Ben birine gerçekten kötülük yaptım

Yarısına geldim daha yarısıymış okumadım

Yani öyle de yine de kötü oldu biz hiç aynı ortamlarda bulunmamalıydık biri zorlayınca girmemeliydik
Çocukça kusura bakmayın.. senin sevgilin benim sevgilim komik.. Adam akıllı okulunuzu okuyun yada büyümeden bu aşk işlerine karışmayın...

İnsanlar hala bir araya gelmemizi istiyor
Öyle bir anlatıyorsunuz ki Selena Gomez ve Justin Bieber çiftisiniz sanki. Siz ayrıldınız ama sevenleriniz bunu kabullenemedi gibi

Yani çok önemsemeyin ve abartmayın böyle konuları. Sizin bileceğiniz iş ama çevrenizi değiştirin bence.

En son zaten öyle yaptım okuldakiler hala geri dönelim istiyorlar çünkü onlar bizim bu hallerimizi eğlenceli buluyorlar ama ben dönmedim umarım o döner ama
eğleceli değil dalga malzemesi olarak kullanıyorlar
bu kadar da saf olmamazsınız
birde sevgili olamayız arkadaş kalalım çok boş bir laf
hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı gerçekten
size hissi olan bir insan sizinle arkadaş olamaz

Sizin bu minnoş kalbinizi bu hayatta çok kırarlar:)
Birine kötülük yapmamışsınız
Size psikolojik şiddet uygulayan, eril bir şekilde üzerinizde hakimiyet kurmayı amaçlayan, manipülatif bir kişiliğe haddini bildirmişsiniz.
Hiç üzülmeyin

Kötülük yaptığın kişi sensin.
Kendini küçük düşürmek için elinden geleni yapmışsın. Umarım kötü bir wattpad denemesidir bu.

Sadece bu olay için değil genel bir tavsiyem var. Başkalarını düşündüğünüz kadar kendinizi düşünün. Çocuğun eski olaylarını söylemeseymişsiniz iyiymiş fakat o kadar önemliyse 2 hafta çıktığı kıza anlatmasaydı. Kendinize değer verin. Sevmiyorsan bitmişse bitmiştir. Yok o kırılmasın yok bu kırılmasın diye bir Dünya yok. Son tavsiyem olayları tek seferde uzatmadan halletmezseniz 1 sene geçsede ayağınıza dolaşır.

Hayır ama benzer şeyler yaptılar Şaka değil
Millete de iyi eğlence çıkmış he.
KRAL seni haremine almış lutfedip, nasıl gidersin he? Eski sevgili ile arkadaş kalma olayı tek başına normal birşey olabilir, ama bu veled arada göz kırpmak, umudunuzu yeşil tutmak için istiyor bunu. Çünkü ilgi manyağı.

Altı üstü Whatsap grubundasınız yahu, gören de cidden çalkantılı bir hayat yaşıyorsunuz sanacak. Sabahtan akşama mesaj yazarak ilişki döndürmek çok iyiymiş
Demek gruptakilerin sizin didişmeleriniz hoşuna gidiyordu, hımm yaz dizisi kıvamında diyorsun, peki

Zaten hiç normal olamadık ki arkadaş kalalım yok olmadı,o zaman kalmayalım istedim yok o da olmadı.

Onlar öyle yaz dizisi gibi algılıyordu Ama olaylar aslında daha ciddiydi
Kendisi ayrıldığı kız arkadaşıyla arkadaş kalabildi kız bunu kabullendi şimdi yakın arkadaşlar
benim öyle bi talebim bile olmadı

İlgi göster ona. Pohpohla. Birbirinizi yiyin bütün kızlar onun için. Onu istiyor.
Sevgililiğimizde hep ilgi gösterdim ama o çok daha fazla vakit geçirmek istiyordu ben ders çalışınca bile bazen sorun oluyordu ben de mecbur ayrıldım çünkü hiç düzelmiyordu.
Ayrıldıktan sonra da üzülmesin diye çok uğraştım tamam belki yanlıştı ama bazı kişilerin anladığı gibi cebimde tutayım ilgi göstersin durumu yoktu.

Veled tam bi anasının paşası. Canından kanından vermezsen, başkasına gider. Gitmiş de zaten. Ama çıktığı kapıyı da çarpmıyor, lazım olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…