- 2 Ekim 2023
- 2.957
- 11.254
- 128
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Size ve yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.PDF istedim mesajımı gördü ve hiçbir şey yazmadı üstelik profilini kaldırmış.
Bir de görüşünce ne giysem diye düşünüyordum:) En başından böyle yalancı biriyle görüşmediğim için çok şanslıyım. Konuşmanın başından beri boşanma sebebi konusunda işkillenmiştim ama altıncı hissim çok kuvvetli değil ne yazıkki. Bu durum bana ders olsun. Daha fazla dikkatli ve uyanık olmam lazım .
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.bugün lütfen gidin kendinizi ödüllendirecek bi şeyler yapın. bir cafede kahve ısmarlamak bile olabilir. büyük bir beladan kurtuldunuz ve bunu sorabilme cesareti gösterdiğiniz için belaya teğet geçtiniz. geçmiş olsun. bundan sonra umarım gönlünüze göre güzellikler sizi bulur.
Ayyy Allah korumuş sizi. Demek ki bosanmamis yoksa niye cekinsin ? Sizinle ilişki isteyen dürüst bir adam olsa pdfyi atardiSize ve yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.PDF istedim mesajımı gördü ve hiçbir şey yazmadı üstelik profilini kaldırmış.
Bir de görüşünce ne giysem diye düşünüyordum:) En başından böyle yalancı biriyle görüşmediğim için çok şanslıyım. Konuşmanın başından beri boşanma sebebi konusunda işkillenmiştim ama altıncı hissim çok kuvvetli değil ne yazıkki. Bu durum bana ders olsun. Daha fazla dikkatli ve uyanık olmam lazım .
Bence de yalan söylediği için belge atmadı. Ben ona güvenmedim diye 10 günlük konuşmada trip atıp ortadan kaybolacak hali yok yani.Ayyy Allah korumuş sizi. Demek ki bosanmamis yoksa niye cekinsin ? Sizinle ilişki isteyen dürüst bir adam olsa pdfyi atardi
Konuyla alakasız olacak ama yorumunu okuyunca dikkatimi şu nokta çekti. Normali nedir bu durumun? Benim de görüştüğüm kişi uzak mesafede. O da sık sık gelebilirim gibisinden konuştu. Çalışmiyordum ama hem gidiş geliş hem tüm yeme içme gibi şeyleri ona bırakmak içime sinmemisti. Ama maddi açıdan ben de zorlanmistim. O da açıkçası tüm hesabi ne bana kitledi ne de kendi ödemek için ısrarcı oldu. Konu sahibinin de konusunu dağıtmak istemem ama yorumları okuyunca bu cümle dikkatimi çekti dediğim gibi.dene bakalim gercekten de her hafta gelirse sans ver adama- arti puandir.
ama cok sacma degil mi? neden yani ortada hicbir yasanmislik yokken netten tanistigi biri icin kalksin her cuma pazar bu yolu ve masrafi ceksin ki? yol zaten gidis gelis 3bin lira, gelince calismayan kadina yemek ismarlatacak degil, yemesi icmesi sineması aktivitesi her gelmeye en en az 5bin harcayacak. bir de ayda 4 kere bunu yapacak hic dinlenmeden de ise gidecek.
Bence bu saatten sonra internetten flörtü tercih etme, çünkü gördüğün gibi çok riskli.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Ben birkaç gündür nasıl sorsam diye düşünüyordum sizin yorumunuz sayesinde teşvik olup sordum. Bundan sonra sosyal medyadan biriyle konuşurken ilk yapacağım şey nüfus kaydı bilgisi istemek olacak. Şimdiye kadar sosyal medyadan tanıştığım hiçbir erkek arkadaşım böyle yalancı çıkmamıştı. Bir de her gün güzel şeyler söylüyordu bana. Ucuz kurtuldum gerçekten.
Kursa giderim ya da bir seminer,etkinlik, gezi falan olabilir ama kış olduğu için sosyal medya tercih ediyorum şimdilik.Bence bu saatten sonra internetten flörtü tercih etme, çünkü gördüğün gibi çok riskli.
Benim o konuda çok ağzım yandığı için internetten tanışmaya tövbeliyim. :)Kursa giderim ya da bir seminer,etkinlik, gezi falan olabilir ama kış olduğu için sosyal medya tercih ediyorum şimdilik.
Bu arada sen evli miydin acaba ? Benim ilk kez başıma geldiBenim o konuda çok ağzım yandığı için internetten tanışmaya tövbeliyim. :)
Tercih meselesi.
Değilim.Bu arada sen evli miydin acaba ? Benim ilk kez başıma geldi
Ay bu sevgili işleri zor ya. En son geçen yıl Eylül'de birisi vardı hayatımda. O zamandan beri tek tabanca takılıyorum.Değilim.
Ben normalde kendi bulunduğum şehirden, İstanbul'dan arkadaş ediniyorum. Bu seferki de can sıkıntısından öyle oldu, konuşma ilerledi. Bundan sonra tövbe diyorum uzak mesafe ilişkisine eğlencesine bile konuşmam:)Neden uzak mesafe ilişkileri tercih ediyorsunuz, güzellerim?
Benim için de zor. Ben de neredeyse 1 senedir tek tabancayım, ama kafam o kadar rahat ki anlatamam. İyi olacaksa olsun, yoksa olmasın. Hayat zaten zor, bir elin adamının saçmalıklarını çekemem. Elin adamı yetmezmiş gibi evlilikle yanında eşantiyon olarak gelen kayın ailesinin saçmalarını hele hiç çekemem.Ay bu sevgili işleri zor ya. En son geçen yıl Eylül'de birisi vardı hayatımda. O zamandan beri tek tabanca takılıyorum.
Gerçekten kurtulmussunuzGüzel yorumunuz için teşekkür ederim.Ben birkaç gündür nasıl sorsam diye düşünüyordum sizin yorumunuz sayesinde teşvik olup sordum. Bundan sonra sosyal medyadan biriyle konuşurken ilk yapacağım şey nüfus kaydı bilgisi istemek olacak. Şimdiye kadar sosyal medyadan tanıştığım hiçbir erkek arkadaşım böyle yalancı çıkmamıştı. Bir de her gün güzel şeyler söylüyordu bana. Ucuz kurtuldum gerçekten.
Kkdeki kv , elti, aldatan eş vb konuları beni de endişelendiriyor açıkçası. Yanlış kişiyle olmaktansa yalnız olmak daha iyidir kesinlikle. Libidom yüksek, sırf cinsel ihtiyacımı karşılamak için de birisiyle olmak istemiyorum. Cinsel birliktelik olacaksa da zamanla sevip bağ kurup o şekilde yaşarım diye düşünüyorum. Bir erkekle tanışırken ilk sorduğum şeyler: memleket, aile yapısı, düşünce tarzı, yemek kültürü, hayvanlarla ilgili düşüncesi, ilişkilerden beklentisi vb. bu şekilde uzar gider liste.Benim için de zor. Ben de neredeyse 1 senedir tek tabancayım, ama kafam o kadar rahat ki anlatamam. İyi olacaksa olsun, yoksa olmasın. Hayat zaten zor, bir elin adamının saçmalıklarını çekemem. Elin adamı yetmezmiş gibi evlilikle yanında eşantiyon olarak gelen kayın ailesinin saçmalarını hele hiç çekemem.
Burada öyle konular okuyorum ki " ulan diyorum millet ne püsürük şeyleri sorun ediyor". Yok geldi gelmedi, yan baktı dötünü döndü. Altını 2 gr az taktı, ühühühü.
Çünkü yüz yüze tanıyıp da hoşlandığım hiç kimseden karşılık alamadım. İnternet mecrasında sırf vakit geçirmek amaçlı takıldığım dizi, film vb gruplardan birileriyle muhabbet ederken muhabbet level atlamıştı. :))Neden uzak mesafe ilişkileri tercih ediyorsunuz, güzellerim?
Hesabını mi silmis birde komple ulasamayin diye heralde.Size ve yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.PDF istedim mesajımı gördü ve hiçbir şey yazmadı üstelik profilini kaldırmış.
Mesajımı gördü sonra bir anda baktım Tg profilini silmiş sanırım engelledi beniHesabını mi silmis birde komple ulasamayin diye heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?