- 16 Temmuz 2023
- 2.519
- 6.317
- 78
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Ailemle aram iyidir fakat ailede benim sözüm geçer benim düşüncelerime dikkat ederler dedi. Eski eşiyle aşırı kıskanç olmasından dolayı boşanmışlar ve aralarında cinsel problemler varmış şimdilik bu kadarını biliyorum. Başka durum var mı emin değilim. İyice tanımak lazım. Öyle hemen güvenmek olmaz.Ailesine karsi davranislarina bakin cok ic ice annesinin sozunden cikmayan biri mi onu ogrenin. Arkadas ortaminda nasil davraniyor sinirlendiginde tepkisini nasil veriyor bunlara dikkat edin. Eski esinizden ayrilma sebebiniz neyse simdiki iliskinizde buna da dikkat edin. Eski esinden neden bosanmis bunu da ogrenin
Soylediklerinden daha cok davranislarina bakmalisiniz. Iyice tanimak icin birlikte fazla vakit gecirmelisiniz. Comert mi cimri mi bunlarda onemli. Arkadaslariyla cevresiyle tanisinca daha cok anlarsiniz nasil biri oldugunu.Ailemle aram iyidir fakat ailede benim sözüm geçer benim düşüncelerime dikkat ederler dedi. Eski eşiyle aşırı kıskanç olmasından dolayı boşanmışlar ve aralarında cinsel problemler varmış şimdilik bu kadarını biliyorum. Başka durum var mı emin değilim. İyice tanımak lazım. Öyle hemen güven olmaz.
Kesinlikle katılıyorum. Davranışlar sözlerden daha önemli.Soylediklerinden daha cok davranislarina bakmalisiniz. Iyice tanimak icin birlikte fazla vakit gecirmelisiniz. Comert mi cimri mi bunlarda onemli. Arkadaslariyla cevresiyle tanisinca daha cok anlarsiniz nasil biri oldugunu.
Kavgacı bir tip değilim ama tanışmaya devam ettikçe hoşuma gitmeyen şeyler olursa mutlaka belirtirim. İkimiz de beklentilerimizi, düşüncelerimizi paylaştık.Kavga çıkar huysuzluk yarat ve nasıl tepki verecek izle
O inşaat mühendisi, ben üniversite mezunuyum. Ama çalışmıyorum. Çalışmadığımı o da biliyor.Meslekleriniz nedir
Siz neden boşanmıştınızO inşaat mühendisi, ben üniversite mezunuyum. Ama çalışmıyorum. Çalışmadığımı o da biliyor.
Ben eski eşimin ve annesinin müdaheleci, baskıcı tavırlarından dolayı boşandım. Anlaşamadık. Eski eş patolojik derecede kıskanç ve obsesifti. Kafasında senaryolar kuran birisiydi.Siz neden boşanmıştınız
Şöyle yap kesin tanırsın diye bir yöntem olsa keşke de hepimiz onu denesek.Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
Bi insanı en iyi kavgada tanırsınKavgacı bir tip değilim ama tanışmaya devam ettikçe hoşuma gitmeyen şeyler olursa mutlaka belirtirim. İkimiz de beklentilerimizi, düşüncelerimizi paylaştık.
Eski eş patolojik derecede kıskanç, kafasında senaryo kuran birisiydi. Annesinin sözünü dinleyen anne kuzusu birisiydi o yüzden ayrıldım. Erkek arkadaşım ise eski eşinin kıskanç olması ve cinselliğin az olmasından dolayı boşanmış söylediğine göre.Siz neden ayrildiniz o neden ayrildi bilginiz var mi konustunuz mu?
Çok ucu açık kadın mı kıskançmış yoksa adam kıskanılcak durumlar mı yapıyormuş ? cinsellikte keza öyle. Sorunuza gelirsek evlenmeden tanımak zor olsad 3 5 gün tatil uzun yolculuk mantıklı olabilir.Ailemle aram iyidir fakat ailede benim sözüm geçer benim düşüncelerime dikkat ederler dedi. Eski eşiyle aşırı kıskanç olmasından dolayı boşanmışlar ve aralarında cinsel problemler varmış şimdilik bu kadarını biliyorum. Başka durum var mı emin değilim. İyice tanımak lazım. Öyle hemen güvenmek olmaz.
Ah o kaynanalarBen eski eşimin ve annesinin müdaheleci, baskıcı tavırlarından dolayı boşandım. Anlaşamadık. Eski eş patolojik derecede kıskanç ve obsesifti. Kafasında senaryolar kuran birisiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?