- 16 Temmuz 2023
- 2.694
- 6.865
- 78
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Emin değilim yalan söyleyip söylemediğinden emin olmak için e devlet şifresini istemem lazım. Birkaç gündür bunu nasıl söylesem diye düşünüyorum . Bir de evli çıkarsa çok gülerim kendimeboşanmış olduğuna emin misiniz? yani şu anda evli olmadığını nasıl bilebiliyorsunuz?
Haklısınız bu kadar düşünmeye kimse değmez. Kötü tepki verirse de kendi bilir. Bu çok önemli keyfimden paranoyak gibi sorgulamıyorum sonuçta,bilmem lazım en başından. TVde haberlerde görüyoruz kendisini bekar olarak tanıtan genç kızları kandıran çok evli erkek var ne yazıkki. Onlardan birisi de ben olmak istemem.bunda bi şey yok. e-devlet şifresini de almaya gerek yok. şüphelerinizi gidermek için sadece kendisine ait nüfus kaydını isteyeceksiniz. pdf formatında kendisi e-devletten indirip yollayabilir. bunu istediğiniz için kırılıyorsa ya da tribe giriyorsa keyfi bilir. sizi büyük bir beladan kurtarmış olur. bu kadar küçük bir şey için günlerce düşünmeye değmez. genel olarak hayatta kimse bu kadar düşünmeye değmez.
Haklısınız bu kadar düşünmeye kimse değmez. Kötü tepki verirse de kendi bilir. Bu çok önemli keyfimden paranoyak gibi sorgulamıyorum sonuçta,bilmem lazım en başından. TVde haberlerde görüyoruz kendisini bekar olarak tanıtan genç kızları kandıran çok evli erkek var ne yazıkki. Onlardan birisi de ben olmak istemem.
Peki arkadaşınız o kişinin eşine bu durumu anlattı mı? Kadın aldatıldığını biliyor mu ? Sonrasında neler oldu?o kadar uzağa gitmeye de gerek yok. benim arkadaşımın başına geldi ve biz de uzaktan acı çekmesini izledik. adamın karısı, henüz bir yaşında olan bebekleriyle fazla meşgul diye kendine başka uğraş bulmuş meğerse. arkadaşımız, kendi bilgisi dahilinde gelişmeyen bir durum için uzunca süre acı çekti. biz de anca çocuk oyalar gibi oyaladık sıkıntısı geçsin diye.
bunu yakından gördüğüm için bu kadar şüphe içerisinde sordum.
Peki arkadaşınız o kişinin eşine bu durumu anlattı mı? Kadın aldatıldığını biliyor mu ? Sonrasında neler oldu?
Umarım boşanmışlardır. Hem arkadaşınıza hem de evli bebekli kadına üzüldüm. Ben şimdiye kadar tanıştığım kişilerde böyle bir duruma rastlamadım ama dikkatli,temkinli olmak lazım.adamın daha önce de böyle vukuatları olduğunu öğrendi. epey sıkıştırmıştı o dönemde ve tehdit etti adamı. ağlayarak yalvardı eşi duymasın diye. eşine değil ama kayınpederine durumu anlattı telefonunu bularak. sonrasında ne yaşandı bilmiyoruz. sosyal medyada her şeyini kapatmış adam.
Umarım boşanmışlardır. Hem arkadaşınıza hem de evli bebekli kadına üzüldüm. Ben şimdiye kadar tanıştığım kişilerde böyle bir duruma rastlamadım ama dikkatli,temkinli olmak lazım.
Hiçbir zaman gerçek boşanma nedenini ogrenemeyeceksin ama anlaşmali olduğu için klasik şeyler yazıyor yukarıda avukat arkadaşda açıkladı.En iyisi yorumlarda arkadaşların dediği gibi hiç evlenmemiş biriyle tanışmak. Böyle emin olmadan, boşanma sebebini bilmeden ilişki yürütmek pek sağlıklı olmaz.
O yüzden kafamın rahat olması için hiç evlenmemiş bir erkekle tanışmak benim için daha iyi olacak gibi.Hiçbir zaman gerçek boşanma nedenini ogrenemeyeceksin ama anlaşmali olduğu için klasik şeyler yazıyor yukarıda avukat arkadaşda açıkladı.
Sen yine konuş ama nedense bu adam sanki doğru birisi değilmiş gibi hissediyorum.
Kendisine sordum bakalım ne diyecek merakla bekliyorumsorun. kendi şüphelerinizi gidermek için sormaktan çekinmeyin. kırılır ya da sizden uzaklaşır düşüncesi ile bir dakika dahi şüphe ya da sıkıntı yaşayacağınıza bırakın o sıkılsın. günün sonunda üzülen taraf siz olmayın.
Bilemiyorum siz yinede temkinli davranın evlimi değil mi öğrenmeye bakın gerçek mühendis mi iş hesabı var mı mesala çok popüler olan uygulamada iş kullanilan kayıtlı mi oraya fotoğraf ve isim soy isimle taratabilirsiniz.O yüzden kafamın rahat olması için hiç evlenmemiş bir erkekle tanışmak benim için daha iyi olacak gibi.
İsim soyisimle birkaç uygulamadan baktım mühendis bilgisi doğruBilemiyorum siz yinede temkinli davranın evlimi değil mi öğrenmeye bakın gerçek mühendis mi iş hesabı var mı mesala çok popüler olan uygulamada iş kullanilan kayıtlı mi oraya fotoğraf ve isim soy isimle taratabilirsiniz.
Evet PDF şeklinde istedimpdf yollasın. beyanına inanmayın.
Sosyal medyadan birkaç kere sesli konuştuk daha 10 gün oldu tanışalı. Geçmiş konusu sadece bir kere açıldı sonra günlük hayatımızdan konuştuk. Dediğiniz gibi ortada fol yok yumurta yokDaha numaralarınızı almamıssınız ortalıkta fol yok yumurta yok 1 hafta olmus olmamıs direkt bu “neden bosandın ettin” sorularıda manasız olmus.
Bu dönemde gelisine güzel konusup sohbet edip eglenmek varken gecmisi, iliskileri, evliligi neden bosanıldıgını konusmak gereksiz detay.
Sal bu tipleri. Cok kırık cıkıyorlar hic sekmez.Sosyal medyadan birkaç kere sesli konuştuk daha 10 gün oldu tanışalı. Geçmiş konusu sadece bir kere açıldı sonra günlük hayatımızdan konuştuk. Dediğiniz gibi ortada fol yok yumurta yok
Size ve yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.pdf yollasın. beyanına inanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?