- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
- Konu Sahibi pofudukyastk
-
Evet. Savcılık da zaten ASP çalışanları duyduğu an savcılığa suç duyurusunda bulunmalıdır der. Suç duyurusunda bulunulmadığı zaman ilgili çalışan da suç ortağı olmuş oluyor ne yazık ki. Ha nolur kız ifadeyi değiştirir vaz geçer şu bu olur. Başka. Ama kendinden eminse ve ifadesinden hiçbi zaman vazgeçmezse kızın lehine karar çıkar.
Ve kan filan hersey ortadaykenevet ama bu olayda annesi de amcadan şikayet etmiş..hadi 7 yaşında diye kıza inanmadın insan karısına damı inanmaz....
hiç mi şüphe düşmez insanın aklına..
kesin mi?
Ortada kanit yoksa hani hastaneye gittigim halde sonuclar filan ispatlayamazsam sadece bir sikayetle mi alicaklar cezaevinesuç duyurusu yapıldığı andan itibaren tutuklanıp cezaevine atılıyor..
Valla benim.kizim oyle birsey deswne bana herkesin dunyasini basina yilardim annen bile korumamis inanamiski sana...sacma geldi banayerimde olsan inan kafayi siyirrirsin o zamanlar çocuktum aklim ermiyordu benim ya dusun annem korkusundan iste. O olay oldgnsa biz babama ulasmaya calisirken oz halam babami arayp abine iftra atıyorlar sakin inanma diyor . ordN bakınca hersey cok kolaay ama durumalr cok değişik .
Ortada kanit yoksa hani hastaneye gittigim halde sonuclar filan ispatlayamazsam sadece bir sikayetle mi alicaklar cezaevine
Sacma gelen sey ne ?Valla benim.kizim oyle birsey deswne bana herkesin dunyasini basina yilardim annen bile korumamis inanamiski sana...sacma geldi bana
Peki sahit filan olsa annem ?evet şikayetle alınıyor ama ispat olmadığı durumu aylakmademe yazmış zaten ifadenizi değiştirmediğiniz sürece suçlu çıkıyormuş..
ben sadece şikayet olduğu anda cezaevine atıldığını biliyorum ve eminim bundan..benim bildiğim olayda suç ispatlanmıştı diğer durumu da dediğim gibi aylakmademe yazmış zaten.
Yasi büyük gösterdim bile bilee siteye ilk defa katildigm icn almazlar belki diye . O yuzdn sirf yoksa ortada yalan. Yok önyargki olmayi birak inan birsey kaybetmessin17 yaşındayım demiş sin ve 19 yazıyor profilinde niye bu kadar yalan söylüyor sn
Peki sahit filan olsa annem ?
Anladım teşekkür ederimarkadaşım yazmış işteaylakmadame şahit olsa da olmasa da ispatlansada ispatlanmasa da şikayetinizi geri çekmediğiniz sürece suçlu çıkıyormuş..
Inanmamak sana kalmış birsey ama bir insan 7 yaşındayken ne kadar bilincli olabilir ki cocuksun daha ama ilerde aklin başına geldignde unuttgn bu olay sana hatirlatildiginda başından asagi kaynar sjlar dökülüyor. Ben artık cesaretimi kaybertim. Sende hani insanlari anlamak varken onyargiyla birsey elde edemezsn. Birazcık anlayisli ol isin dalgasinda olsam ve bu kadar caresiz kalmasam buraya yazmam. Anladin mi gidcek konusacak birileri olsa snaal aleme ne gerek var.Sallamasyon geldi konu. 7 yaşındaki çocuk bunu yaşasa travmaya girer, soluğu kesilir, tir tir titrer. "Öğretmenim sular kesikti, ödevimi yapamadim" edasıyla ve rahatligiyla "amcam bana tecavüz etti" demedin herhalde babana ki inanıp inanmama arasında kalsin . Öyle bişe olsa baban da annen de 50 kez doktora götürürdü seni haline, hareketine bakarak.
Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn6 yaşındaki kıza tecavüz ...başka konu mu bulamadın ..sinirden yazamıyorum.
Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn
Hayir .... ama söylediği canımı acıtti dedigi seye bake basbayağı beddua etmiş oldun ..çocukları karıştırma lütfen..!!!
ooo beddua da edildi şimdi garanti oldu işte..Beddua olarak algilama inanmayanlar basiniza geldiğinde cok ii anlayacaksınız yada çocuklarınzn basina geldiğinde. Sn hergün allahm benim kaderimi dusmanima bile verme demek ne dmeek sen bilr misin ki gelmiş burda konusuyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?