Ben 29 yaşındayım, erkek arkadaşım 31 yaşında. Bir erkeği tanımanın en güzel yolları nelerdir sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün flörtümle konuşurken "Farklı şehirlerdeyiz ,bu şekilde birbirimizi tanımamız sence de çok zor değil mi?" diye sordum. Yapan var bunu biz de yaparız merak etme ben sık sık gelirim dedi.

Ayda en az 2 kez gelmem yeterli mi diye sordu. Ben hayır değil dedim. Gerekirse her hafta sonu gelirim diye cevap verdi. Sürekli Ankara'dan İstanbul'a gidip gelmek onun için zor olur diye düşünüyorum.

Niye zor olsun arabayla gelmesin madem hizli tren var ankara istanbul arasi hem arac kullanirken yorulmamis olur hem daha hizli gelir.
Esim her haftasonu bulundugum şehre gelip otellerde kaliyordu gorusmek icin. Hatta tatile geziye gidecegimiz zaman önce gelip beni şehrimden alip sonra yola cikardik. 😄😄😄

Maddi acidan zor oluyorsa ona yapacak bir sey yok.

Niye zor olsun arabayla hizli tren var ankara istanbul arasi hem arac kullanirken yorulmamis olur hem daha hizli gelir.
Esim her haftasonu bulundugum şehre gelip otellerde kaliyordu. Hatta tatile geziye gidecegimiz zaman önce gelip beni şehrimden alip sonra yola cikardik. 😄😄😄

Maddi acidan zor oluyorsa ona yapacak bir sey yok.
Arabası var aslında. Yani söylediğinde ciddiyse her haftasonu gelir. Emin olamadım. Arabası varken hızlı trenle gelmeyi seçmez bence. Sizin eşiniz de Ankara'da mı yaşıyordu? 🥰

Arabası var aslında. Yani söylediği şeyde ciddiyse her haftasonu gelir. Emin olamadım. Arabası varken hızlı trenle gelmeyi seçmez bence. Sizin eşiniz de Ankara'da mı yaşıyordu? 🥰

Yok esim istanbuldaydi. Bizim mesafe daha yakindi(3 saat) ve bulundugum şehirde o kadar trafik yoktu 10 sene önce tabi cuma aksam iş cikisi yola cikiyordu pazar donuyordu.

Ama istanbul ankara araçla gitmek 5 saatlik yol bi de istanbula gelip o trafige girince eminim daha uzun saatler sürer o acidan tren de alternatif tabi kendi bilir naparsa yapsin gelmek istiyorsa 😄😄

Bugün flörtümle konuşurken "Farklı şehirlerdeyiz ,bu şekilde birbirimizi tanımamız sence de çok zor değil mi?" diye sordum. Yapan var bunu biz de yaparız merak etme ben sık sık gelirim dedi.

Ayda en az 2 kez gelmem yeterli mi diye sordu. Ben hayır değil dedim. Gerekirse her hafta sonu gelirim diye cevap verdi. Sürekli Ankara'dan İstanbul'a gidip gelmek onun için zor olur diye düşünüyorum.
İlişkinin başında öyle deniliyor ama pratikte mümkün olmuyor. Yaşadım, ondan biliyorum. 😅

Yok esim istanbuldaydi. Bizim mesafe daha yakindi(3 saat) ve bulundugum şehirde o kadar trafik yoktu 10 sene önce tabi cuma aksam iş cikisi yola cikiyordu pazar donuyordu.

Ama istanbul ankara araçla gitmek 5 saatlik yol bi de istanbula gelip o trafige girince eminim daha uzun saatler sürer o acidan tren de alternatif tabi kendi bilir naparsa yapsin gelmek istiyorsa 😄😄
Evet buranın trafiği çok berbat. Onunla telefonda konuşurken İstanbul'a ne zaman gelsem saatlerce trafikte kalıyorum halam orda oturuyor onu ziyarete gidiyorum bazen ama İstanbul çok güzel gezilecek bir şehir , Ankara'da da trafik sorunu artmaya başladı ben buralardan uzaklaşmak istiyorum artık dedi.

"Kendi bilir ne yaparsa yapsın" çok iyi dediniz 😄😄

Onun bu konuşması acaba eski eşi hâlâ Ankara'da mı yaşıyor, o şehirde bulunan anılardan mı kaçmak istiyor diye düşündürdü bana. Ama çoğu erkek bizim gibi duygusal değil. Yüzmeyi çok severim Ankara'da deniz olmaması benim için büyük bir eksiklik dedi.

Nedense ben her hafta sonu geleceğini düşünmüyorum gelecek olsa sizin sorunuza ayda 2 kere gelsem yeterli olur mu diye size sormazdi .

Siz soruyu sordugunuzda direkt ben her hafta sonu gelirim diye cevap vermesi gerekti soruya soruyla karşılık değil.

Nedense ben her hafta sonu geleceğini düşünmüyorum gelecek olsa sizin sorunuza ayda 2 kere gelsem yeterli olur mu diye size sormazdi .

Siz soruyu sordugunuzda direkt ben her hafta sonu gelirim diye cevap vermesi gerekti soruya soruyla karşılık değil.
Evet ben de öyle düşünüyorum. En başta ayda en az 2 kez gelsem yeterli olur mu diye sordu. Sonra ben hayır yeterli değil diyince merak etme sık sık gelirim hatta her haftasonu gelirim dedi. Yine de bu sıklıkta geleceğini sanmıyorum.

Dimi bence de göz boyama gibi bir şey bu. Peki sizde durum nasıldı? Görüşme sıklığı, şehir mesafesi ?
Kimi erkek , sırf kızı kaçırmamak için öyle der, kimisi de " yeah nolacak gider gelirim" der ama sonradan gidiş gelişte çok zorlanmaya başlar. 3. olumlu ihtimalin olması imkansız değil ama epey zor.

Bizde mesafe sadece birkaç saatti. Ben daha sevgili değilken farklı şehirlerde olmamızın görüşme sıklığını etkileyeceğini söylemiştim. O yüzden pek ilişkiye başlama isteğim yoktu. Ama o, resmen ağzımdan girdi, burnumdan çıktı. 2 haftada 1 mutlaka ben gelirim dedi ( benim onun şehrine gitme imkanım yoktu). Ama dediği gibi olmadı. İlişkimiz birkaç sene sürdü ama hep uzaktan uzaktandı. En sonunda da bitti.

Bu arada yaşlarımız 20 idi, öğrenciydik.

Bu yaşadıklarımdan dolayı uzak mesafe ilişkisine tövbeliyim, hiç almayayım.

Evet buranın trafiği çok berbat. Onunla telefonda konuşurken İstanbul'a ne zaman gelsem saatlerce trafikte kalıyorum halam orda oturuyor onu ziyarete gidiyorum bazen ama İstanbul çok güzel gezilecek bir şehir , Ankara'da da trafik sorunu artmaya başladı ben buralardan uzaklaşmak istiyorum artık dedi.

"Kendi bilir ne yaparsa yapsın" çok iyi dediniz 😄😄

Onun bu konuşması acaba eski eşi hâlâ Ankara'da mı yaşıyor, o şehirde bulunan anılardan mı kaçmak istiyor diye düşündürdü bana. Ama çoğu erkek bizim gibi duygusal değil. Yüzmeyi çok severim Ankara'da deniz olmaması benim için büyük bir eksiklik dedi.

Benimki iki şehir arasinda mekik dokuyup otellerle ugrasmaktan bikti herhalde ki evlenmek istemisti. 😜
Zor oluyor demek ki.

Şehirden gitmek istemesinin onunla alakasi yoktur Ankara sıkıcı zaten yani gitmek isteyenin altinda baska seyler aramazdim.ben. 😃

Kimi erkek , sırf kızı kaçırmamak için öyle der, kimisi de " yeah nolacak gider gelirim" der ama sonradan gidiş gelişte çok zorlanmaya başlar. 3. olumlu ihtimalin olması imkansız değil ama epey zor.

Bizde mesafe sadece birkaç saatti. Ben daha sevgili değilken farklı şehirlerde olmamızın görüşme sıklığını etkileyeceğini söylemiştim. O yüzden pek ilişkiye başlama isteğim yoktu. Ama o, resmen ağzımdan girdi, burnumdan çıktı. 2 haftada 1 mutlaka ben gelirim dedi ( benim onun şehrine gitme imkanım yoktu). Ama dediği gibi olmadı. İlişkimiz birkaç sene sürdü ama hep uzaktan uzaktandı. En sonunda da bitti.

Bu arada yaşlarımız 20 idi, öğrenciydik.

Bu yaşadıklarımdan dolayı uzak mesafe ilişkisine tövbeliyim, hiç almayayım.
Ben de uzak mesafe ilişkisini hiç sevmiyorum sık sık görmek isterim. Yaşlar 29-31. Bu yaştan sonra da liseli ergenler gibi takılmak istemiyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama ilk mesajı attığında konuşasım geldi onunla. İkimiz de birbirimizi fiziksel olarak beğendik. Fakat kafamda soru işaretleri var.

dene bakalim gercekten de her hafta gelirse sans ver adama- arti puandir.
ama cok sacma degil mi? neden yani ortada hicbir yasanmislik yokken netten tanistigi biri icin kalksin her cuma pazar bu yolu ve masrafi ceksin ki? yol zaten gidis gelis 3bin lira, gelince calismayan kadina yemek ismarlatacak degil, yemesi icmesi sineması aktivitesi her gelmeye en en az 5bin harcayacak. bir de ayda 4 kere bunu yapacak hic dinlenmeden de ise gidecek.
yani neden? hani sevdigin biridir araya mesafe girer "iliskimiz zedelenmesin" diye cabalar yaparsin, ya da aşık olmussundur - çarpılmışsindir, dunyan o olmustur hic gozune gelmes seve seve uca uca gelirsin. bunlara okeyim, zor da olsa yapilir ama netten tanıştığın, en ufak bir yasanmisliginin olmadigi biri icin biraz fazla bir fedakarlik degil mi? tanisma hikayenizi bilmiyorum ama bana sacma geldi. madem bunca fedakarligi yapabilecek - niyeti ciddi birisin ayni netten sana daha yakın olanini bul ona emek ver yani
ne bileyim, ilk günden bana fazla geldi.
yine de sirf dediğini yapacak mi diye dene bakalim bir süre. eger ciddi ciddi her ay gelirse green flagi kapar senden

Suni kavga nasıl cıkarılır ama orta da bıdey yokken fıkır verir misiniz
Bir konuda eleştiriyi abartarak-sert eleştirerek mesela çıkarılabilir. Karşıdaki kişinin verdiği tepkilere bakabilirsiniz, eleştirileri olgunlukla mı karşılıyor, hemen savunma moduna geçip öfkeleniyor mu ne yapıyor vb. Ha ama bu sizi de çekilmez biri gibi gösterebilir ve karşınızdaki kişiye de siz olduğunuzdan daha farklı bir imaj çizebilirsiniz. Bunu göze alabilecekseniz denenebilir.

Vaktinde eşimi denemiştim, biraz sınamıştım sabrını açıkçası.

dene bakalim gercekten de her hafta gelirse sans ver adama- arti puandir.
ama cok sacma degil mi? neden yani ortada hicbir yasanmislik yokken netten tanistigi biri icin kalksin her cuma pazar bu yolu ve masrafi ceksin ki? yol zaten gidis gelis 3bin lira, gelince calismayan kadina yemek ismarlatacak degil, yemesi icmesi sineması aktivitesi her gelmeye en en az 5bin harcayacak. bir de ayda 4 kere bunu yapacak hic dinlenmeden de ise gidecek.
yani neden? hani sevdigin biridir araya mesafe girer "iliskimiz zedelenmesin" diye cabalar yaparsin, ya da aşık olmussundur - çarpılmışsindir, dunyan o olmustur hic gozune gelmes seve seve uca uca gelirsin. bunlara okeyim, zor da olsa yapilir ama netten tanıştığın, en ufak bir yasanmisliginin olmadigi biri icin biraz fazla bir fedakarlik degil mi? tanisma hikayenizi bilmiyorum ama bana sacma geldi. madem bunca fedakarligi yapabilecek - niyeti ciddi birisin ayni netten sana daha yakın olanini bul ona emek ver yani
ne bileyim, ilk günden bana fazla geldi.
yine de sirf dediğini yapacak mi diye dene bakalim bir süre. eger ciddi ciddi her ay gelirse green flagi kapar senden
Evet işte bana da çok fazla abartılı geldi bu durum. Aynı senin yazdığın gibi , istese daha yakın olan biriyle ilişki kurardı neden benimle görüşmek istiyor diye düşündüm. Benden çok hoşlandığını söyledi. Çok tatlı gamzelerin var falan dedi. 31 yaşında adamın bana aşık olup çarpıldığını hiç sanmıyorum açıkçası 😄 bu işte var bir tuhaflık. Yakında çıkar kokusu.

Ben de uzak mesafe ilişkisini hiç sevmiyorum sık sık görmek isterim. Yaşlar 29-31. Bu yaştan sonra da liseli ergenler gibi takılmak istemiyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama ilk mesajı attığında konuşasım geldi onunla. İkimiz de birbirimizi fiziksel olarak beğendik. Fakat kafamda soru işaretleri var.
Çoğu kişinin illa ki konuştuğu vardır ama her konuştuğuyla evlenmemiştir. :) Benim de öylesine , boşluktan konuştuklarım olmuştu, normal bir durum.

Merhaba hanımlar, başlıkta yazdığım gibi ben 29 yaşındayım boşandım 9 aylık evlilik geçti başımdan. Erkek arkadaşım da boşanmış 1 yıl evlilik yaşamış. İkimizin de çocuğu yok. Tüyo alabilir miyim lütfen tecrübeli arkadaşlardan?

(Güncelleme yapmak istiyorum. Öncelikle yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ailem muhafazakâr yapıda ama ben o kadar muhafazakâr değilim. Tatile çıkın ya da ayrı evde beraber yaşayın yazan kişiler için bunu belirtmek istedim. Yani bu seçeneklerin olması zor. Sadece bu erkek arkadaşımın değil de genel olarak erkekleri tanımanın yolları nelerdir onu merak ediyorum.)
2 sene sevgililik 13 sene evlilik. Sürekli kendini güncelliyor evde ki. Ben 15 senedir elimin altındakini tam tanımayamadım 😃

Evet işte bana da çok fazla abartılı geldi bu durum. Aynı senin yazdığın gibi , istese daha yakın olan biriyle ilişki kurardı neden benimle görüşmek istiyor diye düşündüm. Benden çok hoşlandığını söyledi. Çok tatlı gamzelerin var falan dedi. 31 yaşında adamın bana aşık olup çarpıldığını hiç sanmıyorum açıkçası 😄 bu işte var bir tuhaflık. Yakında çıkar kokusu.
nasıl tanistiniz?
yani bilemedim tum mesajlari okuyunca sevemedim enisteyi. ama insanin hayatina da bazen sonu bir yere varmasa da flortler, tatli sozler gerekir. o yüzden dene, ne kaybedersin? kendini cok kaptirma yeter.
en azindan havan, gündemin, enerjin degisir :) heyecan gelir ne giyeyim ne yapayim ay soyleydi boyleydi falan

nasıl tanistiniz?
yani bilemedim tum mesajlari okuyunca sevemedim enisteyi. ama insanin hayatina da bazen sonu bir yere varmasa da flortler, tatli sozler gerekir. o yüzden dene, ne kaybedersin? kendini cok kaptirma yeter.
en azindan havan, gündemin, enerjin degisir :) heyecan gelir ne giyeyim ne yapayim ay soyleydi boyleydi falan
İnstagramda ilişkilere ve psikolojiye dair sayfalar var orda yaptığım yorumdan görmüş beni. Selam nasılsın diye mesaj attı. Öyle sohbet ilerledi yaş,memleket ,hobiler, aile , kültür , çocukluk anıları vb konuştuk sonra fotoğraflaştık. Birkaç gündür fotoğrafını atıyor bana o da :) telefonda sesli konuştuk. Ama daha numaralarımızı almadık

Son düzenleme:
Ailesini sorgularım ben ilk önce.
Anne baba ne iş yapıyor, eğitim durumları ne , kaç kardeşler , dil kültür yaşam tarzı nedir , ailedeki erkekler kadınlara çocuklara nasıl davranıyorlar vs örnekler çoğaltılabilir.

Sizin öncelikleriniz burada devreye girer, benim için evlilik sadece çok seviyorumla olacak iş değil, özellikle çocuk yapılacaksa.

Nasıl yemek yiyor, görgü kurallarına hakim mi , yaptığı espriler izlediği okuduğu şeyler , ne bileyim milyon tane şey var tanımak isteyene.
Aklıma geldikçe yazarım yine , artı eksi meselesi bu işler , sizin kırmızı çizgileriniz neler ona göre karar verin derim.

Ailesini sorgularım ben ilk önce.
Anne baba ne iş yapıyor, eğitim durumları ne , kaç kardeşler , dil kültür yaşam tarzı nedir , ailedeki erkekler kadınlara çocuklara nasıl davranıyorlar vs örnekler çoğaltılabilir.

Sizin öncelikleriniz burada devreye girer, benim için evlilik sadece çok seviyorumla olacak iş değil, özellikle çocuk yapılacaksa.

Nasıl yemek yiyor, görgü kurallarına hakim mi , yaptığı espriler izlediği okuduğu şeyler , ne bileyim milyon tane şey var tanımak isteyene.
Aklıma geldikçe yazarım yine , artı eksi meselesi bu işler , sizin kırmızı çizgileriniz neler ona göre karar verin derim.
2 kardeşler. 1 ablası var o da Ankara'da evliymiş. Evin tek erkeği o yani. Ailesi kışın bazen birkaç ay yanına gelip geri gidiyormuş. Annem biraz rahatsız varis problemi var ameliyat oldu ama pek işe yaramadı ona randevu aldım hastaneye götürücem dedi dün telefonda konuşurken. Kendisi lisans mezunu. Çok muhafazakar olmadığını söyledi aynı benim gibi düşünceleri. İnşaat mühendisliği okumuş. Çok güzel yemek yaptığını, etli yemekleri sevdiğini söyledi. Bizde de etli yemek çok yapılır. Ama ailesiyle ilgili pek bir şey bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X