• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık çok caresizim bana yardim edin

Arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 7 ay sonra 18 olacam . Evden kaçmak istiyorum şimdi bunu çocukluk yada ergenlik olarak anlamayın inanin bana ölmek yada gitmekten baska bir seçeneğim yok bana kalip sabret demeyin. İnanın bu yaşta kaldirilamayack yükler yaşıyorum size biraz bahsetmek istiyorum 11 yil once yani 7 yaşındayken oz amcam tarafindan tecavüze ugruyorum babama anltıyorum bana inanmıyor abim yapmaz diyor beni ve annemi dövuyor hersey ortadayken şimdi herkes hayatina devam ediyor ama benim geleceğim karardi ve babam bana kızina inanmadi ve ben o adamla dipdibe oturuyoruz hergün yüzünü görüp sesini duymak zorunda kalıyorum . Cok zor durumdayım bana bir yardım edin artik uyuyamiyrm :KK43: Evden kacmak istiyorum sevdgim adama ama reşit olmadığım icin ceza alir diye gidemiyorum korkuyorum 7 ay daha sabretmekte cok zor. Daha bunlar gibi çok şeyler . Babam bana gelmiş namusunla evlen git diyor hangi namus diyemiyorum

Pek de inanmadım ama bi umut yine de yorumumu yapayım:
-Polise gidip yardım isteyebilirsin. İfadeni hiç değiştirmezsen kanıta gerek kalmadan(görsel kanıt gibi) amcanın ceza almasını sağlayabilirsin bu bir.(Ancak iftira atarsan ve anlaşılırsa başın büyük belada)
-Yaşın 17. Dolayısıyla evet reşit değilsin ama cinsel olgunluk yaşı 15i doldurduğundadır. Yani ceza çok fazla almaz sevgilin. Ama kaçınca hanyayı konayı anlar ve ne yazık ki geri dönemezsin o zaman da buralara gelip" kocam beni dövüyo :((((((((((" diye konu açmazsın umarım, bu iki.
- Okuldan haber ve okul. Git oku bari. Adam ol bi iş edin eğitimini tamamla. Sonra koca bulunur. Kolay. Bak burda herkes kocadan dert yanıyor.

size yazmadan önce ortada yazdım... poliste korkabilir. il müdürlüğüne gidip konuşursa daha güzel sonuç alır... psikolokları sosyal araştırmacıları var. polisler sorgular gibi ifade alabilirler....

pofudukyastk pofudukyastk sende oku... aile sosyal politikalara git

Bakın bakanlık bu konuda bir şey yapamaz sadece çocuk polisine haber verir hemen onlar işlemleri başlatır emniyet olmadan bu iş çzöülemez.
Bu olayın ifadesi Çocuk İzlem Merkezlerinde alınır ve ASP çalışanları bile ifadeyi bilemezler sadece kızın ailesi yanında kalmaması gerekiyorsa bir kuruma yönlendirirler ivedilikle. Yine emniyete olay intikal ediyor mutlaka.
Polisler ifade almıyorlar olayı duydukları gibi ayrıntı istemeden hemen Çocuk İzlem Merkezine gönderiyorlar ve pofudukyastk pofudukyastk k kadın polise ifade vermek istiyorum deme hakkı var.
Olayın alabileceği boyutlar düşünüldüğünde gizlilik kararı alınabilir ve kimsenin haberinin olmaması sağlanabilir.

Evden yanına kaçtığın adam senin tecavüze uğradığını bilip sana iyi davranır mı sanıyorsun? En azından annen arkanda. Oku, işni eline al sonra çek git. Göz göre göre kendini mahvetmeye değmez. Üniversiteyi şehir dışında kazan yurda yerleş hem kaçış olur hem de bir ışık. Kuru kuru adama kaçmakla hayat kurtulmaz kardeşim.

Evet birkere . Önceden babam askerdeykende annemi rahatsiz ediyormuş kacalim filan die babama anlatmis annem inanmamis dusun yani.

babanızda akıl tutulması var o halde..annneniz başına geleni anlatmış siz anlatmışsınız insan bir şüphelenmez mi ya..
hadi diyelim siz yalan söylediniz ve size namusunla evlen diyor.. o zaman bu kadar namus düşkünüyse sizi zamanında doktora götürmesi gerekmez miydi..
babanızın amcanızdan nasıl bir çıkarı var?

babanızda akıl tutulması var o halde..annneniz başına geleni anlatmış siz anlatmışsınız insan bir şüphelenmez mi ya..
hadi diyelim siz yalan söylediniz ve size namusunla evlen diyor.. o zaman bu kadar namus düşkünüyse sizi zamanında doktora götürmesi gerekmez miydi..
babanızın amcanızdan nasıl bir çıkarı var?
Babam paracidir. Size sunu da söyleyim bu ailedeki herkesten tiksiniyorm halam mesela evli oldigu halde babam evde baska biriyle basti ve halam babama altn bilezik verip susturdu enistemi boynuzlamasina goz yumdu hadi enistemide gectim kardesin be. Namus davasi annem artık nasil anlatiyim ya kafayı yedi dengesi bozuldu hacilara hocalara basvrdk bildiği halde kimseye birsey anlatamammak o kadar zor ki

Bakın bakanlık bu konuda bir şey yapamaz sadece çocuk polisine haber verir hemen onlar işlemleri başlatır emniyet olmadan bu iş çzöülemez.
Bu olayın ifadesi Çocuk İzlem Merkezlerinde alınır ve ASP çalışanları bile ifadeyi bilemezler sadece kızın ailesi yanında kalmaması gerekiyorsa bir kuruma yönlendirirler ivedilikle. Yine emniyete olay intikal ediyor mutlaka.
Polisler ifade almıyorlar olayı duydukları gibi ayrıntı istemeden hemen Çocuk İzlem Merkezine gönderiyorlar ve pofudukyastk pofudukyastk k kadın polise ifade vermek istiyorum deme hakkı var.
Olayın alabileceği boyutlar düşünüldüğünde gizlilik kararı alınabilir ve kimsenin haberinin olmaması sağlanabilir.

olay 7 yaşında işlenmiş. ben sadece sığınma evinde kalması taraftarıyım. anlaşamıyor vs. gibi nedenlerle... olayı söylemeden... hiç mi görmediniz haberlerde 13 yaşındaki kız tecavüze rızası var diye rapor düzenlendi... kıza o sırada kimse inanmamış. annesi bile.. kızı öldürebilirler... şimdi tecavuze uğrasaydı direk kanıt için doktordan rapor çıkartabilirdi... sadece psikolojik olarak ispata girer. o zaman olan kıza oluyor...

Back