Ben artık yaşamak istemiyorum

DEMRE

Popüler Üye
Pro Üye
12 Haziran 2020
2.073
7.162
Merhaba kızlar ... Belki eski konumdan belki hatırlayanlar olabilir beni ...Ama hayat oyle acı ki artık ben kaldıramıyorum bu kadar çok imtihanları...Boyle guzel bir gokyuzu altında bunca haın çıkarcı ınsanlarla yasamak ıstemıyorum ınançlı bırıyım ama artık herseyı dusunuyorum artık dun sabahtan berı ağlamaktan mahvoldum

• Annem on sene önce vefat etti.

• Ben aldatılarak eşinden bir buçuk yıl önce ayrıldım. (Bana kalsa hala cekerdımde ....)

• Yenı bır hayata başlamak ıstedım ablamların oldugu cokda sevdıgım baska bır ıle tasındım cunku eskı koca olacak adamla aynı sektördeydık ve onun azgınlıkları gosterısı bırlıkte oldugu kadını kapıma kadar getırmesı bıtmemıştı. Babalarının ve soyu tukenesıce sulalesının doldurmasından dolayı kavga cekısmelerden sonra İki oğlum da cici anneleriyle yaşamayı tercih ettiler. Velayetlerı babalarında ...

• Bız uc kız kardesız.Tabiri caizse annem olunce mezarlıkta ablam bızımle ısı bıtırmıstı ıkı kız kardesımde on yıl boyunca babama bır bardak su bıle vermedıler . amelıyatlarında dahı hastaneye ugramadılar .Kendı evınde babama baktım. Çok zor koşullarda çalıştığım ve sureklı sehır dısına cıktığım için sabah namazıyla uyanır yemek yapar yarısını kendı evıme yarısını babama bolerdım ve Hergun duzenlı yeemegını ıse gıtmeden bırakırdım cumartesı gunlerıde duzenlı dıp koşe temızlığını yapardım. mukemmel değildim tabıkı ama elımden gelenı yaptım .Babam ıkı ay once evde düşmüş hastneye goturdum kalça amelıyatı yaptırdım ama orda amelıyathaneden korona kaptı ve tam bır ay once öldü. Korona olunca İki hafta acilde gece gunduz baktım kardeşlerim uğramadılar bile...Sonra yoğunbakıma aldılar üçüncü gün öldü ve cenaze cumartesi gününe denk geldi ablamlar cenazeye gelmedi bile iki bayan ıkı erkek arkadaşımla babamı gömdük.Çok zor oldu ...Hanı tabutu tasıyacak dort erkek bıle yoktu malesef...

• Ben şu an kendı evımde oturuyorum.çalşıyorum ve işyerinin verdiği arabayı kullanıyorum .dört aydır karşıma düzgün bir insan çıkmıştı oda eşinden ayrılmış benım gıbı cocukları annede...öğretmen ama o kadar borç içindeki eski eşine ve çocuklarına ödediği tazminat ve nafakalardan sonra elıne cok bırsey kalmıyor . dedimki kendı kendıme abdestli namazlı dininde gözü dışarda olmaz e bende öyleyim gecede gunduzde basımda bır adam olur el ele tutusur umreye gıderız .. Bir yüzük taktık araamızda ...nıkah yapınca o es durumundan benım yasadıgım sehre gelecektı sımdıkı evımdede oturacaktık. evde herseyım var zaten yenı duzen kurmustum bu sehre tasınınca ...Sadece salon takımımın yuzunu degıstırdım onuda mobılyacıya ben oderım demıstı . Ben onu hıc maddıyatsız sartsız sadece Allah yolunda bır ınsan dıye kabul ederken dun mobılyacı borcunuda uzerıme bırakıp bir mesajla ayrılmış.....

• Ben artık bu dunyayı kaldıramıyorum arkadaslar kıme ne ıyılık yaptıysam nankörluk ve darbe gordum herkes bır çıkar peşinde .Aslında dini gorevlerını yerıne getıren inançlı biriyim ama bu hayatta kalmak ve yasamak artık ıstemıyorum

Hayatınızda illa bir erkek olmak zorunda değil. O arayışı durdun bence.. Elinizde bir işiniz eviniz arabanız var , bir çok boşanmış kadın bunlara da sahip değil şükür edin. Diğer herşey için ölmek istiyorsanız buna şımarıklık derim çünkü akademik bir yetkinliğim yok dr a gidin, çünkü bunlar için ölünmez.

Yaşadığın bu hayata çok kötü deme. Elbette kötüdür. Ama her zaman en kötüsü vardır diye bak. Böyle düşün ki yemin ederim her zaman en kötüsü gercekten var. Böyle düşünürsen sabır denilen şeyin sonsuzluğunu göreceksin. Hayat cok guzel. Hayat böyle güzel. İşsiz bir kadın olarak bunları yasamak daha zor olurdu bence. Kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan bunlara da göğüs gereceksindir.

Vefasiz kardeslerinin ve seni kandiranlarin sucunu kendi hayatina ödetme kuzum cunku bu insanlar ettigini bulur sende gorursun belki ,babana elinden geleni yapmissin duasini almissin bir evlat olarak kendi duzenin de var, baska biri cikar evlenirsin olaylar karmasik degil ama tabi boyle insanlar bezdirir insani fakat biz akli basinda insanlar olarak onlari kendi hallerine birakip yolumuza bakmaliyiz sukret ki sagligin yerinde ya olmasaydi?bu donemlerin gececek giddebiliyorsan bir uzmana git gidemiyorsan uzman videolari izle ,rahatlatir, beyhan budak tavsiye ederim

Çok arabesk takılıyorsunuz.
Ne dertler var dünyada.
Gözünüzü açmayı deneyin.
İpsiz sapsız adamları hayatınıza dahil edip sonra da ölmek istiyorum demek çok avamca geliyor bana kusura bakmayın.
Başımda benim bir adam var sizin tabirinizle.
Ama hiç el ele tutuşup Umre'ye gidemiyoruz geçinme telaşesinden.
Umre'ye bedava gidilmiyor.
Adama resmen bakacak olan siz olacaksınız.
Evi çekip çevirecek olan kişi de siz olacaksınız.
Hatta adamın cebine harçlık bile koyacaktınız.
Ne Umresi allasen ?

Allah kitap namaz umre diyen kişi iyi insan olacak diye bir şey yok öncelikle o bakış açısını değiştirirseniz hayatınıza belki de daha iyi niyetli insanları dahil edebilirsiniz. Bunca şeyle mucadele edebilmissiniz bundan sonrası için de edebileceğinize ben inanıyorum. Hepimizin sizin anlattiklarina benzer ya da farklı hayat hikayeleri var. Yaşamak böyle bisiy. Hayat zaten bı mücadeledir. Lütfen ayağa kalkin. Gerekirse doktor desteği alin

İki lafınızdan biri din ile alakalı. Sanki inançlı insanlar muhteşem bir hayatı hakediyor diğerleri beter olsun gibi. Yanlış anlaşılmak istemek Allah’a şükür inançlı ve görevlerimi tam anlamıyla yerine getiremesemde maneviyatı yüksek bir kadınım. Sadece irrite oldum okurken. Neyse konunuza geleyim. Tek başınıza bir çok şeyin üstesinden gelmişsiniz bu sizin aslında ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösterir. Bazen tükenmiş gibi hissediyoruz ama bu anlarda bazı şeyleri zamanına bırakıp boşvermek gerekiyor. Güzel günler bazen bize gelene kadar çok zaman alıyor. Sabretmek en güzeli.

Eski eşini de umre'ye götürmüş.
Ama sonuç ?
Ablacım Umre'ye gidince insanlara sihirli değnek degmiyor.

Fazla kadercisiniz.
Seçtiğimiz her yol kendi tercihimiz.
Bu yolda hata yapabiliriz. Siz erkekler söz konusu olduğunda bolca hataya meyillisiniz.
Önemli olan ders almaktır.
Tekrar etmemektir.
Düşünce biçiminizi değiştirmeniz gerekiyor bence.
Çevremde günlük konuşma dilinde sürekli inancı öne çıkanların, psikolojik tedaviye olumlu yaklaşmadığını görüyorum.
Sizden de o havayı sezdim ama söylemek zorundayım destek almalısınız.
İntihar düşüncesi görmezden gelinecek bir durum değil.

Son düzenleme:
Hepimizin hayatı güllük gülistanlık. Bir sizinki bu şekilde.
Topluca intihar edelim o zaman.
İnancın altında önce Allaha inanmak yatar.
Allaha inanmak zaten tevekkül demektir

çok iyiydi:)

abdest alıp namaz kılınca iyi erkek oluyorlar sizin gözünüzde, bence her şeye at gözlüğüyle bakıyorsunuz,arkadaşlarında dediği gibi hayatınızda biri olmak zorunda değil,biraz takılın hemen evlenmeyin :))

Eski eşini de umre'ye götürmüş.
Ama sonuç ?
Ablacım Umre'ye gidince insanlara sihirli değnek degmiyor.
Sanki ağzından allah lafı eksik olmayan umreye hacca gidenler kusursuz melek. Benim amcamda hacca gitti sözdeee ama annesinin cenazesine düğündeyim bahanesiyle gelmedi bile. Gerçi ilahi adalet tecelli etti kendi cenazesinede kimse gitmedi. Koronodan öldü

Kurulu bir düzeniniz var, işiniz eviniz var. Mutlu olmak, hayata devam etmek için bir erkek gerekmiyor. İşinize devam edin gerekirse psikolojik destek alın. Zamanla her şey yoluna girecektir. Sizi yarı yolda bırakanlara dönüp bakmayın ,düşünmeyin aksine daha da güçlenip önünüze bakmalısınız.

Yok oyle değilde hani sanırdımkı kapalı ınsanlar daha vıcdan merhamet sahıbı olur Allah korkusu kaplerını bıraz yumusatır .Bende acıgım usturuplu gıyınırım sadece cok uc noktalarda degılımdır ama anladımkı ne acık ınsanlar varkı daha Allah yolunda daha merhamet vıcdan sahıbı ....

İşte bunlar bana cok acı gelıyor ....Bu kadar vurdumduymazlık ınsan annesının babasının cenazesıne gıtmezmı yaaa....

Ne çok şeyle tek başınıza göğüs germişsiniz. Güçlü bir kadınsınız siz. Ah bunu bir görseniz keşke. Ama yaşadığınız zorluklar, yaşadığınız hayal kırıklıkları size depresif duygu durumuna sokmuş. Hayatınızın bundan sonraki kısmının daha güzel geçmesi için lütfen psikolojik destek alın.

sadece her şey üstüste gelmiş hepsi bu.. Ayrıca hayata tutunmak için başka birine ihtiyacınız yok. Anneniz için üzüldüm inanın bende 4 yasımda babamı kaybettim ve kim olursa olsun hayatınız da hep bunun eksikliği ile yasadım bakın kaç yasındayım ama eksikliği hep omuzumda ama yine de hayata tutunmaktan vazgeçmedim en dipte olduğum anlarda bile. Şuan diptesin yani daha dibe gideceğin bi durum yok. Yukarı doğru yönelme vaktin gelmiş hepsi bu. Sağlığın yerinde ise inan bana başka bir şeye ihtiyacın yok.. Bak işin varmış , kendi evin varmış tamam bak hayatına bak yoluna şu pandemi bitsin git kurslara . yeni şeyler yeni hayatlar demektir. Kızkardeşlerini boşver zaten vefasızmış daha iyi nasıl biri olduklarını öğrenmiş oldun ve artık guvenmemen gerektiğini biliyorsun zararın neresinden dönersen kardır böyle düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…