Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

Mobilyalarına bayıldım, hele koltuklarına çok güzel

herkesin dediği gibi sorun kapılar ve ayakkabılık
onlar beyaz olsa daha güzel olurdu

koltuk takımını nerden aldın acaba?

Canım çok teşekkür ederim. Salon koltuklarım Saloni'den. Turkuaz berjerlerde ona ait.
Oturma odamdaki köşemde Gümüş Mobilya.

Eşyaların çok hoş sadece aksesuarlarla biraz daha zenginleştirebilirsin.

Mesela beyaz köşe takımı, mavi perde olan odan biraz boş kalmış gibi ama dediğim gibi eşyaların çok güzel.

Sadece kapılar beyaz amerikan kapı olsa eminim çok daha şık görünür.

Güle güle huzurla oturun :)

Mesela beyaz köşe takımı, mavi perde olan odan biraz boş kalmış gibi ama dediğim gibi eşyaların çok güzel.

böyle hissetmeniz normal güzel bir evden buraya gelmişsin ordaki düzene göre almışsınız herşeyi yerleştirişsin şimdi halıydı avişzeydi berjerdi olması gerektiği yerde değil. diğer eviniz yeniymiş eşyaları gösteren kesinlikle ev arkadaşım istersen en iyi mobilyayı al ev güzel değilse eşya belli olmuyor bile bende aynı şeyi yaşıyorum maşlesef evim çok eski üstelik sobalı eşyaşlarıma acıyorum bazen.evinde özellikle kapı ve girişteki vestiyer kötü görünüyor inş. en kısa zamanda kendi evinize geçersin sevgiler .

böyle hissetmeniz normal güzel bir evden buraya gelmişsin ordaki düzene göre almışsınız herşeyi yerleştirişsin şimdi halıydı avişzeydi berjerdi olması gerektiği yerde değil. diğer eviniz yeniymiş eşyaları gösteren kesinlikle ev arkadaşım istersen en iyi mobilyayı al ev güzel değilse eşya belli olmuyor bile bende aynı şeyi yaşıyorum maşlesef evim çok eski üstelik sobalı eşyaşlarıma acıyorum bazen.evinde özellikle kapı ve girişteki vestiyer kötü görünüyor inş. en kısa zamanda kendi evinize geçersin sevgiler .

Benimde evim sobalı canım :KK43:
Doğalgazlı eve evlendim herşeyimi aldım bembeyaz.Oturma odamıda aynı şekilde. Bu eve bi geçtim, aman Allahım!
Bazen bi bakıyorum koltuğun üst tarafı komple kurum kaplamış. Daha yeni örttüm bende. Halılarda aynı şekilde bembeyaz :KK43:

Bazı arkadaşlarda evi gösteren eşyadır diyorlar. Onlarada katılıyorum bi nevi. Ama biz şuan eve takılmış durumda olduğumuz için eşyalarımızı gözümüz görmüyor ne yazık ki.

bence sen eve takılma burayada alışırsın.önemli olan evdeki huzur.sana tavsiyem yemek masasını ordan kaldır.baş köşede olmamış.kapılar eski tip olsuğu için boğmuş biraz Allahtan mobilyaların beyaz koyu renk olsa daha boğucu olurdu.eğer ev kendinizinse imkanlarınız doğrultusunda kapıları değiştirirsin olur biter.hiç sıkma canını :KK54:

Canım msesajından sonra bende senin evine baktım. Hiçte kötü görünmüyor. Sade ama dolu dolu olmuş, beğendim.
Ama sen benim gibi detaylara yer vermemişsin fotoğraflarında o yüzden gözüme çarpan kötü bişey olmadı. Ben kapıları, vestiyeri falan özellikle çektim :/

Çok temiz/pak bir evin var güle güle otur inşallah. Kaç yıllık evlisin ev kendinizin mi?

Canım msesajından sonra bende senin evine baktım. Hiçte kötü görünmüyor. Sade ama dolu dolu olmuş, beğendim.
Ama sen benim gibi detaylara yer vermemişsin fotoğraflarında o yüzden gözüme çarpan kötü bişey olmadı. Ben kapıları, vestiyeri falan özellikle çektim :/

Çok temiz/pak bir evin var güle güle otur inşallah. Kaç yıllık evlisin ev kendinizin mi?

2012 ağustos canım 17 ay gibi oldu evleneli ev kira uzun bir zamanda burda kalacak gibiyiz.kapıları fark etmişsindir vestiyerim filanda yok zaten. evim daha ilk yeni yerleştiğim zaman şidi görsen canım tavanlar simsiyah rutubetten berbat bir ev 4 oda bir salon ama çok kullanışsız ve soğuk soba yüzünden halılarım simsiyah oldu çıkmıyorda. herşeyim küfleniyor ağlıyorum sinirden. ve burdanda uzun süre gidemeyecez iyi bir yere :KK43:

2012 ağustos canım 17 ay gibi oldu evleneli ev kira uzun bir zamanda burda kalacak gibiyiz.kapıları fark etmişsindir vestiyerim filanda yok zaten. evim daha ilk yeni yerleştiğim zaman şidi görsen canım tavanlar simsiyah rutubetten berbat bir ev 4 oda bir salon ama çok kullanışsız ve soğuk soba yüzünden halılarım simsiyah oldu çıkmıyorda. herşeyim küfleniyor ağlıyorum sinirden. ve burdanda uzun süre gidemeyecez iyi bir yere :KK43:

Canım ya çok üzüldüm. Kiraymış neden başka bir eve geçmiyorsunuz? Derler ya hani evsahibinin 1 evi varsa kiracının birsürü evi var diye :) Doğalgazlı bir eve geçsen mesela. Aynı dönemde evlenmişiz bu arada bende 2012 eylül geliniyim. Hala yeni geliniz aslında ama bu evler bizi eski gösteriyor :KK43:
Bide bişeyi farkettim, lake herzaman daha şık bi izlenim veriyor. Benimki ceviz mesela, sanırım sizinkide lake değildi.
Yani mobilyanın tasarımı ne kadar sıradan, basit alışılagelmiş olsada lakeyle döşenmiş bir eve girdiğiniz zaman daha şık geliyor gözümüze. Ama tarz evlerde artıç lakeden çıkmıyor.

Son düzenleme:
Canım ya çok üzüldüm. Kiraymış neden başka bir eve geçmiyorsunuz? Derler ya hani evsahibinin 1 evi varsa kiracının birsürü evi var diye :) Doğalgazlı bir eve geçsen mesela. Aynı dönemde evlenmişiz bu arada bende 2012 eylül geliniyim. Hala yeni geliniz aslında ama bu evler bizi eski gösteriyor :KK43:
Bide bişeyi, lake herzaman daha şık bi izlenim veriyor. Benimki ceviz mesela, sanırım sizinkide lake değildi.
Yani mobilyanın tasarımı ne kadar sıradan, basit alışılagelmiş olsada lakeyle döşenmiş bir eve girdiğiniz zaman daha şık geliyor gözümüze. Ama tarz evlerde artıç lakeden çıkmıyor.

canım maalesef doğalgaz yopk bulunduğumuz yuerde bir tane kaloriferli ev var o da sıraya gşriyorsun millet kuyruk olmuş :KK70: tayin isteyip gitmek istiyorum iyi, bir yere hem o kadar hizmet puanımız yok iyi bir yer için hemde eşimişn ailesi buraya çok yakın gitmez ve göndermezler o yüzden beni oyalayıp duruyor en azından gideceğimi bilmek istiyorum o bile yok. üstelik bebeğimde var. bu evide kv tuttu bana ben erzurumda görev yapıyordum gelememişti eşimde askerdi. daha sonra burda çevrem olunca bana kaloriferli evde boşluk olduğunu ama kv pahalı dye tutmadığını söylediler:) allaha havale ettim sadece binbir sıkıntıyla borç ödeyipte eşyalarımın gün ve gün çürümesine üzülüyorum.

eşyalarınız gerçekten güzelmiş.çok daha yeni bir evdeki görüntüsü mutlaka çok daha güzel olmuştur

Kimse ilk evini unutamazmis ben de oyle 1 sene oturdum onun gibi sevemedim hicbir evi ruyalarima bile giriyor o kadar yani:) Bizden sonra yeni evli çift taşındı ay nasıl kıskandım.

Şimdi iyi tarafından bakarsak kiradan kurtulmuşşun ne güzel evet ev eski ama evsahipleri yakınınız olunca istediğiniz değişime bişey diyeceklerini pek zannetmiyorum. Evle ilgili gözüme ilk batan kapıları oldu bak diger evinde kapılar beyazmış ne kadar aydınlık duruyor seni kapılar yanıltıyor emin ol. İkinci vestiyer sökün o vestiyeri lütfen hiç olmasın daha iyi heyyula gibi. Kahverengi kapı dolaptan nefret ediyorum ev bakmaya gidince mutfak kahverengi dolaplıysa eliyorum anında:)

Kapı girişi en önemli kısımdır gelenlere ilk izlenimi verir valla kiracı halimle bile ben düzeltiyorum gittiğim evlerin beğenmediğim yerlerini. Eğer durumunuzda sıkıntı yoksa maddi olarak, yerine portmanto yaptırabilirsiniz hiçbirşey yaptıramazsanız boş kalsın alçı ile delik deşik olan yerleri kapatıp boyayın bitti gitti. Kapıları da değişemezseniz boyayın beyaza. Yeni evlisin tabii ki evini seveceksin o yüzden bu konuda ben olsam eşime bastırırdım valla.

Tatlım eşyaların süppper..Evet ev biraz eski ama sen eve ne bakıyorsun 2-3 yıl sık dişini eski evinden daha güzel bi eve çıkarsınız...Salon takımına,vitrinine,konsoluna,koltuklarına,berjerine hele hele de zigon sehpalarına :nazar:maşallah diyorum..Çok şıklar..Emin ol; .....'nın gelin evi , .......'nın çeyiz evi yazmasalar ben onların yeni gelin evi olduğuna inanmam..:KK19:Parlak koltuklar,kocaaa koca kulplu vitrin konsollar,10 m2lik salona ne varsa koymalar..
Seninki şık ve zevkle alınmış.:KK9:Bu vaziyet geçici ama inan içine sinmeyecek hiçbir şey yok.Bunlar senin içini ferahlatmak için değil gerçek düşüncelerim..Ama çok dert ediniyorsan al 2 kutu plastik boya bembeyaz yap kapıları..Maddi gücün varsa amerikan kapı yaptır...3-5 tablo,çerçeve duvarlara serpiştir tamaaam..Onun dışında güle güle otur evinde huzurla...

Canım internette araştırdım biraz ama bişey bulamadım malesef.
Boyadıktan sonra nasıl bir görünüm alır bu kapılar. Bide iyice mafetmeyeyim. Beni boyadılar diye bağırmasın yani.
Mesela bu fotoğraftaki kapılarda boyanmış sanırım ama bikere kapı demode, benimkiler boynıncada aynı demodelikte kalacaksa görüntüyüü çok değiştirmeyecek sanırım.

Eklentiler

• $68986076.jpg
    $68986076.jpg
    120,7 KB · Görüntüleme: 89
2 ya da 3 yıl otursan da sonuçta başkasına vereceğin kiraya sayıp tadilat yapabilirsin.
sürekli kendini kötü hissetmen kadar zor olmaz ilerde çıkacak olman.
kapıları,girişteki vestiyeri mutlaka değiştirmelisin.

nette çok uygun duvar kağıtları var.
merak etme sen çıkıncaya kadar gözünde eskir.
ayrıca ne kadar süre oturacağın muallakta.
3-5 yıl sonra bu şekilde kendini üzdüğün için pişman olursun.

sobalı olması kötüymüş ama.
keşke ilk buraya gelin gelseymişsin,iyiden kötüye geçmişsin.

Evin modeli güzel ama çok fazla ahşap görünümlü..

İlk önce yerdeki parkeleri değiştirip açık renkli yaptırmalısınız.

Kapıları amerikan kapı yaptırın ve portmantonuzu da çıkarttırıp yerine beyaz renk küçük , kibar bi portmanto ya da ayakkabılık alın..

Ancak o zaman evdeki o ağır hava yerini iç açan bi görüntüye bırakabilir..

Son düzenleme:
canım oncelıkle bunada sukret ama kapılar acık renge boyanırsa evını daha ferah gostere bılır ve ayrıca ahsap agırlıklı evın sankı daha beyaz tonlar kullanılsa esyalarını patlkatır gıbı geldı bana sızı bılmem dantellerı kaldır bence ben hıc hoslanmam evın o guzel havasını bozduguna ınanıyorum mobılyaların guzel bence mutlu olmak ıstyrsam soyle ılk evlndgnd aldgn yatak ortulerını vs ser banyo tuvalaet bnce cok masraflı ısler degıl yaptıra bılırsın bence 5-6 mılyara genel olarak guzel ev sukret canım halıne bak kendı evın olmus o evı guzellestı-ırecek olanda sensın

Eki Görüntüle 925523
kapıları boyadığımda böyle bir görüntü verirse hoş duracak mı sizce? Ben emin olamadım pek :/

OBSESİF merhaba konuyu ilk okuduğumdan beri yorum yazayım diyorum bir türlü fırsat olmadı .Benim kapılarımda aynı seninki gibiydi bizde kira vermeden oturuyoruz kayınpederin evinde...Altına macun çekip üzerini boyuyolar fıstık gibi oluyor tabii kapı kollarınıda değiştir.yeni kapı tavsiye etmem neden uzun iş çünkü.kapıların pervaz kısımları nerdeyse 20cm.duvarın içine gömülü ve çıkarılıp değiştirilmesi için kırım işlemi yapılması lazım bence geçici oturcağın eve az masrafla az zahmetle bişiler yapmalısın .antrdeki dolapların yüzeyini kaliteli bir yapışkan folyoyla beyaza kaplayabilirsin .hepimizin evinde beğenmediği yerler var ama işte şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde yaşıyoruz.kafana takma süslemeye çalış mümkün olduğunca.

X