Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Ya sen bekaretini kaybettin diye bu akıl hastasıyla ömür boyu yaşayabileceğini mi düşünüyorsun.
Kadınlar çıkın artık birilerinin kanatlarının altından. Birey olun, sizin karakterinizi şekillendiren insanlardan uzak durun, özgüveniniz olsun, insanlar sizi siz olduğunuz için sevsin gözünüzü seveyim. Bu kadar eziklenmeyin.
Kızım bırak şu gereksizi git oku hayallerinin peşinden koş Allah aşkına bak sinirlerim bozuldu bu kadar ezilmeyin, küçülmeyin sen bir insansın insan. Aşk, sevgili biticidir gider biter. Senin hayallerin olmalı, amaçların, mutlulukların olmalı, gerçek bir hayatın olmalı.

Sen zannediyor musun ki bütün gelin kızlar bakire? Erkekler de sadece bakire kadın ister?
Bak sana bir sır vereyim gerçek bir erkek kadınını karakterli ister, dimdik, bilgili, kültürlü, apaydın, donanımlı ister. Onu şekillendirmez ki zaten kadınının kendi şekli ile gurur duyar.Ancak omurgasız bir kadını şekillendirebilirler. Git kendine gerçek bir erkek bul, adam gibi adam bul.

Ki sen de akıllı bir insan isen karşındaki erkeği öyle istersin. Kimle yatmış ne yaşamış umrunda bile olmaz, zaten olmamalı da. Eğer seni bu tip bir şeyle itham eden biriyle karşılaşırsan (ki okumazsan kör cahillerin ortamında mutlaka karşılaşacaksın) yine basacaksın tekmeyi.
Bakire değilsin diye ikinci sınıf insan olmuyorsun kendine gel. Git oku, meslek sahibi ol. Milletin kanatları altına sığınma kendi kanatlarınla uç. Bu adam bir parazit ve sen içini kemirmesine izin veriyorsun bunu bil. Evlensen bile sonu yok haberin olsun. Yine de burnunun dikine gideceksen bir hayat daha çöp olur. YOL YAKINKEN KAÇ KUR- TUL!!!

TESEKKÜRLER

Bakın ben kendime bir kötülük yapmıyorum şuan. Bir düşüncemi yazdım buraya. Ben barışıyorum her şey eskisi gibi demedim. Fikir sorarım yapıp yapmamak bana kalmış,

Yaşadığın şey resmen evcilik oynamak.
Kocam demeler vs vs.
Yazdığımı anlamamana şaşırmadım o yüzden.
Yeni konunda görüşmek üzere

Ne yapacagim ben ????annen en basta sana göstermis yapma gitme demis dinlememissin ah be kizim ne diyim ki anne sözü dinlemek zaten koruyucu bi secenektir anne sözü dinleyenin basina ne gelirki ayril bence yoksa bu ana oglu seni eve kapatir Allah yardimcin olsun

naptın canım var mı bı gelışme???
ben çook kez bitirdim engelledim bilmem ne ama vazgeçmiyor arkadaşından annesinden yazıyor. İşte herşeyini kabul ediyorum hep evinde kal okula gidelim birlikte ders çalışalım hoca tutayım falan işte benim imkanım varken çalışmanı istemem diyor benim karımsan benim imkanlarım senindir annenlerede yaparsın istediğini diyor senin ihtiyaçlarınıda ben karşılarım zaten vs. bende dedim sen bi kere lafını yaptın ya sen bana bir çay bile ısmarlayamazsın artık, aldığın bir iğneyi bile kabul etmem dedim sinirle söyledim saçmalama diyor.bende karın değilim ben senin dedim. ne desem kabul edicek şekilde.

Bu tepkileri az çok tahmin ediyorduk. Biraz daha sabır. Sonunda özgür olacaksın.

Salla gitsin.. bir ay daha sabret, seni kaybettigini anladiginda gercek yüzünü göstermeye baslar. Bu siirlere kaniyim deme. Takintili bir adam bu, sosyopat bile olabilir, sizi kimseyle paylasmak istemiyor annenle bile. Bu hic normal degil inanki.

Ne yapmalıyım şuan nasıl davranmalıyım,nasılsın ne yapıyorsun yazıyor arada sözler şiirler falan yolluyor özlediğine dair
Kararlı tavrına devam et. Sen onun gerçek yüzünü gördün. Sana şiirler yazan adamla aynı kişi değil. Geçmişin güzel anıları aklına geldiğinde tabii ki üzülürsün ama senin bir tane hayatın var. Kimseyi çekmek zorunda değilsin.

Valla sonradan kafanı duvara vurup bosanmak yerine smdi vicdanın rahatsız olsun icin icini yesin evet demedim diye emin ol sonra yaptıgının cok dogru oldgnu anlarsın evlilik cok zor ki ben bu sornların belki 3 te birini yasıyorm böyle adamlarla evlilik falan olmaz. Ben kabul ediyorum seviyorum diyorsan kmsenin dicegi bişey yok lütfen bos gelmesn dedklerimiz iyi düsün.

Karşısındakini aptal mı sanıyor nedir? Köprüyü geçeyimde eziyete devam ederim kafası. O lafları söyleyen biri ne kadar iyi olabilir ki? Ne siniriymiş ayıp denen bişey var. Sanane ki onun siniriyse kendisi başa çıkaın sana öyle davranmaya hakkı varmıydı? Bide lütfeder gibi komuşmalarına sinir oluyor insan. Bunları kabul etmesi iyilik değil ki zaten senin hakkın. Birdefa gei adım atarsan bi ömür kurtulamazsın canım

Mesela oldu ki birini sevdim,sevgili olduk.(sanmıyorum ama varsayalım)
Bunu sorarsa öğrenirse bana kötü gözle bakar anlamında diyorum.bunu nasıl anlayacağım.

Sen kendine ne gözle bakarsan karşındaki insanlar sana o gözle bakacaklar. Sen bu durumu kullanılmak olarak görürsen karşına çıkan insanlar seni kullanılmış ve değersiz görecekler.

Okulunu oku, mesleğini eline al bunların hepsi değişecek zihninde. Bu çocuktan kurtul ama bunla olmaz

Oha iliskiye bak;
Sonu cinayet olur.
Onla konusma sunu yapma buraya gitme vs
Kafayi mi yediniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…