Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Ben okudukça şoka giriyorum daha düğün yok bişey adam ne birlikte yaşamasından bahsediyo yahu, yok ancak boşanırız falan, adam hasta kesin bi kafa sıkıntısı var ailesi o yüzden sürekli evlendirme derdinde, her dediği yapılıyor,yerinde olsam savcılığa falan giderim

bencil ve gereksiz yere kıskançlık yapan bir insan hiç çekilmez (hem anneci hem okumana karsı engel oluyor sana hemde ailen için kötü yorumlar yapmasına gıcık oldum sünepe) sen akıllı güçlü bi kızsın bence kimseye minnet etme kendi ayakların üzerinde dur o adamdan kaaç uzaklaş bu yaşadıkların bi tecrube oldu sana öle düşün gençsin okursun işe atılırsın ilerde mantıklı ve düşünceli biriyle birlikte olursun bişeyleri yapabilecek gücü kendinde hissediyorsan ondan vazgeçme
herşey gönlünce olur umarım..

Evlenmeden bosanalim mi? Millet iyice siyirdi yav.

Annen elbette biliyordur birlikte olduğunuzu tahmin ediyodur yani, birlikte kalalım diye ölmüş bitmişsiniz tavla oynamaya değil heralde

Teşekkür ederim İnşallah..

Evlenırsen bu adamın karısı değil sadece kölesi olursun.. Kurtar kendini bu adamdan..

Ada'mın daha geçen sene evleneceği biri varmış ciddi ciddi. Ne ara ayrılığı sindirmiş, seni bulmuş, evlilik planı yapıyor birde... Eskisi de anlamış Adamın normal olmadığını.

Evlen ayrıl mal varlığından nasiplen diycem ama o da daha çok genç adına hiçbirşey yoktur.
Şaka tabi...

Hem daha evli bile değilken Nasıl ayrılsam diyorsun, evlenince ne yapıcaksın...

Eski sevgilisine mi ulaşsak??? O Nasıl yapmış acaba? Çok da zor olmasa gerek

Evlenirsen o seni bir daha bırakmaz, asla öyle birşey yapma. Bu ilişkiyi de hemen bitir.

Son vermek istiyorum rezillik çıkaracağından korkuyorum
Çıkarsın
Korkma bundan artık
Ayrıl bu adamdan
Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır emin ol
Şimdiden böyle ise sonra önünü hiç alamazsın, kucagında bir çocukla hayatta kalma mücadelesi verecegine şimdi ver.
Rezil edebebileceği şey en fazla cinsellik yaşadıgınızı anlatmak olur onu da ailene açık yüreklilikle ifade et
Bu adamla her gün öleceğine en azından ailene karşı dürüst ol ve bu saçma sapan ilişkini bitir, okuluna git, mezun ol, hayata dört elle tutun

Kız haklıymış valla gitmekle.anneme gidicem demiş yolda ayrılık mesajı atmış gitmiş dahada görüşmemiş.üstüne birde yüzüğüde alıp gitmiş.o da bunu hakediyor bence

İşte şuan bu kıyameti kaldıracak gücü bulamıyorum kendimde.

Daha hala cocuksun ne evlenmesi?

O kalmalar nedir Allah askina. 25 yasindayim ben bile bir gun kalmis degilim sevgilimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…