- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
Herkesin sansi donmeyebilir, asgari ucrete talim mi calisacaksin ? Uni mezunu olmayana, kurumsal yerde telefon dahi actirmazlar. Ailen iyiligini dusunuyorUniversiteyi okumak istiyordum zaten seneye girip ama cocuklugumdan beri boyle baski yaptiklari icin artik seneye de girmek istemiyorum. Bir dersten kaldim diye ciddi ciddi intihari dusundum ya keske olseydim dedim o kadar gozumde buyuttum ki. Sanki ailede hic suc yok. Alanim moda tasarim, meslek lisesinde okudum zaten. Uniyi okumasam da elimde iş var.
İyilik değil kötülük yapıyorlar böyle davranarak.Herkesin sansi donmeyebilir, asgari ucrete talim mi calisacaksin ? Uni mezunu olmayana, kurumsal yerde telefon dahi actirmazlar. Ailen iyiligini dusunuyor
Üniversite okumak zorunda mi herkes? Universite okuyan adam mı oluyor?Vah vah ne felaket ana baba. Calis yuksek not al uni kazan oku fln diyorlar. Yazzzikkk. Cocugum oldugu icin buyuk konusmuyorum allah evladin da hayirlisini versin.
Bak herkes üni okumak zorunda değil ama üni okumayanlar kendini geliştiriyor hayatı için bir şeyler yapıyor. İş için dersen maalesef günümüz şartlarında şart. İnsanlar dükkan önü süpürmeye üni mezunu adam arıyor artık. Üstelik ilerde okumadığın o ortamları görmediğin için pişman olursun.Üniversite okumak zorunda mi herkes? Universite okuyan adam mı oluyor?
Kapasitesi olanlar nitelikli bir üni egitimi alir ve senin tabirinle “adam” olur. Bu nimet herkese uygun degildir tabi caliskan, azimli, vizyonlu olmak gerekir. Ama inan nankör, vizyonsuz, maymun istahli insandan hiç bir cacık olmaz.Üniversite okumak zorunda mi herkes? Universite okuyan adam mı oluyor?
Eşimin çocuklara her zaman söylediği şey,"ne yapın edin o ünv ortamını görün, kişiliğinize kendinizi tanimaniza çok büyük faydası oluyor"Bak herkes üni okumak zorunda değil ama üni okumayanlar kendini geliştiriyor hayatı için bir şeyler yapıyor. İş için dersen maalesef günümüz şartlarında şart. İnsanlar dükkan önü süpürmeye üni mezunu adam arıyor artık. Üstelik ilerde okumadığın o ortamları görmediğin için pişman olursun.
Sen bu kafayla devam et çok doğru yoldasın (!)Üniversite okumak zorunda mi herkes? Universite okuyan adam mı oluyor?
Benim eşim maddi imkansızlıl nedeniyle okulunu bitirememiş maalesef. Şimdi işinde çok başarılı ama işte o diplama yok ya yükselmesine çok büyük engel. Günümüz şartlarında kabul etmesek de diplama bunun için bile şart. Ha zanaatkar olursun kendi işin olur üretirsin kimse sana diploma sormaz. E bu kızımızda o da olmadığına göreEşimin çocuklara her zaman söylediği şey,"ne yapın edin o ünv ortamını görün, kişiliğinize kendinizi tanimaniza çok büyük faydası oluyor"
Sen bu kafayla okuma zaten boşver yer süpür nasıl olsa para kazanırsın artık neyine yeterseÜniversite okumak zorunda mi herkes? Universite okuyan adam mı oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?