- 14 Ağustos 2024
- 1.899
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.844
- 48
- Konu Sahibi Miss Salvatore
-
Mesele sosyal medya ise ben uzağım ya. Sıcak bakmıyorum maalesef. Haa tabii buradan tanışıp evlenenler var ama ben gerçek hayattan birini tanımadan yanayım.2. evlilik yani şakaya gelmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.İnstagramda ilişkilere ve psikolojiye dair sayfalar var orda yaptığım yorumdan görmüş beni. Selam nasılsın diye mesaj attı. Öyle sohbet ilerledi yaş,memleket ,hobiler, aile , kültür , çocukluk anıları vb konuştuk sonra fotoğraflaştık. Birkaç gündür fotoğrafını atıyor bana o da :) telefonda sesli konuştuk. Ama daha numaralarımızı almadık
Anladım baba yok herhalde , daha yeni konuşmaya başladıysanız normal az bilgi sahibi olmanız , aileyi kurcalayabildiğiniz kadar kurcalayın bence.2 kardeşler. 1 ablası var o da Ankara'da evliymiş. Evin tek erkeği o yani. Ailesi kışın bazen birkaç ay yanına gelip geri gidiyormuş. Annem biraz rahatsız varis problemi var ameliyat oldu ama pek işe yaramadı ona randevu aldım hastaneye götürücem dedi dün telefonda konuşurken. Kendisi lisans mezunu. Çok muhafazakar olmadığını söyledi aynı benim gibi düşünceleri. İnşaat mühendisliği okumuş. Çok güzel yemek yaptığını, etli yemekleri sevdiğini söyledi. Bizde de etli yemek çok yapılır. Ama ailesiyle ilgili pek bir şey bilmiyorum.
Babası yaşıyor. Anne ve babası 53 yaş üzeri. Sanırım kendisi ilgilenmek istiyor hastaneye götürürken. Dışarda birlikte yemek yersek o zaman incelerim kendisini :)Anladım baba yok herhalde , daha yeni konuşmaya başladıysanız normal az bilgi sahibi olmanız , aileyi kurcalayabildiğiniz kadar kurcalayın bence.
İlahi güldürdünüz beni, nasıl yemek yiyor derken onu kast etmemiştim sofra adabı varmı, ortadaki bir salata mezeye ekmekle dalıyor mu tabağına mı koyuyor gibi
Evlilik bir piyango gibi gerçekten. Yıllar sonra bilmediğiniz huyu ortaya çıkabiliyor. Umarım flörtüm çoraplarını sağa sola atan, dağınık birisi değildir. Ben temizliği, düzeni çok severim. Dağınıklık benim için çok yorucu ve sinir bozucu.2 sene sevgililik 13 sene evlilik. Sürekli kendini güncelliyor evde ki. Ben 15 senedir elimin altındakini tam tanımayamadım
2 kardeşler. 1 ablası var o da Ankara'da evliymiş. Evin tek erkeği o yani. Ailesi kışın bazen birkaç ay yanına gelip geri gidiyormuş. Annem biraz rahatsız varis problemi var ameliyat oldu ama pek işe yaramadı ona randevu aldım hastaneye götürücem dedi dün telefonda konuşurken. Kendisi lisans mezunu. Çok muhafazakar olmadığını söyledi aynı benim gibi düşünceleri. İnşaat mühendisliği okumuş. Çok güzel yemek yaptığını, etli yemekleri sevdiğini söyledi. Bizde de etli yemek çok yapılır. Ama ailesiyle ilgili pek bir şey bilmiyorum.
Babası yaşıyor. Anne ve babası 53 yaş üzeri. Sanırım kendisi ilgilenmek istiyor hastaneye götürürken. Dışarda birlikte yemek yersek o zaman incelerim kendisini :)
Hayır tabiki razı değilim ailesiyle yaşamaya. Kendisi de evlenirsem Ege bölgesine taşınmak, kendi evimi inşa etmek istiyorum dedi. Yani ailesinden uzakta yaşamak istiyor.Yani yılın belirli zamanları kayınaile ile yaşamaya razısınz?
Sakın sakın! Siz daha adamı nasıl tanıyacağınızı bulduramamışken anası ile tanışmak gibi bir hataya sakın düşmeyin. Onlar sizin muhatabınız değil.
Daha 1 hafta oldu konuşalı zaten. Ortada fol yok yumurta yok. Şuan odak noktam flörtüm, ailesi değil. Birkaç görüşme olur , sonra elektrik alırsam, ciddi ilişkiye evrilebileceğini düşünürsem işte o zaman ailesiyle ilgili daha çok bilgi toplamaya çalışırım.Yani yılın belirli zamanları kayınaile ile yaşamaya razısınz?
Sakın sakın! Siz daha adamı nasıl tanıyacağınızı bulduramamışken anası ile tanışmak gibi bir hataya sakın düşmeyin. Onlar sizin muhatabınız değil.
Valla bazen öyle huylar çıkıyor ki keşke çorap atsa diyor insanEvlilik bir piyango gibi gerçekten. Yıllar sonra bilmediğiniz huyu ortaya çıkabiliyor. Umarım flörtüm çoraplarını sağa sola atan, dağınık birisi değildir. Ben temizliği, düzeni çok severim. Dağınıklık benim için çok yorucu ve sinir bozucu.
Kadın hakları ve İstanbul sözleşmesi hakkında konusun.Herseyi söylerMerhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
Onun aklina geliyor muymussunuz? Ne zaman buluscaksiniz siz? Su adamla bulusunca sanki ayrilcaksiniz gibi bir his var icimde.Evet arkadaşlar ilk tribi yedim bugün. Yengeç burcu erkekleri alıngan mı oluyorerkek arkadaşım hiç aklına geliyor muyum bugün beni düşündün mü hiç diye sordu. Evet arada bir aklıma geliyorsun dedim.
Arada bir benim karşıdaki binanın altında onur var marketçi O da geliyor o kadar benim aklıma diye cevap verdi.
Şantiyede ofiste aklımdasın hep seni düşünüyorum diyorOnun aklina geliyor muymussunuz? Ne zaman buluscaksiniz siz? Su adamla bulusunca sanki ayrilcaksiniz gibi bir his var icimde.
Ben artık bu devirde ilk önce sicil kaydina bakılması taraftarıyım katil mi sapik mi borçlu mu daha sonra bir erkek çalışacak iyi Bir işi olacak çalışkan olacak zeki olacak tanıma aşamasında karşısındaki kadının elini cebine artırmayacak sonra ailesini arkadaş çevresi çok önemli çocuk çoluj sahibi işinde insanlarla mi takılıyor yoksa alkollü ortamlarda mi evcimen olacak 2 3 ay tanımaya kimseye yola cikilmaz niye boşanmış karşı taraftan da dinlemek lazım telefonlarını saklıyormu ortalıkta mi tutuyomu madde bağımlıligi geçmişi var mı kumar sitelerinr ilgisi var mı bı işini halletmek için yalana başvuruyor mu vicdan Allah'a kitab korkusu varmı bnlari iyice gözlemlenen lazımMerhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?
(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
Alkol sigara içip içmediğini sormuştum birkaç gün önce. Alkol hiç içmedim sigara içiyorum ve sigarayı bırakmayı istiyorum dedi. Çok muhafazakâr birisi değil. O da ben de namaz kılmıyoruz mesela. Ama ikimiz de oruç tutuyoruz. "Benim bir kedim var. Bir gün evlenirsem kedimi de yanıma alacağım" diye söyledim. "Olur tabi ki kedimiz de yanımızda olur" dedi yani sahiplenir gibi konuştu. Anlaşmalı boşanmışlar fakat detayları çok bilmiyorum. Dediğiniz gibi eski eşinden de dinlemek lazım boşanma sebebi daha farklı bir sebep de çıkabilir. Genel olarak duygusal,merhametli, sosyal , konuşkan birisine benziyor. 53 şehir gezmiş Türkiye'de, 4-5 ülkeye gitmiş iş vasıtasıyla.Ben artık bu devirde ilk önce sicil kaydina bakılması taraftarıyım katil mi sapik mi borçlu mu daha sonra bir erkek çalışacak iyi Bir işi olacak çalışkan olacak zeki olacak tanıma aşamasında karşısındaki kadının elini cebine artırmayacak sonra ailesini arkadaş çevresi çok önemli çocuk çoluj sahibi işinde insanlarla mi takılıyor yoksa alkollü ortamlarda mi evcimen olacak 2 3 ay tanımaya kimseye yola cikilmaz niye boşanmış karşı taraftan da dinlemek lazım telefonlarını saklıyormu ortalıkta mi tutuyomu madde bağımlıligi geçmişi var mı kumar sitelerinr ilgisi var mı bı işini halletmek için yalana başvuruyor mu vicdan Allah'a kitab korkusu varmı bnlari iyice gözlemlenen lazım
Sigarayı bırakmaz Ceyo. Evde de içer zamanla.Alkol hiç kullanmamış. Ama sigara içiyor ne yazıkki. Ben sigara kokusundan rahatsız olan biriyim. En son lise zamanı içtim ama bağımlı değildim. Sonra hiç içmedim. Evde asla içmiyorum bırakmak istiyorum sigarayı dedi
Her zaman dışarda içiyorum dedi. Ben sigara kokusundan nefret ediyorum kokusu nefesimi tıkıyor . Kokusu eve her yere siner hem sağlığına hem parana zarar dedim. Erkek kardeşim de evlenmeden önce yengeme bırakırım demiş ama bırakmadı bebek olsun kesin bırakıcam demiş. Sonuç yine aynı bırakmadı. Balkonda içiyor, bebeğin yanında içmiyor. 7-8 senedir içiyormuş konuştuğum kişi. Bence de iradesi sağlam değilse bırakması zor gibiSigarayı bırakmaz Ceyo. Evde de içer zamanla.
Sigarayi birakana kadar ciddi dusunme bu bey ileHer zaman dışarda içiyorum dedi. Ben sigara kokusundan nefret ediyorum kokusu nefesimi tıkıyor . Kokusu eve her yere siner hem sağlığına hem parana zarar dedim. Erkek kardeşim de evlenmeden önce yengeme bırakırım demiş ama bırakmadı bebek olsun kesin bırakıcam demiş. Sonuç yine aynı bırakmadı. Balkonda içiyor, bebeğin yanında içmiyor. 7-8 senedir içiyormuş konuştuğum kişi. Bence de iradesi sağlam değilse bırakması zor gibi
Yo hiç zor olmaz neden olsun bir trene bakar :) hiç böyle zor olur kafalarına girmeyin. Benim arkadaşımın sevgilisi kızı hergun Anadolu yakasından Avrupa yakasına görmeye geliyor iş çıkışı ki çocuk asker yani çok tempolu bir işi var . Ve kız gelme dedikçe çocuk seni yarım saat göreyim der yine gelir . İsteyen yapıyor hiç o ay zor oldu vah vah kolayliklarina girmeyin .Bugün flörtümle konuşurken "Farklı şehirlerdeyiz ,bu şekilde birbirimizi tanımamız sence de çok zor değil mi?" diye sordum. Yapan var bunu biz de yaparız merak etme ben sık sık gelirim dedi.
Ayda en az 2 kez gelmem yeterli mi diye sordu. Ben hayır değil dedim. Gerekirse her hafta sonu gelirim diye cevap verdi. Sürekli Ankara'dan İstanbul'a gidip gelmek onun için zor olur diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?