Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

İstemiyorum diyceksin olcak bitcek. Göbek bağın onunla kesilmedi ya. He Adam biraz manyak. Herşeyi anlatıcım falan demiş. Heralde beraber olduğunuzu kastetti. Gerekiyorsa sen annenlere ondan önce söyle ama zor olur bu... Gerçi sonuçta sevgilinin evinde kaldın bunu annenler de biliyor, buna da ihtimal vermiş olmalılar.

Manyak oldugu icin ne sekilde bitirecegimi düsünüyorum

Gerekli gereksiz ne varsa yazmissin, ne geregi var?

Ayrica mutsuzsan ayrilacaksin bu kadar basit.

bu kadar detaya ne gerek vardı.
kendi ellerimle hayatımı mahvettim yazssan yeterliydi.
senin gibi kızcağızlara hem acıyorum hem kızıyorum.
cahillik etmişssin,ergenlikten çıkamadan evlenme derdine düşmüşsün.
aileni dinlememişsin. .
herşeyi siz biliyorsunuz 18 yaşında dünyayı çözmüş oluyosunuz da bi evlenmeniz eksik kalıyor.
daha ne diyelim.
bundan sonra hata yapma bari.
evlenme tabiki.
yapmışssın bir hata.
hata hata ile temizlenmez.
bir yolunu bulup defedeceksin başından bunu.
annen ne diyor duruma?

bu kadar tavizi adama ve ailesine sen vermişsin baban yok diye sahipsiz sanmış seni oh ne ala yol yakınken arkana dahi bakma.

Annem asla istemiyo ama bekaret mevzusunu da bilmiyor tabi herneyse ya onu geçtim zaten.

Yaw siz evli de değilmişsiniz ne bu karı koca muhabbeti birlikte kalmalar falan, adam haklı valla, adamla birlikte olucam birlikte kalıcam diye ailene asilik yap iş ciddiye binince de ailemde ailem, annemlerle yaşıcam bilmem ne, annen çok kıymetli idiyse lafını dinler dizinin dibinde oturur okurdun yok koca kıymetli ise gider gelin olur koca evini beklersin bu iş böyledir, koca evinde okunmaz el oğlu iş bekler aş bekler

Cahillik iste

Annem asla istemiyo ama bekaret mevzusunu da bilmiyor tabi herneyse ya onu geçtim zaten.
neyi geçtin anlamadım.
annen er geç öğrenecektir.
bu adam tehdit mi ediyo dövüyo mu seni nedir?
bırakacaksın bir şekilde.
asiliğin sonu işte.
ne diye adamla birlikte olursunki daha ergenlikten çıkmadan

Allah kizlarimiza akil fikir versin. Sen dedin ben senin kocanim, annenin evinde kalamazsin diyen ne oldugu belirsiz sevgili mi, sozlu mu, nisanli mi bir erkek. Kizimiz zaten nirvana seviyelerinde.. Kari koca iliskisi gibi iliski ama degil, erkek tarafinda yukarda size ev acalim diyecek kadar curetkar. kimin ne yaptigi beni ilgilendirmiyor bana zarari olmadikca da su insanlarin kendilerine reva gordugu hayatlara sasip kaliyorum.
Ayrilacaksan, uzaklasacaksin, okuyacaksin, aklini basina toplayacaksin, istemiyorum bitti diyeceksin bitecek gidecek.

Aynen öyle gördüler.
küçüksün dha ablacım. ben senin yaşındayken 5 sene önce üniversiteye başlayacağım diye hayaller kuruyordum üstelik ilk sevgilim evlenme teklifi etmişti bana kayıttan 1 gün önce evlenelim ben seni okuturum benle evliyken de okursun diye. hayır ben üniversite okuyacağım evlenmeyi düşünmüyorum diye kestirip attım. sevmiyor muydum seviyordum ama okul daha tatlı geldi. şimdi ise 2. üniversitemi okuyorum açıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…