- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
-
- Konu Sahibi Beabandone
Hayır neden oynayayım,öyle bir durum asla yok.Çocukla oynuyorsun. Hala seni sevdiğini düşündüğün için bi iyi bi kötü davranıyorsun. Yapma
Öncelikle evet ben burada anlattığım gibi ağır şeyler söyledim en sonunda ona,içimde kalmasın mantığıyla.Yanlıştı ve aşırı da pişmanım.Keşke zamanı geri alabilsem ve sessiz sedasız gitsem ne yazık ki böyle bi gücüm yok.Onu mutlu edip hatalarımı telafi edecek bir yol varsa da yapmaya hazırım.Samimiyetime inanırsınız inanmazsanız o ayrı ama günlerdir içimden geçen tek şey bu.Ayyyyyh hem ayrılıp hem bir şekilde iletişim kurup hem de kin beslemenin mantığı nedir biri bana açıklasın çevremde de görüyorum böyle kişiler. Bak sen ayrılıp bir de durmadan iletişime geçince ve kesin bir şekilde tavrını koymayınca onunla oynuyormuşsun gibi bir izlenim oluyor. Yani kaba tabirle gözün başın ayrı oynamış gibi duruyor. Yok zorla gruba soktular yok zorla engelini kaldırttı kimse kimseye zorla bir şeyler yapamaz bu durumlardan sen de bir şekilde faydalanmışsın mesela ilgi görmüşsün bu da hoşuna gitmiş. Ortamdaki tantana, kendine gündem yaratman falan seni oyaladığı için çocukla iletişimi bir şekilde sürdürmüşsün. O da belki bir umut yeniden oluruz diye iletişimi kesmemiş ama hareketlerine de anlam veremeyince ters davranmaya, kıskandırmaya falan çalışmış. “İyi kızın karanlık tarafı” nedir allah aşkına ergen misiniz? Ortada karanlık taraf falan yok sanırım hayata dair çok bir şey yaşamamışsınız ki bunları çok büyük olaylar, büyük kötülükler olarak görüyorsunuz. Hikayede kararsız ve ilgi bağımlısı bir kızla karakteri oturmamış özgüvensiz bir erkek görüyorum sadece.
Öyle başladı ama yüz yüze buluşmalar da olduÇok merak ediyorum bunların hepsi üniversite 1. Sınıfta daha okula gitmeden mi oldu Wp üzerinden bu kadar entrika olaylar döndüyse tebrik edicem sizi valla
Yani öyle oldu bu noktaya bi anda gelmedim en azından bi kere ben de hatalıyım kusura bakma deseydi ya da grupta falan da hiç bulaşmasaydı bi iyi bi kötü davranmasaydı bu olmazdı.Çocuk biraz kaşınmış ama şimdi asdasdadsasd
O söylemimden ne yalan söyliyim pişman değilim o kadar olayı düşününce.'' Senin bacına yapsalar hoşuna gider mi? '' tarzında söylemleri olmuş, hoopp dark side. Bu veledle hasbelkader ilerlerse, asıl dark side' ı o zaman görecek.
Herkesin hatası kendine sonuçta vicdan azabı çeker çekmez orası onun bileceği iş.Çok kötü bir şey yaptığını düşünüp okuduğum için mi kötü kalpli miyim ondan mı bilemedim ama ben ortada çok büyük kötülük yaptığın kimseyi göremedim. Tabi ki insanlar size güvenip sırrını söylüyorsa sen de saklamalısın ama inanılmaz kötü tü kaka gibi bir şey yok ortada. Arkadaşım dediğiniz kişi de sizi her fırsatta rezil ediyor, küçük düşürüyor, aşağılıyor. Bence o daha büyük vicdan azabı çekmeli. Bir de böyle bir arkadaşlık benim arkadaşlık tanımıma uymuyor. Arkadaş dediğin birbirini sürekli rezil etmez, her fırsatta dibe çekmez. Sevgilini de varsa rahatça anlatabilmelisin. Kıskanan, kıskandığı bariz belli kişi size arkadaş olarak görmüyordur. Ortaokulda hoşlandığı kızın saçını çeken ergenler gibi tavırlar...
Ay bırak ya, sanki bana adam öldürdün. İyi olmuş, az empati yapsın paşa tohumu.O söylemimden ne yalan söyliyim pişman değilim o kadar olayı düşününce.
Ama o son söylediklerimden bayağı pişmanım.
Burada her şeyi yazamadım diye öyle anlaşılıyor muhtemelen.Üstelik kendisi de kendi ayrıldığı kızla arkadaş ve kızın onu sevdiğini o ne derse yapacağını söylüyordu bazen yanıma gelip.İyi ki çocuğu istemiyorsun bide sana psikolojik siddet uyguladıgını soyluyorsungordüğum senin cocukla fareyle oynar gibi oynaman üstünede gecmisini anlatıp tüy dikmişsin evet cok iyi kalpliymişsin
Evet onun da hataları oldu belki farkındadır bilemem.Ay bırak ya, sanki bana adam öldürdün. İyi olmuş, az empati yapsın paşa tohumu.
psikoloğa gidinBen istemiyordum zaten sadece aramızdakilerin ciddiyetini arkadaşlarımız bilmediği için hep bizi bir araya getiriyordu.
Dün sayemde öğrendiler işte durumların ne kadar sıkıntılı olduğunu :/
Peki giderim,peki ona karşı hatamı telafi etmek için yapabileceğim bişi var mı ?psikoloğa gidin
mesafe koyun uzatırsanız o da uzatacak.farkında değilsiniz ama sevgili olarak istemeseniz de bu çocuğun çevrenizde olması bir şekilde hoşunuza gidiyor aslında.öyle olmasa aylar önce tamamen iletişimi koparırdınızPeki giderim,peki ona karşı hatamı telafi etmek için yapabileceğim bişi var mı ?
Orasını inkar etmiyorum,ben çocukla kötü olmayı hiç istemiyordum ki.Ben isterdim arkadaş olalım,bu ona kötü gelecekse de arkadaş olmayalım ama yine kötü olmayalım.Ona değer veriyordum ve kötü olmayı istemiyordum.İletişimi koparmak son çareydi benim için.Onun kendi ayrıldığı kız arkadaşıyla yaptığı gibi biz de kötü olmadan yüz yüze bakabilelim istiyordum o yüzden de ayrıldığım için benden intikam almak isteyişini(kendi itiraf etti bunu) kabullendim her yanlış yaptığında her kızdırdığında bir şekilde alttan aldım.mesafe koyun uzatırsanız o da uzatacak.farkında değilsiniz ama sevgili olarak istemeseniz de bu çocuğun çevrenizde olması bir şekilde hoşunuza gidiyor aslında.öyle olmasa aylar önce tamamen iletişimi koparırdınız
İyi kızın bir de karanlık tarafı var ve o karanlık taraf çok kötüymüşBen bile yeni tanıyorum o tarafı.
dexter ın tekrarları yayınlansa.özlemişim valla.konu sahibi siz mesafe koymaya devam edin.eski sevgiliden arkadaş falan olmaz.yolunuza bakınAy alt tarafı eski sevgilinizle kavga etmişsiniz ya. Karanlık tarafmış sdfghj
Sanırsın Dexter'ın dark passengerı kaçmış içine
Olur öyle şeyler.
Yalvarıp peşinde koşmayın, ne yaparsa yapsın. Muhatap olmayın artık.
Olmayacağız zaten artık muhatap,o hala birlikte olmak istiyor çok şaşırdım hem bana güvendiğine pişman olduğunu söyledi hem de tekrar bir araya gelmek istediğini.Ay alt tarafı eski sevgilinizle kavga etmişsiniz ya. Karanlık tarafmış sdfghj
Sanırsın Dexter'ın dark passengerı kaçmış içine
Olur öyle şeyler.
Yalvarıp peşinde koşmayın, ne yaparsa yapsın. Muhatap olmayın artık.