• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Hayir .... ama söylediği canımı acıtti dedigi seye bak

herkes inanmak zorunda değil.. zira akıl alacak gibi değil babanızın inanması vs..
ben yorumlarımı gerçek olduğu varsayımı üzerine yaptım zira böyle şeyler yaşanıyor ne yazık ki..
babanız inanmamışken burda tanımadığınız insanların inanmasına sinirlenmemelisiniz..

Sevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .
Sevgilin ve ailesi gerçeği biliyormuş zaten aileyi araştırsalar ne olacak ki?
Kaçmak çözüm değil yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Bir sürü arkadaş ne yapman gerektiğini yazmış.

6 yaşında tecavüze uğrayan bir kız çocuğunun cinsel organı paramparça olur , o yaşta baban annenle seni dövene kadar bir doktora da mı götürmedi..o zaman baban bir sapık yanlış mı anlıyoruz.
Col dogru anlıyorsnuz küfür etmek istemiyorum düğün gecesinde annemi aldatan bir insan nasil olabilir ki

herkes inanmak zorunda değil.. zira akıl alacak gibi değil babanızın inanması vs..
ben yorumlarımı gerçek olduğu varsayımı üzerine yaptım zira böyle şeyler yaşanıyor ne yazık ki..
babanız inanmamışken burda tanımadığınız insanların inanmasına sinirlenmemelisiniz..
Haklısın iyi güzel hosta ne yapim ben ona anlatma buna anlatma ne yapim yni ölyimmi ben.

6 yaşında tecavüze uğrayan bir kız çocuğunun cinsel organı paramparça olur , o yaşta baban annenle seni dövene kadar bir doktora da mı götürmedi..o zaman baban bir sapık yanlış mı anlıyoruz.

yok canım paramparça falan olmuyor..
beni bu konuda şüphelendiren tek şey süreklilik olmamasıydı onu da kendi açımdan konu sahibinin dile getirmesine ve amcanın bir daha cesaret edememesine bağladım..

konunun gerçekliği de konu sahibinin vicdanına kalmış artık..

Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn
Tecavüzü yaşamış biri şu cümleleri kurabilir mi?
Kadının doğmamış çocuğunu karıştırıyorsun çok ayıp!

yok canım paramparça falan olmuyor..
beni bu konuda şüphelendiren tek şey süreklilik olmamasıydı onu da kendi açımdan konu sahibinin dile getirmesine ve amcanın bir daha cesaret edememesine bağladım..

konunun gerçekliği de konu sahibinin vicdanına kalmış artık..
niye amcada mı küçükmüş..yetişkin bir erkekse parçalanmaması mucize olur zira..nasıl bir zihniyet dipdibe yaşatır ki bu olayı yaşayanları.

Akasya post: 42628785 .!.:
Tecavüzü yaşamış biri şu cümleleri kurabilir mi?
Kadının doğmamış çocuğunu karıştırıyorsun çok ayıp!

Kimsenin neler yaşadığını bilmeden hani ne biliyim aklinda suphe varsa sorup giderebilir sallamasyon konu ne dmek ya ilk yorumda ve onca insan tavsiye vermeye çalışıyrken beddua degl asla sadece bu durumda olanlark anlamasi icin yoksa dogmamis bir bebege beddua edecek kadar aciz değilim canim acidi

Kızın üstüne gitmeyin ya böyle durumlar gerçek olabiliyor.zaten psikoloji berbat durumdayken sakinlik beklenebilirmi

ya ben hep bişeyi merak ediyorum
15 16 17 yaş civarının kadınlar kulubü yada facedeki onca kadının bulundugu kapalı gruplarda ne arıyorlaro_O

ya ben hep bişeyi merak ediyorum
15 16 17 yaş civarının kadınlar kulubü yada facedeki onca kadının bulundugu kapalı gruplarda ne arıyorlaro_O
Kendinden yasca büyük insanlardan tavsiye bilgi almak icin burdayiz. Hata yapmadan donmek icin. Seytana uyup aklimizda sacma sapan ürettiğimiz fikirleeden kurtulmak icin.. daha fazlasina gerek var mi ?

Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrm :KK43: Evden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum
oha çok kötü bu gerçek mi yaaa amcan hemde?

Sevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .
Tamam ailesi gelip istemesin tanimasin sizinkileri ya sonra ogrenmeyeceklermi nasıl bir ailen olduğunu burnundan fitil fitil getirmeyeceklerini zannediyorsun ondan sonra nereye sığınmayı düşünüyorsun

Inanmamak sana kalmış birsey ama bir insan 7 yaşındayken ne kadar bilincli olabilir ki cocuksun daha ama ilerde aklin başına geldignde unuttgn bu olay sana hatirlatildiginda başından asagi kaynar sjlar dökülüyor. Ben artık cesaretimi kaybertim. Sende hani insanlari anlamak varken onyargiyla birsey elde edemezsn. Birazcık anlayisli ol isin dalgasinda olsam ve bu kadar caresiz kalmasam buraya yazmam. Anladin mi gidcek konusacak birileri olsa snaal aleme ne gerek var.olduğunu
.

Işte 7 yaşındaki bir çocuk bunu tecavüz olarak algılar mi bilmiyorum kızım 7 yaşında bazen dışarı oynamaya çıkarken anlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. neden kaçırıyorlar anne diyor, açıkça söyleyemiyorum inanmak istemiyorum anlattıklarına....
icim acıyor annenin yaptığı kötülük amcanın yaptığından çok daha fazla sen kendi ayaklarının üstünde durmalisin eğer kaçarsan yine hata yaparsın Allah yardımcın olsun canım ya :KK43:[/QUOTE]

Kendinden yasca büyük insanlardan tavsiye bilgi almak icin burdayiz. Hata yapmadan donmek icin. Seytana uyup aklimizda sacma sapan ürettiğimiz fikirleeden kurtulmak icin.. daha fazlasina gerek var mi ?
peki o zaman şeytana uyma bu yaşına kadar durmuşsun orada biraz daha dur okulunu oku mesleğini önüne al öyle evlen birde sevdiğimde benle aynı sorunları yaşamış biri derken ne demek istedin merak ettim ?

Back