Ben birine gerçekten kötülük yaptım

Teşekkürler tavsiyeniz için.Yani evet o çok yanlıştı ne olursa olsun artık gözümü karartmam..Daha dik durup direkt hayatımdan hiç dinlemeden çıkartsaydım bunlar olmazdı ben de tahmin edemedim sorunların böyle büyüyeceğini.Kendi hatalarımın farkındayım.

Veled tam bi anasının paşası. Canından kanından vermezsen, başkasına gider. Gitmiş de zaten. Ama çıktığı kapıyı da çarpmıyor, lazım olursun.
Dün bana yine çıkma teklifi etti..Kız arkadaşı yokmuş yalanmış.
Çok şaşırdım benden nefret etmiyor musun o kadar şey yaşandı mutsuz olmaktan hiç mi korkmuyorsun dedim.
İkimiz de normal hayatlarımızda dışarıdan nasıl görünüyoruz bilmiyorum ama bu ilişki aşırı toksikti.
Ben hayatımda hiçbir arkadaşımla böyle saçma nedensiz şekilde büyük kavgalar etmedim ergenlikte bile.

Ileride evlendiğinde her günün süt liman olmayacak kayınvalide görümce elti kayın elbet birisi olacak ve seni sinir edecek esin icin sustuğun anlat olacak ,kendi icine attigin sonra bir anda patlayacaksın sonra kendi sınırların olduğunu fark edecek ona gore mesafeler olusturacaksin..o zaman da ölmeyi düşünme..insanız ve sınırlarımız var. Gurupta kiz kardeşini kastederek amacını aştığın icin özür dileyebilirsin ama seninde bu noktaya bir anda gelmedigini de eklersin silersin gurubu biter gider

Kıza özel bir şey demedim aslında benimle empati yapması için öyle dedim.Yani bak senin de annen kız kardeşin var onlara öyle yapılsa hoşuna gider mi derler ya bir taciz olayı olduğunda,o hesap.
Ama evet son konuşmada sırf ağzının payını vereyim içimde bir şey kalmasın amacıyla çok ileri gittim.Beni kendimden nefret ettiren ne olduğu keşke içimde kalsaydı çünkü başkasına kızmak kendine kızmaktan hep daha kolay.Herkes kendi yaptığından sorumlu.

Ayyy ilgi delisi. İlgi için yapmayacağı şey yok. Yalnız kalamaz, ölür. Çok tehlikeli.

Şu an herşey dışardan çok komik, onu diyeyim de. Ciddi diyorsun ama, ciddi olan bişey yok, 15 yaş ergen ilişkisi. Asıl devam ettiğin takdirde ciddi birşeyler olacak.

Sağ olun düşünceniz için ama ileri gittim sonuçta hem de en olmadık yerde,doğruya doğru.Daha düzgün yapılabilirdi bu boş bir öfkeye kapılmanın anlamı yoktu.
Kendimi melek görmeme gerek yok onun için daha çok yol var belli ki.
Tabii sebeplerim de vardı.
Zaten çocuğun umrunda olan bu değilmiş,bana yine çıkma teklifi etti.Yani inanmıyorum asıl kızdığı şey kavgamız değil benim başkasını beğeniyor olmam.O da ilginç.

Aman ciddi olmasın komik olsun.15 yaşındaki flörtlerim bundan ilişkiden daha olgundu.
O hala nasıl devam etmek istiyor,hiç korkmuyor mu ben de bunu anlamıyorum.İlk başta kızdı sana güvenmiştim keşke geçmişimi anlatmasaydım sana dedi şimdi de başka çocuktan hoşlanmamı sorun ediyormuş.
Bu arada anlattığı geçmişi de şüpheli bence ilk başta beni başkası için terk etti 3 yıl sonra dedi,sonra da aşırı üzerine düşmemle sorunları vardı wpde online görünmezse arkadaşlarını arıyordum o da kızıp hakaret ediyordu dedi.Başka erkeklerin profillerini stalklıyordu dedi.Sonra da ayrıldıktan bir süre sonra kızı başka çocuklarla görmüş.
O olay da karışık yani tam anlamadım.Belki de bana anlattığından çok fazlası var.

....çocuk çocuk kokuyor konu

Ay bu ne ya
Etkiye tepki yapnışsınız işte neden bu pişmanlıkki
O paşazadede bu kadar uğraşmasaydı geçmişiyle vurmuş olmazdınız
Boşverin gitsin hatta o arkadaş grubunada ya o ya ben diyin çıkın gitsin yoksa böyle daha çok uğraşır sizle
Aslında ortada sizlik bi durumda yok. eski partneriniz hep pohpohlanıp istediği gibi davranabileceğini sandığı, herkese illa benim dediğim olacak diye sandığı için ondan ayrılmanızı gururuna yediremediği için uğraşıyor sizinle
Hatalarının yanlışlarının farkında olmadan sadece kendine yapılanları görüyor
Yani narsist, bencil, psikopat bi yanıda var.
Kendince sizinle hala ilgilendiğini belli etme yöntemide yanlış yani
Ders çalışıyorsunuz diye kızmak nedir ya emziğinimi kaybetmiş karnımı acıkmış
Gayet kişiliksiz bi mikrop ikizide keza öyle
Uzak durun muhatap olmayın
Unutmayın size sürekli rahatsızlık veren biriyle arkadaşta olsanız yapamazsınız zaten
Ruh emicilerle uğraşmayın derslerinize odaklanın

Ayyyyyh hem ayrılıp hem bir şekilde iletişim kurup hem de kin beslemenin mantığı nedir biri bana açıklasın çevremde de görüyorum böyle kişiler. Bak sen ayrılıp bir de durmadan iletişime geçince ve kesin bir şekilde tavrını koymayınca onunla oynuyormuşsun gibi bir izlenim oluyor. Yani kaba tabirle gözün başın ayrı oynamış gibi duruyor. Yok zorla gruba soktular yok zorla engelini kaldırttı kimse kimseye zorla bir şeyler yapamaz bu durumlardan sen de bir şekilde faydalanmışsın mesela ilgi görmüşsün bu da hoşuna gitmiş. Ortamdaki tantana, kendine gündem yaratman falan seni oyaladığı için çocukla iletişimi bir şekilde sürdürmüşsün. O da belki bir umut yeniden oluruz diye iletişimi kesmemiş ama hareketlerine de anlam veremeyince ters davranmaya, kıskandırmaya falan çalışmış. “İyi kızın karanlık tarafı” nedir allah aşkına ergen misiniz? Ortada karanlık taraf falan yok sanırım hayata dair çok bir şey yaşamamışsınız ki bunları çok büyük olaylar, büyük kötülükler olarak görüyorsunuz. Hikayede kararsız ve ilgi bağımlısı bir kızla karakteri oturmamış özgüvensiz bir erkek görüyorum sadece.

Neden böyle düşündünüz ki evet yaşananlar kötü ama insanlar bizi hala bir araya getirmeye çalışıyor benim kafam karıştı gerçekten tam olarak ne yapmalıyım
İnsanlar kendilerine eğlence arıyorlar. Grup dağılmasın, ortam bozulmasın gündemimiz azalmasın derdindeler. Eminim arkanızdan konuşuyorlardır. 15 yaşında değilsiniz biraz güçlü duruş sergileyin. Herkesin isteğine göre hareket ederseniz yolun sonu saçma sapan bir yere çıkar. İletişimi kesin o çocukla. Boşuna ümit veriyorsunuz.

'' Senin bacına yapsalar hoşuna gider mi? '' tarzında söylemleri olmuş, hoopp dark side. Bu veledle hasbelkader ilerlerse, asıl dark side' ı o zaman görecek.

Kızz kitap tadında yazmışsın valla sonunu merak ettiğim için okudum

Hepsini okuyamadım ama yaş 17 galiba... Birkaç yıl sonra gülersin bu hallerine. Kimseyi üzmemeye çalış, geleceğine odaklan. Benden bir abla tavsiyesi.
Not: Ben ne ara büyüdüm de 17 yaşına abla oldum

Çok merak ediyorum bunların hepsi üniversite 1. Sınıfta daha okula gitmeden mi oldu Wp üzerinden bu kadar entrika olaylar döndüyse tebrik edicem sizi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…