- 19 Şubat 2007
- 8.461
- 9.537
- Konu Sahibi portakalcicegi555
evlenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende içimden gülüyordum bazen onun bu tepkilerine..Yanlış anlama ama okurken biraz güldüm olaylara değil sevgilinin tepkilerine :)))
İçinden ne geliyosa oyle yap ama evlenip boşanma fikri cok saçma biraz zamana yaymanız gerekiyor.
Senden beş yaş büyük olmasıda faktör tabi, o yüzdn evlenmek için tutturuyor sanrım.
Sen zaten görüceğini görmüşsün bunun iki katınıda evlendikten sonra görüceksin kendini kimse için yanlızlaştırma ya seni kabul ediyorsa boyle edicek etmiyorsada hiç etmesin. Cinsellik yaaşadıysanızda ve eger gidip ailene sölicem gibi tehditler savuruyorsa onun erkekliğini tühhh zaten bu kadar düşüyorsa yazık.
O kadar da cani değil ya ana kuzusu annesi duyar tansiyonu çıkar diye yapmaz. Ki kime ne yapıyor o ya dağ başında mıyız görür gününü yani. Ah bir söyleyebilsem atabilsem mesaj.
Demiyorum ki..soruyorum ne yapılmalı diyeKullanıcı adınızla gerçekten örtüşüyosunuz.
Çok cahilsiniz cok.
Hayat evlenipde sonra boşanırım diyecek kadar basit değil.
Soruyorsunuzda ne kadar yapabiliceksiniz acaba.Demiyorum ki..soruyorum ne yapılmalı diye
AynenSoruyorsunuzda ne kadar yapabiliceksiniz acaba.
Aşk sevgi. kısıtlamak evcilik oynamak değildir.
Sevgilinizde kundakta bir bebek gibi.
Siz olsanız bu durumda nasıl davranırdınız ona ne derdinizSoruyorsunuzda ne kadar yapabiliceksiniz acaba.
Aşk sevgi. kısıtlamak evcilik oynamak değildir.
Sevgilinizde kundakta bir bebek gibi.
Kolay geliyor demedim ki. Yapmayacağım zaten öyle bir şeyEvlenip boşanmak sana hala kolay geliyorsa bu yasadigin olaylardan hic ders almamişsin demektir.
Fikir sorarken bunu bir alternatif olarak sunman uzerine yazdim dogal olarak yapmayacagina sevindimKolay geliyor demedim ki. Yapmayacağım zaten öyle bir şey