Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Eskisini rezil etmediyse seni neden etsin... Ya hem rezillik değil ki... Yani yaparken rezillik değil açığa çıkınca mı öyle... Neyse o beni ilgilendirmez

Sen kararını verdiysen ayrılmak için hamleni yap. Bakalım ne diycek. Şuana kadar her dediğine tamam demişsşn. Onda bunhn rahatlığı var. Annene de söylerse annenle konuşur durumu izah eder onu dinlemediğin için pişman olduğunu söylersin...

Annen de eşinden ayrı çocuğuyla hayat mücadelesi veren bir kadın olarak, Evlenip mutsuz olacağına şimdi ayrılmanı isteyecektir

İşte şuan bu kıyameti kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde.
Bak obsesis uni'den bir arkadaşımla suan resmen mahkemeliğim bu adam kocam değil, bir şeyim değil.
Psikopat oldugunu yıllar sonra öğreniyorum ve çok çirkin bir şekilde.
Aile hayatımızı bilen, arada bir görüştüğüm kahvesini içtiğim hatta hatta düğünüme gelip bana bir çeyrek takmış bir adam bu.
Yanlış anlaşılmasın sevgili felan hiç olmadık, sadece derdini dinlediğim arkadaş grubumuza dahil olan aynı sınıfta öğrenim gördüğüm birisiydi hepsi bu idi kısaca
Beni tehdit ettiği şeyleri yazsam şuraya aklın durur.
Evimin önüne gelmeler, çocuğumun okulunun civarında dolanmalar (tabi bunları sonradan öğreniyorum, yoksa çıldırırdım)
İşte senin gibi önce tırstım
Sonra her gün ölmektense en azından bu adamı durduracak bir şeyler yapmalıydım dedim ve kolları sıvadım.
Eşime anlattım ve olaylar büyüdü.
Eşim resmen adamın agzını yüzünü kırdı
Karşı tarafın ailesinin mahkeme konusunda yalvarmaları üzerine (ailesini de tanıyorum üstelik, uni. zamanlarında bizde emekleri çoktur) bir girişimde bulunmadık. çünkü taahhütleri vardı bir daha olmayacağı üzerine..
Ne mi oldu ?
Yine başladı.
Sonuç;
MAHKEMELİĞİZ.
Korkma, korktukça olaylar daha da büyüyor.
Diyorsunya ; Bu kıyameti suan kaldıramam.
Şu yaptıkları sadece fragman film ise sen o kıyameti öteledikçe başlayacak.
Sezon sezon hem de hiç bitmeyecek.
Korkularını yen ve yüzleş derim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet korkuyu besliyorsek büyütüyor gerçekten..

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet korkuyu besliyorsek büyütüyor gerçekten..
O halde ayrıl ve yoluna bak.
Daha genceciksin, hayatın acı taraflarıyla yüzleşip erkenden büyümeyi neden bu kadar içselleştiriyorsun.
Uni. sıralarında oturup öğrenim görmen gerekirken bir erkeğin koynunda her gün işkence edilerek sana sunulması muhtemel olan hayata neden direnmiyorsun ?
Bak burada bir çok kadının derdi var.
Kimisinin eşi, kimisinin kv, kimisinin daha başka.
Keşke zamanı geri alabilseler.
Olmuyor ama değil mi ?
Keşkeler ile hayat yürümüyor
İşte bir keşke de sen dememek için için hayatını zindana çeviren kötü insanlardan arın ablacım, yoksa o kafanı çok duvarlara vurursun.

Hıc bısey anlamadım bırı anlatabılır mı?
Bu kız evlenme teklıfınden sonra cocukla mı yasamaya baslamısta sen benım karımsın annende kalamazsın demeye baslamıs allah askına?

Çok teşekkür ederim... Yapacağım

Çok teşekkür ederim... Yapacağım
Geç kalmadan bugünden başla hayatını şekillendirmeye.
Tek bir gün dahi bu saçmalığa katlanma.
Ailene de, sana da yazık.
18 yasındasın..
Asiyim diyorsun ama o asiliğini alır burar burar eline verirler.
Gık diyemezsin.
Bir laf vardır çok severim ; El oglu döver sonra ağlamaya dahi koymaz .
İşte bu kadar.
Kimse ailenin senin nazını çektiği kadar çekmez seni, iki döver bir söver seni iflahın sökülene kadar sömürür sonra da kadınlığından vururlar feleğin şaşar.
Kendine gel.

Çok güzel söylediniz.

Bende bunları yapacağımda işte nasıl yazsam daha doğru anlatırım kendimi diye düşünüyorum sizce nasıl bir mesaj olmalı

bu konuda sakın kendını suclu görme en büyük suclu aılen.cocugu cok rahat ettırmısler.sen nereye evlenıyon ya sen daha cocuksun cnm bnım babasız büyümüsün tabıkı haklısın bır güc arkanda bır erkek savunucu biri olsun istemıssın.nısanlın senı a sosyal yapmıs zaten evlensende bosanırsın,cok baskı var yasayamıyorsun istedigin gibi.sakın evlenme bal sende biliyorsun bu evliliğin olmayacagını.sen okulunu oku ve güzel bir meslek sahıbı ol annene ananene dikkat et.annen tek basına senı büyütmüs o kadın bir eskı kocasının kahrını cekmıs yıllarca belkı fakat senı sarmıs sarmalamıs.ailenin hatası eve bıle almıycaktı ama siz gencler nedense aileleri tehdıtle sinirle işlerinizi yaptırıyorsunuz.nısanlına gelınce ya ben ya okul demıs ve bitmis.senin istikbalını calan yarın birgün hayatını calacak.kv bir yandan haklı sonucta oglu kızma onada.ama uzatma belkı acı cekeceksın fakat dahayenı bir hayata özgürce devam edeceksin.30 yasına kadar evlenme cünkü cookk kücüksün yavrum benım sen bir bebek dünyaya getiremezsin henüz yazık olur.

Evet haklısınız. Bende bu işin içinden çıkmaya çalışıyorum

Bende bunları yapacağımda işte nasıl yazsam daha doğru anlatırım kendimi diye düşünüyorum sizce nasıl bir mesaj olmalı
Mesajın sadece ben bu ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum.
Bitti bu kadar

Bana dünyayın bütün güzelliklerini altın tepside de sunsan istemiyorum diye beyan et.
Yalvarmalarına kulagını tıka.
Çünkü bu tipler öyle kolay vazgeçmiyorlar
Yapacağın tek şey istemediğini açık yüreklilikle ifade edip kararının arkasında durmak.

Bu adam pesını bırakırsa eger sorunsuzca , kendıne yenıden bır hayat kur
Okulun oku , yurt dısına gıt oku yanı ayaklarının uzerınde dur, sonra hayat sana mutlaka bırını sunacak
sırf ılıskı ıcın evlenıp bosanılmaz yakanı pacanı kurtaramazsın bu aıleden

Ah bende bunları istiyorum ya hayatımı geeri istiyorum

kolay cıkarsın dua et evlendın coluk cocukla bosansan daha kötü olurdu.sen cok küccüksun cnm annenin dedikleriyle hareket et bıraz sakın ol.ark cevrenle görüs sosyal ol.cocuk sana zarar vermez demı?
O kadar da cani değil ya ana kuzusu annesi duyar tansiyonu çıkar diye yapmaz. Ki kime ne yapıyor o ya dağ başında mıyız görür gününü yani. Ah bir söyleyebilsem atabilsem mesaj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…