Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Mesajımı gördü sonra bir anda baktım Tg profilini silmiş sanırım engelledi beni😄😄😄
Profili kaldırmışsın görüldü yapıyorsun
Ne diyim sana bilmiyorum diye yazdım. İki tik işareti yoktu sanırım bu engellemiş olduğu anlamına geliyor.
O zaman boşanmış olduğu yalanmış yani ne diyelim rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın.

O zaman boşanmış olduğu yalanmış yani ne diyelim rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Telefon konuşmalarında sesi gayet samimi, enerjik geliyordu kendinden bahsederken , mesajlaşlarda da flörtöz şekilde yazıyordu. Üstelik bayram sonrası yanına gelicem demişti. Bu yalan mıydı bilmiyorum emin değilim. Belki de sorumdan rahatsız oldu. Ama en başından aramızda güven oluşması için belge istemek zorundaydım. İyi ki görüşme olmadan öğrendim.

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?

(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
Siz neden bosandiniz özel değilse
Bence en iyi anlama yolu kavga edince olur nasıl tepki verdiğini ne kafat ileri gittiğini görebilirsin ama bu da zamanla daha doğru sonuç verir ilk başta daha tahammülü oluyor insanlar zamanla tahammülde azaliyor

Siz neden bosandiniz özel değilse
Bence en iyi anlama yolu kavga edince olur nasıl tepki verdiğini ne kafat ileri gittiğini görebilirsin ama bu da zamanla daha doğru sonuç verir ilk başta daha tahammülü oluyor insanlar zamanla tahammülde azaliyor
Eski eş ve annesi çok aşırı derecede temizlik yapıyordu. Ben de temizlik yapmayı çok severim. Fakat onlarınki okb seviyesindeydi. Tam bir anne kuzusuydu annesi hakkımda yalan şeyler söylüyordu oğlu da ona inanıyordu. Ayrıca kafasında senaryo kuran patolojik derecede sıkıntılı birisiydi.

Back