Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Sen daha öncede bu konuyu açmıştın farklı bir adla ve herkes sana kaç kurtul dedi. Beraber yaşamak degil en büyük hatan evlenmek olur kaç kurtul üniversite oku yazık annene ananene seni bu yaşına hemen koca bulasin diye mi getirdiler. Yine aynı yorumlar gelmiş artık açıp durma şu konuyu bence.

Ya boşanmak kolay mı sanıyorsun hala takmissin evlilige biz sana oku kurrul diyoruz sen hala kendini baska bir adamin sirtina yaslama pesindesin cocugumm şimdi git bir meslek sahibi ol evlilik fikrinden de acilen vazgeç evlenip de bir de üstüne tüy dikme

Nolur biri özet gecsin?
Mükemml kıskanç bi çift herkes çok mutlu sonradan oğlan anneci çıkıyr her erkk gibi birlktse olmuşlar ama artk hiiççç anlaşmıyorlr (nedense bi anda hep byle oluyor) şimdi de kızımız düşünüyr bekrtmi kaybettm evlenip boşncam mı(elini verince kolunu kaptıracak haberi yok) yoksa byle devam mı etse onu erkekler kullanırmıymış (ülkemzde durum biraz böyle ama sen ben sevgilimle birlkte oldm dye övne övne anlatmazsan herkesde haddini bilir)

Onların hepsi konuşuldu anlaşıldı ama şuan ki sorum bu olaya nasıl son vereceğim.son yorumlarıda okursanız göreceksniz

OTE="obsesifmadam, post: 48339726, member: 789974"]Onların hepsi konuşuldu anlaşıldı ama şuan ki sorum bu olaya nasıl son vereceğim.son yorumlarıda okursanız göreceksniz[/QUOTE] son yorumlr da ben bişey göremedm ama bak kardeşim senn ki olmayacak duaya amn demk

OTE="obsesifmadam, post: 48339726, member: 789974"]Onların hepsi konuşuldu anlaşıldı ama şuan ki sorum bu olaya nasıl son vereceğim.son yorumlarıda okursanız göreceksniz
son yorumlr da ben bişey göremedm ama bak kardeşim senn ki olmayacak duaya amn demk[/QUOTE]
Evlenicem demiyorum zaten nasıl sonrandıracağom diyorum?bi kaç sayfa öncesine bakarsınız eğer.

aynı konu geçen hafta da açılmıştı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…