Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajımı gördü sonra bir anda baktım Tg profilini silmiş sanırım engelledi beni😄😄😄
Profili kaldırmışsın görüldü yapıyorsun
Ne diyim sana bilmiyorum diye yazdım. İki tik işareti yoktu sanırım bu engellemiş olduğu anlamına geliyor.
O zaman boşanmış olduğu yalanmış yani ne diyelim rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın.

O zaman boşanmış olduğu yalanmış yani ne diyelim rabbim herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın.
Telefon konuşmalarında sesi gayet samimi, enerjik geliyordu kendinden bahsederken , mesajlaşlarda da flörtöz şekilde yazıyordu. Üstelik bayram sonrası yanına gelicem demişti. Bu yalan mıydı bilmiyorum emin değilim. Belki de sorumdan rahatsız oldu. Ama en başından aramızda güven oluşması için belge istemek zorundaydım. İyi ki görüşme olmadan öğrendim.

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?

(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
Siz neden bosandiniz özel değilse
Bence en iyi anlama yolu kavga edince olur nasıl tepki verdiğini ne kafat ileri gittiğini görebilirsin ama bu da zamanla daha doğru sonuç verir ilk başta daha tahammülü oluyor insanlar zamanla tahammülde azaliyor

Siz neden bosandiniz özel değilse
Bence en iyi anlama yolu kavga edince olur nasıl tepki verdiğini ne kafat ileri gittiğini görebilirsin ama bu da zamanla daha doğru sonuç verir ilk başta daha tahammülü oluyor insanlar zamanla tahammülde azaliyor
Eski eş ve annesi çok aşırı derecede temizlik yapıyordu. Ben de temizlik yapmayı çok severim. Fakat onlarınki okb seviyesindeydi. Tam bir anne kuzusuydu annesi hakkımda yalan şeyler söylüyordu oğlu da ona inanıyordu. Ayrıca kafasında senaryo kuran patolojik derecede sıkıntılı birisiydi.

Konuyla alakasız olacak ama yorumunu okuyunca dikkatimi şu nokta çekti. Normali nedir bu durumun? Benim de görüştüğüm kişi uzak mesafede. O da sık sık gelebilirim gibisinden konuştu. Çalışmiyordum ama hem gidiş geliş hem tüm yeme içme gibi şeyleri ona bırakmak içime sinmemisti. Ama maddi açıdan ben de zorlanmistim. O da açıkçası tüm hesabi ne bana kitledi ne de kendi ödemek için ısrarcı oldu. Konu sahibinin de konusunu dağıtmak istemem ama yorumları okuyunca bu cümle dikkatimi çekti dediğim gibi.
Merhaba siz ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Benim yaşadığım bana ders olsun. Adamdan nüfus kaydı istedim Pdf olarak. Mesajımı gördü ve engelledi direkt. Ben çalışmasam bile yanımda bir miktar para taşıyorum her zaman. Bence ilk görüşmede erkek ödeyebilir. Ama sonrasında Alman usulü, karşılıklı olarak ödeme yapılır. Masrafı sadece erkeğe bırakmak olmaz bence.

Canim bence pdf istemek falan asiri guvensiz bir davranis. Madem bu kadar guvenmiyorsun kimseye netten tanisma. Hic evlenmemis biriyle evleneyim diyorsun ama sen bosanmissin yani o yuzden kendin gibi birini bulsan daha iyi olur.
Eski sevgilim hiç evlenmemişti, 2 yıl sevgiliydik, evlilik düşünüyorduk ama bazı sebeplerden dolayı ben ayrıldım. İnternetten tanıdığım birisine sonsuz şekilde güvenemem tabiki . Güvensiz bir davranış diyorsunuz ama engelledi gitti. Demekki yalan söylüyormuş. Bu kişiyle aylarca ,yıllarca görüşüp devam etseydim daha kötü olurdu. Şimdi öğrenmem çok iyi oldu. Boşandım diye illa boşanmış biriyle evlenirim diye düşünmüyorum. Tüm eski sevgililerim bekardı. Akıllı,kendini geliştirmiş, kültürlü erkekler boşanmış olmamı bir sorun olarak görmüyor. Aksine beni destekliyorlar. Kimse boşanmak için evlenmez sonuçta.

Sonuca sasirmadim. Netten tanistigini bilsem daha da sert yazardim, bu kdr ilerlemen bile tuhafti. Yuzyuze iken durust olmayan binler var cok dikkatli olmalisin
Paçayı kurtardım gerçekten.10 gün telefonda sesli konuştuk. Boşanıp boşanmadığını anlamak için Pdf isteyince mesajımı gördü ve engelledi , ortalıktan kayboldu 😄😄 şanslıyım neyseki çok şükür

Merhaba siz ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Benim yaşadığım bana ders olsun. Adamdan nüfus kaydı istedim Pdf olarak. Mesajımı gördü ve engelledi direkt. Ben çalışmasam bile yanımda bir miktar para taşıyorum her zaman. Bence ilk görüşmede erkek ödeyebilir. Ama sonrasında Alman usulü, karşılıklı olarak ödeme yapılır. Masrafı sadece erkeğe bırakmak olmaz bence.
Uzun bı sure olmadı. Ben de hesabı ödüyorum evet. Açıkçası uçak, otel vb masrafları sürekli karşıya bırakmak içime sinmiyor ama şu durumda bunları da karsilayabilecegimi düşünmüyorum. Hem bu sebepten ötürü hem de tamamen benimle alakalı bazı şeylerden dolayı sürer mi sürerse ne kadar sürer bilmiyorum.

Uzun bı sure olmadı. Ben de hesabı ödüyorum evet. Açıkçası uçak, otel vb masrafları sürekli karşıya bırakmak içime sinmiyor ama şu durumda bunları da karsilayabilecegimi düşünmüyorum. Hem bu sebepten ötürü hem de tamamen benimle alakalı bazı şeylerden dolayı sürer mi sürerse ne kadar sürer bilmiyorum.
Peki yaşadığınız şehir çok mu uzak birbirine?

Uzak mesafe ilişkisi sıkıntı maalesef. Üniversiteden bir hocam da demişti. Benim yanımda olmalı sevgilim. Internetten tanışıp mutlu olan da var ama çok dikkat etmek gerekiyor. Benim bir arkadaşım nişanlandı. Ama öncesinde 6 yıl sevgili kaldılar. Zaten aynı şehirdelerdi. Aynı şehirden birisiyle sosyal medyada tanıştı yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X