Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Git şikayet et annende o günlerde gördüklerini anlatsın kendi başına geleni anlatsın.
Evlenmek için evden kaçma.
Daha dün biri konu açmıştı ailesinden kurtulmak için kaçmış eşi resmi nikah bile kıymamış bir de çocuk yapmış şiddet hakaret her şey var ama gidecek yer yok.
Okulunu bitir meslek sahibi ol. Sevdiğin sana inanıyorsa ve seviyorsa seni bekler zaten.

ya ben hep bişeyi merak ediyorum
15 16 17 yaş civarının kadınlar kulubü yada facedeki onca kadının bulundugu kapalı gruplarda ne arıyorlar
bende buraya 16 yasındayken girmeye baslamıstım suan 20 yim açıp burdaki insanların dertlerini okuyodum sarıyo baya sonra kendi basımıza gelince de aa bölesini duymustum aşinayim diyebiliyor insan :)

peki o zaman şeytana uyma bu yaşına kadar durmuşsun orada biraz daha dur okulunu oku mesleğini önüne al öyle evlen birde sevdiğimde benle aynı sorunları yaşamış biri derken ne demek istedin merak ettim ?
Aile konusunda oda sıkıntılı ama ailesi yanında suan hatalarini anladlar . Bir ailesi var en azından cok sey yasadi benim gibi. Birbirimize destk oldk

Hatalı değil çünkü.
Herkes yardımcı olmak için bir şeyler yazdı ama inandırmak için kimseyi zorlayamazsın.
Bir sürü tavsiye verildi ne yapacaksın şimdi düşündün mü?
Evet düşündüm gidip sikayet edcm ifademden donmeycem 7 ay daha sabredip okulumu bitirecm univ kazanirsam baska sehire gidecem kazanamazsam clisip kendi hayayimi kuraca.

Haklısın

konu sahibesi pofudukyastk bak oku bunu. önemli bir bilgi.

Ciddiye almazsn çünkü yanlış konustn vw hala hataliuim demiyorsun
benim seni ciddiye almam için kendinden on yaş büyük birisiyle konuşmayı öğrenmen gerekiyor kendini düzgünce ifade etseydin şayet seni fazlasıyla ciddiye alırdım ..kişilere bakmadan yorumlara göre hareket ediyorsun bir yandan benle ciddiyetle yorumlaşırken diğer yanda bu yorumlara tepki veriyorsun..hadi anlattıkların gerçek inanıyorum diyeyim ..akıl sağlığın bozulmuş imkanın varsa profesyonel yardım öneririm sana..

Evet düşündüm gidip sikayet edcm ifademden donmeycem 7 ay daha sabredip okulumu bitirecm univ kazanirsam baska sehire gidecem kazanamazsam clisip kendi hayayimi kuraca.
En iyisini yaparsın. Hakkında hayırlısı olsun.
Yaşın küçük sakın bu yaşta evlenmek gibi bir hata yapma.
Ben 28 yaşında evlendim bazen pişman oluyorum evlilik yaptığıma.
Erkekler nankör varlıklar ilerde ne olacağı belli olmaz sen kendini garantiye al sonra evlilik düşün.

Ben kendimi iyi bir şekilde ifade ettim ama sen boyle hasss bir konuda canımı acıttin . Sen bana düzgün bir şekilde yaklassan bend yaklaşırdm madem ben nasil konusmam gerektiğini ogrenemedim. Alninda yazmıyor hem benden yasca büyük oldgn peki sen derdi olanin yarasi olanin yarasina tuz basmaman gerektiğini ogrenemeimdin mi

ya bi git iyi eğleniyorsun yeminle,daha da yazamayacam,çenenize yetişilmiyor canını acıtmışmışım çok mu acıyo saçmalamayı kes bi zahmet evet ben sana inanmıyorum inanmadığım için canın acıyorsa acısın napayım,inanmak mecburiyetim mi var ,bana ,sana inanmayı mı dikta ediyorsun sen şimdi..yarana tuz basma tentürdiyot bas batikon bas oksijen bas arabeskleşmeye lüzum yok.

Bu söylediklerin yanina kalmayacak Allah buyuk sen inanmadin diye degil canimin yanmasi merak etme .hem sen inanmayinca yada inaninca benim elime birsey geçmiyor. Merak Etme Yasca buyuksn saygm var. Yani hatam varsa Özür dilemesini bilecek kadar olgunum.

Konunun başından beri üyelerle uğraşıyorsun. Bak tavsiye üzerine yapılacaklarını yazmışşın takdir ettim seni. E bi önceki sayfalarda başınıza gelse anlarsınız tarzı bedduaya gerek varmıydı?

Beddua değildi . Yanlis anladınız . Ve kimseyke ugrasmiyorum ben ama millet bu sayfada cok uydurma hikaye var diye herkesi öyle saniyorlar. Hani ne bilim dedim ya akillarinda gerçek olmadığına dair şüphe varsa sorsunlar cevapliym hersey cok netken

Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn

Bak arkadaşım bu üsttekini yazdın ve bunu hamile bir kadına yazdın. Ne anlayalım peki üstteki mesajdan? Milletin çoluğunu çocuğunu olayın içine dahil edemezsiniz. Başınıza gelirse daha iyi anlarsınız demek hafife alınacak bir durum değil.

Dedigim gibi kötü bir niyetle demedim hatali cumle kurmuş olabilirim Özür dilerim . Birisinin çocuğuna birsey olunca elime birsey gcmez.

Sevdiğine kaçmakla olmaz o iş
Oku mesleğini eline al
Uzaklaş o ortamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…