Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

evilik içerinde cinseliği barındırır neredeyse olmazsa olmaz fakat evlilik olmdan da cinsellik yaşanır
kendini kulandırmak yada kullandırmamak kişinin kendi elindedir cinselik yaşadın diye evlenirsen hata edersin
yerinde olsam akadrmik kariyerime odaklanırım duygusal beklentileri şöyle bir 6 yıl ertelerim

Allah hidayet eylesin,,,
Aileleriniz geniş insanlarmış gerçekten. Birliktelik yaşadığınızı biliyorlar ve ses etmemişler...
Sizde takmayın o halde. Ama ilerde kimse bilmemesi iyi olur, dediğiniz gibi bu yönünüzü kullananbilirle
r..

Ya sen neden aynı konuyu açıp duruosun anlamadım.geçen açmıştın ,konun kapandı,farklı versiyonda yine açmışsın.pffff

Cok tesekkur ederimmm :)

Konu sahibi direk ayril, iliski yasadin diye onla evlilik yapmak zorunda değilsin ki

Kusura bakma ama senin bu adamdan ayrılıp ailene bakacağına, okuyacağına falan inanmıyorum. Gerçekten öyle olsa aylık 20 bin harcadığın sevgilini çoktan bırakmıştın. Amacın cinsellikte değil. Ailene de ayrı şaşırıyorum incelenmeniz gerek tümden.

siz şu an evli değilsiniz ve yaşadığınız problemlere bak. sen onu sevmişsin, güvenmişsin ve birlikte olmuşsun. ileride sevgilisi sorduğunda ben hiç ilişki yaşamadım, deyip önceki sevgilileriyle sadece o zara zarar gelmesin diye yüzeysel veya başka şekillerde birlikte olan ikiyüzlülerden olmamışsın, seni bu yüzden istemeyecekse biri istemesin zaten. evlenme sebebin bu olmasın. ayrıca sen kendin yazmışsın ailenin seni ne zorluklarla okuttuğunu okumayı da seviyormuşsun, eğitimine devam et seni kurtaracak tek şey mesleğin.

evlenme

+1

e biz geçen burda bas bas bağırdık kızım kaç kurtar kendini yakma geleceğini diye, 20.000 tl harcamayı marifet sayıp bizi tersledin.
şimdi yazacağım fikrimi, yine terslenirim belki ama olsun.

birincisi; sırf bakire olmamana kılıf uydurmak için evlenip boşanmaya kalksan, bu adam senden boşanmaz.
ikincisi; kendini bir zarla tanımlama, o yok diye de kendini eksik veya kusurlu bulma. sen izin vermedikten sonra kimse seni kullanamaz, ama bu sefer de ayda 30.000 harcayacak birini bulursan o başka olur.
üçüncüsü; sen ilişki yaşadın diye evlenip ayrılıp kendini aklamaya çalışacaksın ya, bunun yerine git o zarı diktir. her iki türlü de karşına çıkacak yeni kişiyi kandırmış oluyorsun.

Benimde babamın hediyesiydi.. Bu saate kadar uyudum telefona bakmadım aramış kaç kere mesaj atmış uzun böyle bana laf sokuyor aklı sıra tatlu dille yok söz vermek kolay bilmemne falan,sonundada şunu yazmış bi kere söz verdiysen ya tut onu yada kaybol seni cok seviyorum bilmemne bilmemne. Uyucam dedim Yok telefonun sesini aç resim at falan diyor bana aradıgımda ac resim at dedigimde at kopek mi egitiyosun gerizekalı bak sen bana ulaşabiliyomusum bilmem ne diyor ya nefret ediyorum nefret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…