Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Bu nasıl bir kişilik böyle sok oldum.yok evliyiz diye evli olmadan seni eve gondermez yok üniversite okumak istemez.ama ayrılmak istemene çok sevindim.iyiki burda vazgecemiyorum diye konu acmadin.ama onunla evlilik yaparsan kurtulamazsin ondan en azından böyle bitir kurtul.olan olmuş yapacak birşey yok.ama gerçekten üzülüyorum daha çocuk yaştaki bir kızın cinsellikle bu kadar erken tanışmasına.hem vücut hem psikolojik sağlık açısından uygun bile değil.of of

Mesela oldu ki birini sevdim,sevgili olduk.(sanmıyorum ama varsayalım)
Bunu sorarsa öğrenirse bana kötü gözle bakar anlamında diyorum.bunu nasıl anlayacağım.
Canım benim, inan bana gerçekten seven erkek hayatındaki kişinin geçmişini didik didik etmez, açık aramaz, geçmişten dolayı suçlamaz ve onu olduğu gibi kabullenir. Sen şimdi çok sonra düşünmen gereken şeyleri dert etmişsin. Öncelikle annene durumu anlat ve pişman olduğunu söyle. Böylece seni ailene anlatmakla tehdit edemez. Annen üzülür belki ama ne olursa olsun evladısın, seni yine bağrına basacaktır. İkinci olarak o çocuğu ve ailesini tümüyle hayatından çıkar. Bir kere sen benim karımsın, kadının yeri kocasının yanıdır, yok benşm yanımda olmadan bu yüzüğü takamazsın vs lafları hiç sağlıklı laflar değil. Senin okuluna destek olucam deyip sonradan seni eve kapatmaya çalışması normal mi sence? Çocukta saplantılı ve dengesiz bir ruh hali var, psikologla terapiyle vs düzeleceğini sanmıyorum. Varlıklı olmaları sana cazip gelmiş olabilir, çok normal ama sakın ama sakın sakın sakın "evlenmeden önce birliktelik yaşadığım ortaya çıkmasın evlenirim boşanmış olurum" düşüncesiyle bu çocukla evlenmeye kalkma. Boşanmak çok yıpratıcı zaten ve bu çocuk daha ortada nikah bilmem ne yokken senin kocan olduğunu iddia edecek ve senin hayatını kısıtlayacak kadar dengesiz ve psikopat. Siz evlenmediniz, kaldı ki evlenmiş bile olsanız bir erkek kadının hayatını bu kadar kısıtlayamaz! Ne demek annenlerde kalmayacaksın? Ne demek okul okumayacaksın? Siz nişanlandınız ve o sana ya okul ya ben dediği için sen nişanı attın; bu kadar basit. Soranlara da böyle söyleyeceksin. Son olarak okuluna ve derslerine adapte olacaksın ve istediğin psikoloji bölümünü kazanacaksın.
İlerisi için bir erkek benim bu durumumu nasıl karşılar kısmını düşünmek için şu an erken. İnan bana o zamanlar geldiğinde kimin ne olduğunu sana yaklaştığını anlayacak olgunlukta olacaksın.

Hayatında sadece bekaretinle değil de kişiliğin karakterin eğitiminle bir yerlere gelirsen eger sana hiç bir erkek bakire misin değil misin diye sormaya cesaret edemez. Vizyonunu buna göre gelistirmek senin elinde. Aile cevresinden görücü usulü evlilik diyorsun hala bunlari kafandan çıkarman gerek yoksa zorlanırsın.

Canım benim, toplumun bekaret evlilik vs ile algılarını biliyoruz ve inan seni anlıyorum. O zaman sen de görücü usulüyle biriyle evlenmezsin. Evlenip boşanırım adımı temize çıkarırım en azından diye düşünerek evlenilmez. Üstelik anlattığın kişinin kolay kolay boşanmayı kabul edeceğini sanmıyorum. Nişan attın sen, tamam mı? Çünkü seni ya okul ya ben diye bi seçim yapmak zorunda bıraktı. Sen okulunu seçtin. Bitti gitti. Zaten 18-20 li yaşlar evlenmek için çok erken yaşlar, ilerde ben nasıl evlenicem diye hayatına silemeyeceğin bi damga vurma. O zamanda evlenmiş boşanmış olacaksın mesela, bütün kayıtlarında çıkacak. Bu daha mı iyi? Nişanı attın, okuluna devam edeceksin. Hayat ne getirir bekleyeceksin. İlerde evlenemem düşüncesiyle bu psikopatla evlenmeyi kabul etmeyi düşünmen bana hiç doğru gelmiyor. İyice salça olacak hayatına ve belki üniversiteyi kazanmAk için ders filan da çalışamayacaksın. Bi kaç senen heba olmuş olacak. İyi düşün.

Evlen ama boşanma. Böyle koca nerdeeee?? Çocuk yap.

+1
Kesinlikle her cümlesine katılıyorum. Sen okulunu bitirip mesleğe başlayıp ailene ve kendine yetecek konuma geldiğinde, kendi ayaklarının üzerinde bağımsız bir birey olarak durduğunda hiç kimse senin geçmişte ne yaşadığına odaklanmaz.

32 sayfa olmuş birçok yorum yapılmış.
Diğer konuna da bu kadar yazılmıştır.
Sonuç olarak ne yaptın?
Hiçbirşey.
O zaman neden konu açıyorsun ki?

32 sayfa olmuş birçok yorum yapılmış.
Diğer konuna da bu kadar yazılmıştır.
Sonuç olarak ne yaptın?
Hiçbirşey.
O zaman neden konu açıyorsun ki?
Belki psikolojik desteğe ihtiyacı var buradan güç alıyor. Neyin ne olduğunu bilemezsiniz. İnsanları eleştirmeyin lütfen, siz yorumunuzu yapmak istiyorsanız yaparsınız, bir şey yapıp yapmamak ona kalır.

evlenmiş boşanmışda olsan kimseyi senin geçmişin ilgilendirmez. ama böyle bi adamdan uzak dur. bu adamla evlenirsen senin sonun olur annenlerle bile görüştürmez. tehditlere boyun eğme. bugün ona boyun eğersen Allah korusun yarın dayakda yersin o adamdan. hiç düşünme uzak dur ondan

Baktın tehdit ediyor polisi arayacaksın başka türlü çıkış yolu yok canım. Ben korkup aramamıştım ama şimdiki aklım olsa arardım. Telefonunuda kırmış paikoğat benimkide kırmıştı babamın hediyesiydi üstelik onu bile kıskanmıştı ama ben bu ilk şiddette kaçtım kırtardım kendimi. Ünivi kazanmıştım kimlik kartımı parçalamıştı zor kurtardım kendimi var böyle manyaklar

Dikkat edersen hiçbizaman sert kırıcı yorum yapmadım çünkü ne olırsa olsun ilk amacım bi genç kızın bu hatadan dönmesi kırarsam seni içine kapanıp gitmeni bu hayata devam etmeni istemedim çünkü seninde psikolojini bozmuş yoksa hiçkimse kendine bukadar zarar vermez.

Ailesinede zarar verir ileride bu adam. Normal değil Allah korusun

Konunun ozetini senin yazından okumuş gibiyim çünkü okuyamadim kendimi veremedim konuya çok uzun

Konu sahibine gelincede hatayi katlayarak devam ettir mis olursun tümsekten atlayamiyosun evlenince dağı nasıl asacaksin o kadar kolaymı evlenip geri boşanmak

Sen de ailen de cok hatalısınız
hatalarını devam etttirme
birliktelik yasadın dıye hayatının sonuna kadar bekar kalacak değilsin
ve brdaha kimseyı sevmeyecek de değilsin
daha kaç kişi seversin , kaç kişi ile hatalar yaparsın , kaç kişi için gözyası dökersin

önune bak gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…