Merhaba kızlar ... Belki eski konumdan belki hatırlayanlar olabilir beni ...Ama hayat oyle acı ki artık ben kaldıramıyorum bu kadar çok imtihanları...Boyle guzel bir gokyuzu altında bunca haın çıkarcı ınsanlarla yasamak ıstemıyorum ınançlı bırıyım ama artık herseyı dusunuyorum artık dun sabahtan berı ağlamaktan mahvoldum
- Annem on sene önce vefat etti.
- Ben aldatılarak eşinden bir buçuk yıl önce ayrıldım. (Bana kalsa hala cekerdımde ....)
- Yenı bır hayata başlamak ıstedım ablamların oldugu cokda sevdıgım baska bır ıle tasındım cunku eskı koca olacak adamla aynı sektördeydık ve onun azgınlıkları gosterısı bırlıkte oldugu kadını kapıma kadar getırmesı bıtmemıştı. Babalarının ve soyu tukenesıce sulalesının doldurmasından dolayı kavga cekısmelerden sonra İki oğlum da cici anneleriyle yaşamayı tercih ettiler. Velayetlerı babalarında ...
- Bız uc kız kardesız.Tabiri caizse annem olunce mezarlıkta ablam bızımle ısı bıtırmıstı ıkı kız kardesımde on yıl boyunca babama bır bardak su bıle vermedıler . amelıyatlarında dahı hastaneye ugramadılar .Kendı evınde babama baktım. Çok zor koşullarda çalıştığım ve sureklı sehır dısına cıktığım için sabah namazıyla uyanır yemek yapar yarısını kendı evıme yarısını babama bolerdım ve Hergun duzenlı yeemegını ıse gıtmeden bırakırdım cumartesı gunlerıde duzenlı dıp koşe temızlığını yapardım. mukemmel değildim tabıkı ama elımden gelenı yaptım .Babam ıkı ay once evde düşmüş hastneye goturdum kalça amelıyatı yaptırdım ama orda amelıyathaneden korona kaptı ve tam bır ay once öldü. Korona olunca İki hafta acilde gece gunduz baktım kardeşlerim uğramadılar bile...Sonra yoğunbakıma aldılar üçüncü gün öldü ve cenaze cumartesi gününe denk geldi ablamlar cenazeye gelmedi bile iki bayan ıkı erkek arkadaşımla babamı gömdük.Çok zor oldu ...Hanı tabutu tasıyacak dort erkek bıle yoktu malesef...
- Ben şu an kendı evımde oturuyorum.çalşıyorum ve işyerinin verdiği arabayı kullanıyorum .dört aydır karşıma düzgün bir insan çıkmıştı oda eşinden ayrılmış benım gıbı cocukları annede...öğretmen ama o kadar borç içindeki eski eşine ve çocuklarına ödediği tazminat ve nafakalardan sonra elıne cok bırsey kalmıyor . dedimki kendı kendıme abdestli namazlı dininde gözü dışarda olmaz e bende öyleyim gecede gunduzde basımda bır adam olur el ele tutusur umreye gıderız .. Bir yüzük taktık araamızda ...nıkah yapınca o es durumundan benım yasadıgım sehre gelecektı sımdıkı evımdede oturacaktık. evde herseyım var zaten yenı duzen kurmustum bu sehre tasınınca ...Sadece salon takımımın yuzunu degıstırdım onuda mobılyacıya ben oderım demıstı . Ben onu hıc maddıyatsız sartsız sadece Allah yolunda bır ınsan dıye kabul ederken dun mobılyacı borcunuda uzerıme bırakıp bir mesajla ayrılmış.....
- Ben artık bu dunyayı kaldıramıyorum arkadaslar kıme ne ıyılık yaptıysam nankörluk ve darbe gordum herkes bır çıkar peşinde .Aslında dini gorevlerını yerıne getıren inançlı biriyim ama bu hayatta kalmak ve yasamak artık ıstemıyorum
Babana bakmıssn ne guzel gömmüşsün evlatlık gorevını yapmıssn işte ne mutlu sana mukafatı sen alcaksn zaten
Bunu acı bir olay gıbı dusunmek yerine dini gorevını yerine getırmıs olarak dusunen biri oldugunuz İcin yine o sekılde dusunun ki dogrusu o.
Allahı yazdığı kadere biz bsıy diyemeyiz
Ama hayatınıza aldığınız adama gelince ne gerek vardı ablacım ya o kadar borc ıcınde olan adamı alınca mutlu mu Olcan sandın sen biraz polyannaya donmussun artık ne kadar daraldıysan asla kabul etmeyecgın seylerı kabul etmıssın
Ki seni hıc hak etmediği halde sen o adamı evinin dıregı yapmıssn hak etmiyormuş dimi Bı mesaja sıgdırıp gitti cunku
Bu olay sadece bununla kalmaz ki yarın karsına Ahmet cıkar onuda bagrına bascan sen cunku şuan bu insana ihtiyacın var
Aman ablacım yapma etme bak babam dıyosun 1 ay da öldü. Öyle yasamak istemiyorum fln ne kadar gunah bu cumleyı dusunmek bile isyanken neden bu kadar namaz kılıyon ki daha isyan etmenin gunah oldugunu bile bilmiyorsun ne hayatlar var be fıstık gibi evin araban. Var adamı eve alacak gücün var ama adamı eeve baglayacak seylerın yok demekkı bunu kendinde ara
Kadere isyan etme
Namaz kılıyorum dıyosun zira namaz kılan biri bu cumleyı kurmaz huzur ancak takvadadır elin bunu en iyi senin bilmen lazım dini bütün birisin ya
Aç gözünü Allah Allah Allah de kalbim zaten ısınır
Yanlıs yapıyorsun...