• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

eskıden hep ariel falan alırdım ama şimdi deterjanımı basıt bır marka alıyorum ama içine kosla beyaz eklıyorum. beyaz otesı çıkıyor. boylelıkle detarjana çok para vermıyorum. kosla da bana bayagı bır yetıyor,siyah,yünlü ve renklılermı asla detarjanla yıkamam, pervol kullanırım. havlularımı asla 40 derecenın uzerınde yıkamam hem sertleşiyor hem rengı soluyor. perdelerıme de hacışakır sabun tozu kullanıyorum. tavsıye ederım arkadaşlarım.

ben domestosla bir kere denedim beyaz çamaşırlarım gri oldu nedenini anlamadım bir fikri olan varmı?

arkadaşlar bende tekstilciyim kumaşlar pamuklanıyorsa sürtünme haslığı iyi değildir renk veriyorsa migrasyon haslığı iyi değildir beyazlarda daha beyaz olsun diye optik verilir buda görüntüyü fosforlu yapar tabi biz beyazlara özel ışıkta bakıyoruz mor ışıkta yani ....
böylece verilen kimyasallar yıkamayla çıktığından asıl kumaşın rengi meydana gelir olay budur...beyaz normalde sarımsı bir renkte gelir bize hatta üzerinde haşıllar vardır haşıl sökümü yapılır optik verilir al sana kar beyaz sende yıkarsın yapılan bütün işlemler gider

beyazlarda çivit kullandım çokda memnun kaldım.
deterjana bir çay kaşığı ekledim.ilk başta mavi renginden dolayı biraz tedirgindim
ama bembeyaz çıktı çamaşırlarım..........

çivit bende alayım nerden alınıyor baharatçıdan mı?

Benim herşeyim renkli sadece eşimin atletleri beyaz onlarıda renklilerle atıyorum..ya suyundan yada makinemden bilmiyorum ama herşey denedim genede gri genede griiii:((
sadece atlet içinde 7 kg lik makinemi çalıştırmak istemiyorum..
bana tavsiye edebileceğiniz bir deterjan markası varmı peki renkliler için??

ariel konsantre kullanıyorum birde oxi ikisini bir arada atıyorum 30 yada 40 ta yıkıyorum oldukça beyazlar.

95 derecede küçülmezler mi?

ben yalnızca beyaz çamaşırları 95 te yıkıyorum..küçülmediler de.diğer çamaşırları o kadar çok kategorilere ayırıyorum ki :) kumaşına,rengine,renginin açıklığına koyuluğuna..60-40-30 değişiyo.

bende beyazlar için omo kullanıyorum daha beyaz olmasını istiyorsanız da makinanız yıkarken tam yarısına geldiğinde yıkmananın durdurun ben gece yatmadan önce atar durdurur sabah decav ettiririm hem koku daha kalıcı hem beyazlık süper ötesi olur

renkliler için perwol kullanıyorum harika çok ama çok memnunum siyahlar için olanından asla vazgeçmem ve kokusuda bütün vernellerden daha kalıcı

bana yarddımcı olun kızlar lütfen
bulaşık makinesi için bim de yeni bir toz deterjan keşfettim.tabletler haltetmiş yanında çok güzel yıkıyor.lekesiz tertemiz hemde çok ucuz.ama bilemediğim.bu toz deterjan ya makineye yanında tuz da koymam gerekiyormu?
parlatıcı zaten konuyor.
yazarmısınız lütfen

bana yarddımcı olun kızlar lütfen
bulaşık makinesi için bim de yeni bir toz deterjan keşfettim.tabletler haltetmiş yanında çok güzel yıkıyor.lekesiz tertemiz hemde çok ucuz.ama bilemediğim.bu toz deterjan ya makineye yanında tuz da koymam gerekiyormu?
parlatıcı zaten konuyor.
yazarmısınız lütfen

CANIM DETERJNIN USTUNU OKU İÇİNDE TUZ VARSA KOYMA TABI AMA YOKSA KOY MUTLAKAboshayallersmile ÜZERİNDE MUTLAKA YAZIYORDUR İÇİNDE OLUP OLMADIGIolumunekankayizsmile

teşekkürler arkadaşım
yanlız ben okuma özürlümüyüm neyim göremedim.mantıken soruyorum.eskiden hani toz alırdık yanında da tuzu, bu onlara benziyor.sanki tuzunu ayrı alıcam gibi .oooof bilmiyorum
ama çok memnunum tavsiye ederim.tabletler le hep çizildi bardaklarım, lekeli çıkıyordu. okadar paraya alıyordum.bu üç milyon ya

buraya tesadüfen girdim.nohutum pilavım
isminde hoş oldu ha
aslında yaşamdan kolaylıkları paylaşsak ne güzel olur değilmi
başka yerlerde gezdim durdum öyle

beyazlarda çivit kullandım çokda memnun kaldım.
deterjana bir çay kaşığı ekledim.ilk başta mavi renginden dolayı biraz tedirgindim
ama bembeyaz çıktı çamaşırlarım..........

madem öyle bende merak ettim nerde satılıyor diye denemek istiyorum

bana bilgi veririmisinizfisfisfis

teşekkürler arkadaşım
yanlız ben okuma özürlümüyüm neyim göremedim.mantıken soruyorum.eskiden hani toz alırdık yanında da tuzu, bu onlara benziyor.sanki tuzunu ayrı alıcam gibi .oooof bilmiyorum
ama çok memnunum tavsiye ederim.tabletler le hep çizildi bardaklarım, lekeli çıkıyordu. okadar paraya alıyordum.bu üç milyon ya

buraya tesadüfen girdim.nohutum pilavım
isminde hoş oldu ha
aslında yaşamdan kolaylıkları paylaşsak ne güzel olur değilmi
başka yerlerde gezdim durdum öyle

rica ederim cnm tuz koy o zaman ...madem uzerınde bırşey yazmıyo
evet güzel bı topic guzel bılgıler edınıyoruz...

Bende denedim o yüzden cevap verebilirim canım aktardan aldım küçük paketlerde satılıyor çivit dersen verirler:lepi:

tşk canım denemeye değer onca para veriyoruz çamaşırlar halen lekeli kalıyor opuyorumnanaktan

Kızlar şöyle kaynatılmış gibi kar beyaz çamaşırlar için ne yapıyorsunuz?Beyaz dediğin bembeyaz olmalı,şimdi evlerde çamaşırları kaynatmaya ne yerimiz,ne de zamanımız var.Buna bir çözümü olanlar ne yaptıklarını,hangi deterjanı kullandıklarını yazarlarsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
bende beyazlar için ariel kullanıyorum,birkaç marka daha denedim memnun kalmadım.beyazlara birde ariielin leke çıkarıcısından ekliyorum.çamaşır sodası da beyazlatıyorr.

Back
X