- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi pofudukyastk
-
6 yaşında tecavüze uğrayan bir kız çocuğunun cinsel organı paramparça olur , o yaşta baban annenle seni dövene kadar bir doktora da mı götürmedi..o zaman baban bir sapık yanlış mı anlıyoruz.Hayir .... ama söylediği canımı acıtti dedigi seye bak
Garantiye alinan ne ?ooo beddua da edildi şimdi garanti oldu işte..
Hayir .... ama söylediği canımı acıtti dedigi seye bak
Sevgilin ve ailesi gerçeği biliyormuş zaten aileyi araştırsalar ne olacak ki?Sevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .
Col dogru anlıyorsnuz küfür etmek istemiyorum düğün gecesinde annemi aldatan bir insan nasil olabilir ki6 yaşında tecavüze uğrayan bir kız çocuğunun cinsel organı paramparça olur , o yaşta baban annenle seni dövene kadar bir doktora da mı götürmedi..o zaman baban bir sapık yanlış mı anlıyoruz.
Haklısın iyi güzel hosta ne yapim ben ona anlatma buna anlatma ne yapim yni ölyimmi ben.herkes inanmak zorunda değil.. zira akıl alacak gibi değil babanızın inanması vs..
ben yorumlarımı gerçek olduğu varsayımı üzerine yaptım zira böyle şeyler yaşanıyor ne yazık ki..
babanız inanmamışken burda tanımadığınız insanların inanmasına sinirlenmemelisiniz..
6 yaşında tecavüze uğrayan bir kız çocuğunun cinsel organı paramparça olur , o yaşta baban annenle seni dövene kadar bir doktora da mı götürmedi..o zaman baban bir sapık yanlış mı anlıyoruz.
Tecavüzü yaşamış biri şu cümleleri kurabilir mi?Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn
niye amcada mı küçükmüş..yetişkin bir erkekse parçalanmaması mucize olur zira..nasıl bir zihniyet dipdibe yaşatır ki bu olayı yaşayanları.yok canım paramparça falan olmuyor..
beni bu konuda şüphelendiren tek şey süreklilik olmamasıydı onu da kendi açımdan konu sahibinin dile getirmesine ve amcanın bir daha cesaret edememesine bağladım..
konunun gerçekliği de konu sahibinin vicdanına kalmış artık..
Akasya post: 42628785 .!.:Tecavüzü yaşamış biri şu cümleleri kurabilir mi?
Kadının doğmamış çocuğunu karıştırıyorsun çok ayıp!
ciddiye almıyorum canım sen takılma o benim çocuğuma değil inanmayan herkesin çocuğuna diyor zaten..Tecavüzü yaşamış biri şu cümleleri kurabilir mi?
Kadının doğmamış çocuğunu karıştırıyorsun çok ayıp!
Böyle bir zihniyet boyle bie allah korkusi olmayan iste.ciddn çok zor durumdaymniye amcada mı küçükmüş..yetişkin bir erkekse parçalanmaması mucize olur zira..nasıl bir zihniyet dipdibe yaşatır ki bu olayı yaşayanları.
Kendinden yasca büyük insanlardan tavsiye bilgi almak icin burdayiz. Hata yapmadan donmek icin. Seytana uyup aklimizda sacma sapan ürettiğimiz fikirleeden kurtulmak icin.. daha fazlasina gerek var mi ?ya ben hep bişeyi merak ediyorum
15 16 17 yaş civarının kadınlar kulubü yada facedeki onca kadının bulundugu kapalı gruplarda ne arıyorlar
oha çok kötü bu gerçek mi yaaa amcan hemde?Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrmEvden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum
Tamam ailesi gelip istemesin tanimasin sizinkileri ya sonra ogrenmeyeceklermi nasıl bir ailen olduğunu burnundan fitil fitil getirmeyeceklerini zannediyorsun ondan sonra nereye sığınmayı düşünüyorsunSevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .
Inanmamak sana kalmış birsey ama bir insan 7 yaşındayken ne kadar bilincli olabilir ki cocuksun daha ama ilerde aklin başına geldignde unuttgn bu olay sana hatirlatildiginda başından asagi kaynar sjlar dökülüyor. Ben artık cesaretimi kaybertim. Sende hani insanlari anlamak varken onyargiyla birsey elde edemezsn. Birazcık anlayisli ol isin dalgasinda olsam ve bu kadar caresiz kalmasam buraya yazmam. Anladin mi gidcek konusacak birileri olsa snaal aleme ne gerek var.olduğunu
.
peki o zaman şeytana uyma bu yaşına kadar durmuşsun orada biraz daha dur okulunu oku mesleğini önüne al öyle evlen birde sevdiğimde benle aynı sorunları yaşamış biri derken ne demek istedin merak ettim ?Kendinden yasca büyük insanlardan tavsiye bilgi almak icin burdayiz. Hata yapmadan donmek icin. Seytana uyup aklimizda sacma sapan ürettiğimiz fikirleeden kurtulmak icin.. daha fazlasina gerek var mi ?
Ciddiye almazsn çünkü yanlış konustn vw hala hataliuim demiyorsunciddiye almıyorum canım sen takılma o benim çocuğuma değil inanmayan herkesin çocuğuna diyor zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?