• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

olay 7 yaşında işlenmiş. ben sadece sığınma evinde kalması taraftarıyım. anlaşamıyor vs. gibi nedenlerle... olayı söylemeden... hiç mi görmediniz haberlerde 13 yaşındaki kız tecavüze rızası var diye rapor düzenlendi... kıza o sırada kimse inanmamış. annesi bile.. kızı öldürebilirler... şimdi tecavuze uğrasaydı direk kanıt için doktordan rapor çıkartabilirdi... sadece psikolojik olarak ispata girer. o zaman olan kıza oluyor...
Ve abisi tarafindan tecavüze ugrayan aysun gibu kalbine sıkmak zorunda kalıyorlar

olay 7 yaşında işlenmiş. ben sadece sığınma evinde kalması taraftarıyım. anlaşamıyor vs. gibi nedenlerle... olayı söylemeden... hiç mi görmediniz haberlerde 13 yaşındaki kız tecavüze rızası var diye rapor düzenlendi... kıza o sırada kimse inanmamış. annesi bile.. kızı öldürebilirler... şimdi tecavuze uğrasaydı direk kanıt için doktordan rapor çıkartabilirdi... sadece psikolojik olarak ispata girer. o zaman olan kıza oluyor...

Bakın bunlar ya daha eskiden olan davalar, ya da üzülerek söylüyorum tecavüzcünün yüksek makamlarda olduğu arkasının sağlam olduğu davalar. Anlaşamıyorum diyerek kalırsa direkt aileye geri döndürürler, çünkü yetiştirme yurtları normal çocuklara uygun görülmez. Artık kanıt istenmiyor bakın, ifadesinin devam ettirirse direkt suçlu olur amca.

Insan kendini ifade edemiyor işte bazen neden ortalığı ayaga kaldirmadiniz demissin . Ben cok ağladım elimden hic birsey gelmedi o adama beddua etmek dışında ama onn oğlu yani abim iste kanser oldu akciğer kanseri ben ona gelsin istememistim bu olaydan kendimi sorumlu tuttum evwt yanlis ama inanin arkam da bana inannan bir ailem olsaydi hersey cok daha kolay olurdu ve ben bu dueumda olmazdim :( ne babam nede ailmden annem dışında kimse inanmadi bana neden annen doktora götürmedi derseniz annemin ailesi baska sehirde yaşıyor dayanacak bir dalim yok ve en cok bana koyan ilerde evlendiğmde kimsw inanmayacak ve arkamdan Namussuz diyecekler

Ee zaten kaçıyorsun ? Kaçınca zaten bunu diyen diyecek ../ yaşadığınız ortama göre söylüyorum /

Sevdiğin adamla evlenmek için kaçmıyor musun ?

Bilemedim ; yaşının küçüklüğünden mi , başka birşeyden mi boşluklar var.
...

Farzedelim ki doğru; şuan tam olarak istediğin nedir ? Dertleşmek mi sadece ?

Babam paracidir. Size sunu da söyleyim bu ailedeki herkesten tiksiniyorm halam mesela evli oldigu halde babam evde baska biriyle basti ve halam babama altn bilezik verip susturdu enistemi boynuzlamasina goz yumdu hadi enistemide gectim kardesin be. Namus davasi annem artık nasil anlatiyim ya kafayı yedi dengesi bozuldu hacilara hocalara basvrdk bildiği halde kimseye birsey anlatamammak o kadar zor ki

siz cümbür cemaat mi yaşıyorsunuz?
annenizle beraber gidin evden ..madem son sınıfınız kadın sığınma evinde kalın sonra siz işe başlayınca kendinize yeni bir hayat kurarsınız..

Ee zaten kaçıyorsun ? Kaçınca zaten bunu diyen diyecek ../ yaşadığınız ortama göre söylüyorum /

Sevdiğin adamla evlenmek için kaçmıyor musun ?

Bilemedim ; yaşının küçüklüğünden mi , başka birşeyden mi boşluklar var.
...

Farzedelim ki doğru; şuan tam olarak istediğin nedir ? Dertleşmek mi sadece ?
Sevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .

Bakın bunlar ya daha eskiden olan davalar, ya da üzülerek söylüyorum tecavüzcünün yüksek makamlarda olduğu arkasının sağlam olduğu davalar. Anlaşamıyorum diyerek kalırsa direkt aileye geri döndürürler, çünkü yetiştirme yurtları normal çocuklara uygun görülmez. Artık kanıt istenmiyor bakın, ifadesinin devam ettirirse direkt suçlu olur amca.

bakın bu arkadaş prosedürü bilerek yazıyor belli ki şikayet edin kanıta ihtiyaç yokmuş..

siz cümbür cemaat mi yaşıyorsunuz?
annenizle beraber gidin evden ..madem son sınıfınız kadın sığınma evinde kalın sonra siz işe başlayınca kendinize yeni bir hayat kurarsınız..
Evet evler dibdibe amcamlar halamlar o lanet insanlrin yuzunu hergn gormek zorunda kalıyorum kac kere tasinalim dedim ama iste.

Sevvdgm insanla evlenmek icin kacicaz cunku diyekim istemeye geldiler aileyi arastircaklar filan ben bu aileden tiksiniyorm aatabiliyr muyum tek istesgm biraz mutluluk huzur .

Tamam kuzum tamam güzelim en kısa yoldan kurtulmak istiyorsun da bu kurtuluş değil emin ol. Sen daha çocuksun, o kaç yaşında?

babanızda akıl tutulması var o halde..annneniz başına geleni anlatmış siz anlatmışsınız insan bir şüphelenmez mi ya..
hadi diyelim siz yalan söylediniz ve size namusunla evlen diyor.. o zaman bu kadar namus düşkünüyse sizi zamanında doktora götürmesi gerekmez miydi..
babanızın amcanızdan nasıl bir çıkarı var?

Aileleler konduramazlar genelde. Misal baba kıza tacizde bulunur, anne der ki kızım uyduruyor eşim yapmaz. Yediremez çünkü. Kaldıramaz ve inkar daha kola gelir. Adamın da pek suçu yok aslında ne diyelim.

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak sizinkisi 18 yaşında ne evliliği ..önce hayatınızı kurtarın..

kesin mi?

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak sizinkisi 18 yaşında ne evliliği ..önce hayatınızı kurtarın..
Ya ben o kadar nalet bir yerde yaşıyorum ki. Hani evlenmekde istememin sebebi hani gidiyorum ya hadi son nokyaya geldm kactm onla diyelim ayni evde nikahsiz :/ allahtan korkarim ben

O da çok olgun değil ve anladığım kadarı bir işi de yok. Dediğim gibi sevmek güvenmek bunlar güzel şeyler. Ama sen önce kendini garantiye al. Şimdi yetiştirme yurdunda 18i tamamlasan bile 2 yıl kalmadığı için işe girme hakkı verilmez sana. Liseni bitir gidebiliyorsan ünve git. Gidemezsen de çalışmaya başla. Babadan kaçayım derken başka bi adama muhtaç olma.

Evet. Savcılık da zaten ASP çalışanları duyduğu an savcılığa suç duyurusunda bulunmalıdır der. Suç duyurusunda bulunulmadığı zaman ilgili çalışan da suç ortağı olmuş oluyor ne yazık ki. Ha nolur kız ifadeyi değiştirir vaz geçer şu bu olur. Başka. Ama kendinden eminse ve ifadesinden hiçbi zaman vazgeçmezse kızın lehine karar çıkar.

Aileleler konduramazlar genelde. Misal baba kıza tacizde bulunur, anne der ki kızım uyduruyor eşim yapmaz. Yediremez çünkü. Kaldıramaz ve inkar daha kola gelir. Adamın da pek suçu yok aslında ne diyelim.

evet ama bu olayda annesi de amcadan şikayet etmiş..hadi 7 yaşında diye kıza inanmadın insan karısına damı inanmaz....
hiç mi şüphe düşmez insanın aklına..

O da çok olgun değil ve anladığım kadarı bir işi de yok. Dediğim gibi sevmek güvenmek bunlar güzel şeyler. Ama sen önce kendini garantiye al. Şimdi yetiştirme yurdunda 18i tamamlasan bile 2 yıl kalmadığı için işe girme hakkı verilmez sana. Liseni bitir gidebiliyorsan ünve git. Gidemezsen de çalışmaya başla. Babadan kaçayım derken başka bi adama muhtaç olma.
Birincisi isi var hani yaşım küçük ama olgm düşünebiliyorm annesi babasi hepsi yanimizdalar. Olgn bir insan insani yas degl yasadiklari olgnlastrr

evet ama bu olayda annesi de amcadan şikayet etmiş..hadi 7 yaşında diye kıza inanmadın insan karısına damı inanmaz....
hiç mi şüphe düşmez insanın aklına..

Valla geneli böyle.. Akıl almıyor ama böyle. Adamlar kurum çalışanlarını dahi suçluyor ama kardeşlerine toz kondurmuyor bazen.

Back