- 6 Ekim 2016
- 286
- 72
-
- Konu Sahibi portakalcicegi555
Daha sonra yorumlar gelince bende yanlış bişey olduğunu anladım zaten. Yorumlarada baksaydınız nasıl ayrılacağımı düşündüğümü görürdünüzYani kısaca sorum evlenip boşansam hata mı olur?..
Zaten hata üstüne hata of.
Ne yapacağım ben?
senin konunda yazan bu soru 34 sayfayı okuyamadım kusura bakma.
Sana gerizekalı diyen birini kırmadan ayrılmak istiyorsun.Benimde babamın hediyesiydi.. Bu saate kadar uyudum telefona bakmadım aramış kaç kere mesaj atmış uzun böyle bana laf sokuyor aklı sıra tatlu dille yok söz vermek kolay bilmemne falan,sonundada şunu yazmış bi kere söz verdiysen ya tut onu yada kaybol seni cok seviyorum bilmemne bilmemne. Uyucam dedim Yok telefonun sesini aç resim at falan diyor bana aradıgımda ac resim at dedigimde at kopek mi egitiyosun gerizekalı bak sen bana ulaşabiliyomusum bilmem ne diyor ya nefret ediyorum nefret
Ya pat diye yaparsam kapımıza dayanır rezillik çıkarır diye korkuyorym yavaş yavaş kendimden uzaklaştırsam mı diye düşünüyorumSana gerizekalı diyen birini kırmadan ayrılmak istiyorsun.
Sana dünden beri bi ton yorum yapıldı.
Kusura bakma ama ayrılmaya niyetin yok gibi, yok yapamam nasıl söylücem diyip duruyorsun resmen.
Sence bu öyle bir çocuk mu?Ya pat diye yaparsam kapımıza dayanır rezillik çıkarır diye korkuyorym yavaş yavaş kendimden uzaklaştırsam mı diye düşünüyorum
Ya pat diye yaparsam kapımıza dayanır rezillik çıkarır diye korkuyorym yavaş yavaş kendimden uzaklaştırsam mı diye düşünüyorum
Anlatma. Peygamber efendimize bir sahabe gelir. Der ki: kizim yanlis bir is yapti sonra pisman oldu. Simdi baska biri evlenmek istiyor. Ankatayim mi. Peygamber efendimiz anlatma. Onu tertemiz evlendir. Ne gerekiyorsa eksik bir sey olmadan. Kimseye de anlatma. Sende tertemiz bir sayfa ac kendineMesela oldu ki birini sevdim,sevgili olduk.(sanmıyorum ama varsayalım)
Bunu sorarsa öğrenirse bana kötü gözle bakar anlamında diyorum.bunu nasıl anlayacağım.
Kizim annen seni onun evine yollamis. Kalmisin. Hemde kac yil. Annen sana ne diyecekki. Bilmezmi bu kadar sene evinde kaldigin kisi ile aranda bir seyler yasandigini.Ya sabahtan beri yorum yazmamak için tuttum kendimi ama yeter. Allah aşkına sen de biliyorsun kendinden yavaş yavaş uzaklaştıramayacağını. Herif takıntılı manyağın önde gideni aklın fikrin alıyor mu yavaş yavaş uzaklaşacağına ? Ayrılmadan durduğun her dakika sana kötü olarak geri dönecek. Hala nasıl ayrılacağımı bilmiyorum diyorsun. Burda insanlar yazman gereken mesaja kadar yazdı. Biraz cesaretli olun ya. Yok kapıya dayanıp rezillik çıkarırmış yok annene beraber olduğunuzu anlatırmış. Kalk annene kendin söyle ben böyle böyle bi halt yedim şimdi bundan korkuma ayrılamıyorum diye. Anne bu ya elbet yanında olacak. Dövüp sövecek hali yok beraber kalmanıza izin vermiş kadının. Sakın ama sakın saklama annenden bunu kalk kendin söyle üzülür diye düşünme kadın üzüleceği kadar üzülmüş zaten en azından o hayvan heriften kurtulacağın için sevinir kadıncağız. Allah aşkına kendine gel daha fazla eziyet etme. Yapacağın tek şey bitti demek ya bu kadar basit. Cesaretli ol. Yoksa hayatın boyunca iğrenç bi herif tarafından sindirilmeye devam edeceksin. Ayrılmak zorundasın ve bunu yapmadığın her an için pişman olacaksın.
Ama ögrenilmeyecek bir sey degil kiAnlatma. Peygamber efendimize bir sahabe gelir. Der ki: kizim yanlis bir is yapti sonra pisman oldu. Simdi baska biri evlenmek istiyor. Ankatayim mi. Peygamber efendimiz anlatma. Onu tertemiz evlendir. Ne gerekiyorsa eksik bir sey olmadan. Kimseye de anlatma. Sende tertemiz bir sayfa ac kendine
Yıl falan degil ya ayrıca onun annelerinin yanında kaldık diye biliyor ki öyle tek başımıza 3 4 gün kalmışızdır o da son günlerde onu biliyor annemKizim annen seni onun evine yollamis. Kalmisin. Hemde kac yil. Annen sana ne diyecekki. Bilmezmi bu kadar sene evinde kaldigin kisi ile aranda bir seyler yasandigini.
Sen yinede soyleme. Dua et. Benim bir atkadasim sevgilisi ile beraber oldu. Sonra pisman oldu. Af diledi. Allahta ona bu esini verdi. Esi guneydogulu. Ama ilk gece sormamis bile. Oda anlatmamış. Simdi uc cocugu var cokda mutlu. Sakin anlatma. Kimseye. Sahit tutma kendine. A nnede anlatma gerekirse ayril yoluna bak. Gelecegin icin oku ve hata yapma.Ama ögrenilmeyecek bir sey degil ki
Peki tesekkür ederimSen yinede soyleme. Dua et. Benim bir atkadasim sevgilisi ile beraber oldu. Sonra pisman oldu. Af diledi. Allahta ona bu esini verdi. Esi guneydogulu. Ama ilk gece sormamis bile. Oda anlatmamış. Simdi uc cocugu var cokda mutlu. Sakin anlatma. Kimseye. Sahit tutma kendine. A nnede anlatma gerekirse ayril yoluna bak. Gelecegin icin oku ve hata yapma.
Boyle insanlati adam yerine koymayin Allah askina ya ayril gitsin. Evlenmeden evlendik demeler annene gondermemeler. Noye izin verirsiniz bu kadarina? Sonucu ne olursa olsun goze al ayril. Evlenmek gibi bir hata yapma. Evlilik yokken ayrilamiypsun evlenince hic ayrilamazsin