• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Inanmazlar, cogu kiz da bu yuzden soylemiyor zaten, hatta sana suc bulmuslardir.
Sevdigin de buyuk ihtimal seni hayalkirikligina ugratacak. Bu psikolojisiyle, evden kurtulma dusuncesiyle biriyle hayatini birlestirme. Inan bana cok zor oldugunu biliyorum, ama biraz daha sabretmeli ve okulunu bitirmelisin. Okulunu bitir, kendi ayaklarin ustunde dur, kendine guvenin gelsin, o zaman Rabbim karsina.iyi birini cikarir evlenirsin ins, ama 17 yasindasin ve bu psikolojiylr dogru birini secmis olma ihtimalin.cok dusuk.

Inanmazlar, cogu kiz da bu yuzden soylemiyor zaten, hatta sana suc bulmuslardir.
Sevdigin de buyuk ihtimal seni hayalkirikligina ugratacak. Bu psikolojisiyle, evden kurtulma dusuncesiyle biriyle hayatini birlestirme. Inan bana cok zor oldugunu biliyorum, ama biraz daha sabretmeli ve okulunu bitirmelisin. Okulunu bitir, kendi ayaklarin ustunde dur, kendine guvenin gelsin, o zaman Rabbim karsina.iyi birini cikarir evlenirsin ins, ama 17 yasindasin ve bu psikolojiylr dogru birini secmis olma ihtimalin.cok dusuk.

Haklısın cok haklı

bütün mesajlarını okudum. farklı durumları vs. hepsini. mesajım aynıdır. yakarsın başını. o da yaşamış vs. dıyosun. insan kendine güvenemez ikimizde acı çektik bırbırımıze tutunduk ile olmaz bu işler. karar senin. zaten zor bı hayat yaşamışsın. daha da zorla insan kendi başını yakmaz ki. yanlış anlama ama okumak ayaklarının üstünde durmak mı zor gelıyor? ne kaçması ne gerek var? senin bu yaşadıgın olaydan sonra insanlara güven sorunu yaşaman lazım. ama sen bi daha tutunmaya çalışıyosun. o dal kırılırsa ortada kalakalırsın. intihar vs. cümleleri bırak. bu hayat senin yeni başlıyor. ne ölmesi allahaşkına. ölünce toz toprak mı olucaksın? inancın var di mi? bi dala tutunmayı bırak kendin kök sal. öyle bir güçlen ki bi ağaç gibi kimse sökemesin seni. evlilik sığınma yeri değil. önce bi olgunlaş. olan olmuş. çok zor. önce şuan bi hastaneye gidip psikiyatr ile görüş. gerekirse ondan fikir al. hastaneler ücretsiz. tek başına gidebilirsin. bunu yaparak başla. ya da mantıksız düşünmeye devam et. bu hayat senin. etraf pişmanlıklar yaşayan mahvolan hayatlarla dolu.
ayrıca kaç yıl o evde yaşamışsın. bıraz daha sabret. amcanı vursan ne olur başın yanar babanı vursan olan gene sana olur. kendini vursan olan yıne sana olur. sen neden kendini kurtarmayı denemıyorsun. kurtarmak başka bırıne kaçmak ise çok yazık olacak daha sana. akıllı olmak zorundasın. şansın yok başka

Allah razi olsun Senden tkrr tkrr ugrasio zaman ayirip yazmissin hakkını helal eet kardeşim haklısın sonuna kadar.

Allah razi olsun Senden tkrr tkrr ugrasio zaman ayirip yazmissin hakkını helal eet kardeşim haklısın sonuna kadar.
helal olsun tabı. inşallah çok güçlü bir kadın olursun. senin de evlatların olacak. ve sen yaşadıklarının acısını güçlenerek onlara kanat gererek dik durarak çıkaracaksın. o zaman gerekirse babana da resti çekeceksin kinini kusacaksın. kimseye minnetin olmayacak. oku. kendi paranı kazan. ayaklarının üstünde dur. yaşadıkların seni hırslandırmalı. mutlaka psikiyatre git. mutlaka. allah yardımcın olsun. inşallah hayat sana güler artık.

helal olsun tabı. inşallah çok güçlü bir kadın olursun. senin de evlatların olacak. ve sen yaşadıklarının acısını güçlenerek onlara kanat gererek dik durarak çıkaracaksın. o zaman gerekirse babana da resti çekeceksin kinini kusacaksın. kimseye minnetin olmayacak. oku. kendi paranı kazan. ayaklarının üstünde dur. yaşadıkların seni hırslandırmalı. mutlaka psikiyatre git. mutlaka. allah yardımcın olsun. inşallah hayat sana güler artık.
Bana yoll gösterdn yardimci oldn rabbim hep yzunu güldürsn cok iyi birisin hep iyilerle karsilastrsn seni inşallah

Polise git adli tıp diye bir şey var muayenede ne zaman neye uğradığın anlaşılır o zaman ailen düşünsün bakalım.

Ayrıca bunca yıl beklemişsin 7 ay daha beklememek evet zor olabilir ama işin içine başka adam girince olay farklı anlaşılabiliyor...
Ona söyledin mi yaşadığın şeyi? Eğer biliyorsa ve gidip o şerefsizin gırtlağına basarak itiraf ettirtmiyorsa ondan da hayır gelmez.

Ayrıca bunca yıl beklemişsin 7 ay daha beklememek evet zor olabilir ama işin içine başka adam girince olay farklı anlaşılabiliyor...
Ona söyledin mi yaşadığın şeyi? Eğer biliyorsa ve gidip o şerefsizin gırtlağına basarak itiraf ettirtmiyorsa ondan da hayır gelmez.

Ona bu olayi soyledigimde bana ilk dedi ki. Gel sen bana birak ben jalledeym o amcani o babani dedi . Bende ilk basta tamam filan dedim ama annem ben seviyorum yapma dedi elimi kolumu bagladi. Evet 7 ay daha beklmem gerekiyor

bende buraya 16 yasındayken girmeye baslamıstım suan 20 yim açıp burdaki insanların dertlerini okuyodum sarıyo baya sonra kendi basımıza gelince de aa bölesini duymustum aşinayim diyebiliyor insan :)

orası öylede
ama çogu konuda yaş sınırını aşıyor

Back