• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Evet. Savcılık da zaten ASP çalışanları duyduğu an savcılığa suç duyurusunda bulunmalıdır der. Suç duyurusunda bulunulmadığı zaman ilgili çalışan da suç ortağı olmuş oluyor ne yazık ki. Ha nolur kız ifadeyi değiştirir vaz geçer şu bu olur. Başka. Ama kendinden eminse ve ifadesinden hiçbi zaman vazgeçmezse kızın lehine karar çıkar.

öle olaylar kesin savcılığa intikal ettirilmek zorunda o konuda haklısınız...

iyi bir irade lazım...

yerimde olsan inan kafayi siyirrirsin o zamanlar çocuktum aklim ermiyordu benim ya dusun annem korkusundan iste. O olay oldgnsa biz babama ulasmaya calisirken oz halam babami arayp abine iftra atıyorlar sakin inanma diyor . ordN bakınca hersey cok kolaay ama durumalr cok değişik .
Valla benim.kizim oyle birsey deswne bana herkesin dunyasini basina yilardim annen bile korumamis inanamiski sana...sacma geldi bana

Ortada kanit yoksa hani hastaneye gittigim halde sonuclar filan ispatlayamazsam sadece bir sikayetle mi alicaklar cezaevine

evet şikayetle alınıyor ama ispat olmadığı durumu aylakmademe yazmış zaten ifadenizi değiştirmediğiniz sürece suçlu çıkıyormuş..
ben sadece şikayet olduğu anda cezaevine atıldığını biliyorum ve eminim bundan..benim bildiğim olayda suç ispatlanmıştı diğer durumu da dediğim gibi aylakmademe yazmış zaten.

evet şikayetle alınıyor ama ispat olmadığı durumu aylakmademe yazmış zaten ifadenizi değiştirmediğiniz sürece suçlu çıkıyormuş..
ben sadece şikayet olduğu anda cezaevine atıldığını biliyorum ve eminim bundan..benim bildiğim olayda suç ispatlanmıştı diğer durumu da dediğim gibi aylakmademe yazmış zaten.
Peki sahit filan olsa annem ?

Sallamasyon geldi konu. 7 yaşındaki çocuk bunu yaşasa travmaya girer, soluğu kesilir, tir tir titrer. "Öğretmenim sular kesikti, ödevimi yapamadim" edasıyla ve rahatligiyla "amcam bana tecavüz etti" demedin herhalde babana ki inanıp inanmama arasında kalsin . Öyle bişe olsa baban da annen de 50 kez doktora götürürdü seni haline, hareketine bakarak.

6 yaşındaki kıza tecavüz ...başka konu mu bulamadın ..sinirden yazamıyorum.

Sallamasyon geldi konu. 7 yaşındaki çocuk bunu yaşasa travmaya girer, soluğu kesilir, tir tir titrer. "Öğretmenim sular kesikti, ödevimi yapamadim" edasıyla ve rahatligiyla "amcam bana tecavüz etti" demedin herhalde babana ki inanıp inanmama arasında kalsin . Öyle bişe olsa baban da annen de 50 kez doktora götürürdü seni haline, hareketine bakarak.
Inanmamak sana kalmış birsey ama bir insan 7 yaşındayken ne kadar bilincli olabilir ki cocuksun daha ama ilerde aklin başına geldignde unuttgn bu olay sana hatirlatildiginda başından asagi kaynar sjlar dökülüyor. Ben artık cesaretimi kaybertim. Sende hani insanlari anlamak varken onyargiyla birsey elde edemezsn. Birazcık anlayisli ol isin dalgasinda olsam ve bu kadar caresiz kalmasam buraya yazmam. Anladin mi gidcek konusacak birileri olsa snaal aleme ne gerek var.

6 yaşındaki kıza tecavüz ...başka konu mu bulamadın ..sinirden yazamıyorum.
Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn

Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn

e basbayağı beddua etmiş oldun ..çocukları karıştırma lütfen..!!!

ooo beddua da edildi şimdi garanti oldu işte..

Normalde cinsel saldırı suçlarında zamanaşımı süresi suçun gerçekleştii tarihten itibaren başlar.
Ancak T.C.K madde 66/6 ya göre:
“ Çocuklara karşı üstsoy veya bunlar üzerinde hüküm ve nüfuzu olan kimseler tarafından işlenen suçlarda çocuğun on sekiz yaşını bitirdiği günden itibaren.” Dava zamanaşımı süresi başlayacaktır.
Yani hala şikayetçi olabilirsin ve amcan olacak o şerefsiz cezasını çekebilir..

Back