiyor sırf bu duygudan dolayı :KK25: dediğin gibi bi arkadaş var hayatta almayacağım eşyaları almış ama yeni gelin evi salonları salon gibi ben kendi evime gelince ı-ıh aynı hissi alamıyorum evimden :KK43: bu duygu beni çok yıpratıyor yine en azından senin eşyaların kendini gösteriyor bende o da o kadar yok...

evin eski bina mı bilmiyorum ama bence sıfır daireyle asla bir olmuyo eski bina içini yaptırsan da olmuyo. ikincisi ise mecburiyetten ve kendi seçmediğin bi evde yaşamak zorunda kalmak bize bu duyguyu yaşatıyo, benimseyemiyosun. evin kötü veya iyi olmasıyla alakalı bi durum değil bence. mesela ark.larım geliyo evin çok güzel diyolar ama bana öyle gelmiyo... dediğin gibi yeni gelin evi değil gibi. of uzun yazdım ama ben de dertliyim bu konudaaa :KK4:

cevaplara göz attım da saloni markaymış hemen bakıcam ben de canım :)

bence masayı camın önüne alın.vitrini ordan çıkartın daha ferahlıyacaktır,o vitrin çok göze batıyor hemde yer kaplıyor.yada iyice duvara dayayın yer açılsın,illa çapraz yerleşecek diye bir kuralmı var.vitrini oturma odasına geçirmeyi düşünmeye ne dersiniz,mbilyanız çok güzel,kapıları mümkünse değiştirin yada boyayın.naçizane fikrim budur.allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.

Ilk sayfa ile 15. sayfadaki halini karsilastirirsam, 15.sayfadaki hali daha iyi olmus. Koltuk oradaki kapiyi cok kapatiyormus, masa daha az kapatiyor bir de oturma grubu daha bir huzurlu ortam yaratmis.

İlk evinize bayıldım çok güzelmişama daha çok yeni evlisiniz çok daha güzel evlere sahip olabilirsiniz üzülmeyin. Yeni evinizde sadece kapılar eski olduğundan size öyle geliyor ilk evinizde kapıların beyaz olması evin havasını değiştirmiş. Mobilyalarınız çok güzel o kapılar çok göze çarpmıyor içinize sinsin eviniz güle güle oturun:KK16:

Merhaba canım kapılarını değiştirirsen çok daha şıklık katabilir modern yeni kapılar eve.
Bide aradaki ahşap fortmanto gitmeli.
Eşyaların çok hoş ve moden

X