beyazlarda çivit kullandım çokda memnun kaldım.
deterjana bir çay kaşığı ekledim.ilk başta mavi renginden dolayı biraz tedirgindim
ama bembeyaz çıktı çamaşırlarım..........
bana yarddımcı olun kızlar lütfen
bulaşık makinesi için bim de yeni bir toz deterjan keşfettim.tabletler haltetmiş yanında çok güzel yıkıyor.lekesiz tertemiz hemde çok ucuz.ama bilemediğim.bu toz deterjan ya makineye yanında tuz da koymam gerekiyormu?
parlatıcı zaten konuyor.
yazarmısınız lütfen
beyazlarda çivit kullandım çokda memnun kaldım.
deterjana bir çay kaşığı ekledim.ilk başta mavi renginden dolayı biraz tedirgindim
ama bembeyaz çıktı çamaşırlarım..........
teşekkürler arkadaşım
yanlız ben okuma özürlümüyüm neyim göremedim.mantıken soruyorum.eskiden hani toz alırdık yanında da tuzu, bu onlara benziyor.sanki tuzunu ayrı alıcam gibi .oooof bilmiyorum
ama çok memnunum tavsiye ederim.tabletler le hep çizildi bardaklarım, lekeli çıkıyordu. okadar paraya alıyordum.bu üç milyon ya
buraya tesadüfen girdim.nohutum pilavım
isminde hoş oldu ha
aslında yaşamdan kolaylıkları paylaşsak ne güzel olur değilmi
başka yerlerde gezdim durdum öyle
madem öyle bende merak ettim nerde satılıyor diye denemek istiyorum
bana bilgi veririmisinizfisfisfis
Bende denedim o yüzden cevap verebilirim canım aktardan aldım küçük paketlerde satılıyor çivit dersen verirler:lepi:
bende beyazlar için ariel kullanıyorum,birkaç marka daha denedim memnun kalmadım.beyazlara birde ariielin leke çıkarıcısından ekliyorum.çamaşır sodası da beyazlatıyorr.Kızlar şöyle kaynatılmış gibi kar beyaz çamaşırlar için ne yapıyorsunuz?Beyaz dediğin bembeyaz olmalı,şimdi evlerde çamaşırları kaynatmaya ne yerimiz,ne de zamanımız var.Buna bir çözümü olanlar ne yaptıklarını,hangi deterjanı kullandıklarını yazarlarsa memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?