bana yarddımcı olun kızlar lütfen
bulaşık makinesi için bim de yeni bir toz deterjan keşfettim.tabletler haltetmiş yanında çok güzel yıkıyor.lekesiz tertemiz hemde çok ucuz.ama bilemediğim.bu toz deterjan ya makineye yanında tuz da koymam gerekiyormu?
parlatıcı zaten konuyor.
yazarmısınız lütfen
Bende denedim o yüzden cevap verebilirim canım aktardan aldım küçük paketlerde satılıyor çivit dersen verirler:lepi:
persil gerçekten çok güzel. şu anda tursil kullanıyorum domestos katınca o da güzel oluyor. fakat ben bi hata yapıp beyazlara siyah bir atletimi karıştırdım. ve beyaz çamaşırlarımın lastikleri gri oldu. naparsam yapip çıkmıyor. acaba semaverda kaynatsam çıkarmı diye düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım?
bende hep omo kullanıyorum beyazlara da renklilere de
ama iç çamaşırlarım ve gömlekler istediğim gibi bembeyaz olmuyor heleki gömleklerin yakasındaki lekeler tam çıkmıyor sinir oluyorum 60ta yıkıyorum beyazları ama daha ne yapsam bilmiyorum
bi ara loc kullandım deterjanla birlikte pek işe yaramadı
özellikle gömlek yakalarındaki lekeler için ne yapmam gerekir
eşim her seferinde söyleniyor annem yıkadığında leke olmazdı sen nasıl yıkıyorsun diye
benim de aynı sorunum vardı. bulaşık deterjanı işe yarıyo ayrıca kirçöz var porçöz yağçöz türevi bişi pembe bi şişede özellikke yaka ve maşetlerde iyi sonuç veriyo. bunu bulamazsan bulaşık deterjanı sür elinde hafiif çitile yıkamadan at makineye bak nasıl çıkıyo o lekeler.
gömlek yıkadğım ilk seferde deneyeceğim canım çok teşekkür ederim :1hug:
illallah geldi vallahi eşimin dırdırından annesi gibi yıkayamıyormuşum da annesi 28 senedir nasıl bembeyaz yıkıyormuşta
makine yıkamasa kötü deterjan kullansam anlayacağım da neyyse kaydirigubbakcemile3
beyaz çamaşırlarının kötü olan yerlerine kosla oxi dök makineye at
makine deterjanı alırken yine kosla dök sonra tam suyu kaynattığı köpürttüğü zamanda makineyi durdur mümkünse gece yatmnadan yap kalkıncada devam ettir
sorun kalmayacağına inanıyorum :lepi:
arkadaşım onu bende duydum da çivit ne nerede satılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?