Haklısınız su pandemi bir bitsinde düzenli bir psikolojik destek alayım inşallah yoksa bu kafayla hala besleyecegim saçma sapan adam çıksa kabul ederimSorun sizin cizgileriniz ve kriterleriniz olmamasindan. Biri beni sevsinde her kusurunu kabul ederim kafasindasiniz. Eski esiniz sizi terk etmese o evliligi de devam ettirirsiniz. Size profesyonel destek almanizi öneririm. Bu davranislarin sebeplerini ögrenmeseniz gelecek iliskilerde yine ayni bozuk kararkterlileri kabul edersiniz
Ayrica basiniz sagolsun. Allah sabir versin
Haklısınız su pandemi bir bitsinde düzenli bir psikolojik destek alayım inşallah yoksa bu kafayla hala besleyecegim saçma sapan adam çıksa kabul ederim
Bunlar seni ilgilendirmez ki...İşte bunlar bana cok acı gelıyor ....Bu kadar vurdumduymazlık ınsan annesının babasının cenazesıne gıtmezmı yaaa....
Şu iki günde etrafimdan o kadar çok son cunlenizdeki ifadeyi isittimki ..biz kadınlar aslında son ana kadar yuvasini dagitmaktan yana olmuyoruz bende hala çekerdim ama aldatma olunca adam seni bosayacam derdine düşmüştü hemde her ay.Bunlar seni ilgilendirmez ki...
Olan oldu, geçen geçti...
Demek ki annen babanda çocuklarına aidiyet duygusunu aşılayamamış :))
Sen kendi hayatına odaklan
Hayatında bir erkek olmak zorunda değil...
Ayrıca insanların dini diyaneti kendisi ile ilgilidir, siz ahlağı, şefkati merhameti var mı diye bakın.
Son olarak eğer çok iyi bir adam olsaydı; emin olun ki ilk eşi asla boşamazdı...
Çalışıyorsun paran var, evlenmek zorunda değilsin, önce bunu kafana yerleştir...Şu iki günde etrafimdan o kadar çok son cunlenizdeki ifadeyi isittimki ..biz kadınlar aslında son ana kadar yuvasini dagitmaktan yana olmuyoruz bende hala çekerdim ama aldatma olunca adam seni bosayacam derdine düşmüştü hemde her ay.
Evet evet çok ihtiyacım var şu pandemi az hafiflesin düzenli gitmeyi düşünüyorum insallahpsikolojik destek almanız şart
hep kurban olmuşsunuz
Online seanslar devam ediyor, pandeminin bitmesini beklemeyinEvet evet çok ihtiyacım var şu pandemi az hafiflesin düzenli gitmeyi düşünüyorum insallah
Herkes çok gergin sitede. Hazmetmişsiniz derken ayrılığı atlatmışsınız demek istedim, eski konularınızı bilmiyorum. Sonuçta iki çocukla ayrılmak eminim kolay olmamıştır. İyi bir şeyler söyledim sizin için ama neyse siz bilirsiniz.Eski eşimle ayrılığı hazmedemeyeceğim birşeymi varki? eski konularımdan hatırlayanlar bilir adam boşandığımın ertlesi gübü sevgilisiyle ve sevgilisinin çocuğuyla kapıma dayandı benım cocuklarımıda alıp mangala kutlamaya gitmişlerdi.bırkaç ay sonrada evlendıler zaten onları sileli çok oldu ....güçlü gibiyim ama değilim demekki hanı gecede gunduzde başımda bır golge bır yoldaş olur dıye dusunmuştum.
Ben anlaşmalı bosandigim tazminat ve nafaka istemediğim içinde inanın bilmiyordum .haklisiniz
Online seanslar devam ediyor, pandeminin bitmesini beklemeyin
Vallahi terapi bir bir isim irtibat numarası Felan varsa seve seve alırım çok sevinirim.çok gergin sitede. Hazmetmişsiniz derken ayrılığı atlatmışsınız demek istedim, eski konularınızı bilmiyorum. Sonuçta iki çocukla ayrılmak eminim kolay olmamıştır. İyi bir şeyler söyledim sizin için ama neyse siz bilirsiniz.
Kurban Psikolojisinden Kurtulmak diye bir kitap var, tavsiye ederim.
Mutlaka psikolojik destek alın.
Babacığınıza Allah’tan rahmet size de sabırlar diliyorum.
Ayyy evet adını yanlış yazmışım.bu mu bahsettiginiz kitap acaba?
Kurban Tuzağından Kurtulmak
Dünya çapında tanınan ‘Diane Zimberoff’ Türkiye’de. ‘Ku…www.goodreads.com