Bembeyaz çamaşırlar için hangi deterjan?

evet canım haklısın, kısa programdan kaynaklanabilir erimediği için...bu arada bence bu kapsüller çok iyi, ağır lekelere birebir..ben bugün marketten toz da aldım...ve şu karara vardım kısa programlarda ve paspas felan gibi şeylerde toz kullancam çok iyi bi marka olmasına da gerek yok ama kıyafetlerimde, uzun yıkamalarda ve perdelerde de kapsül kullancam.. bence sen de kısa yıkamalarda kapsülleri kullanma, toz kullan. bu arada çok tatlılar yaaa yumuşacık mıncıklıyorum ara ara

evet canım haklısın, kısa programdan kaynaklanabilir erimediği için...bu arada bence bu kapsüller çok iyi, ağır lekelere birebir..ben bugün marketten toz da aldım...ve şu karara vardım kısa programlarda ve paspas felan gibi şeylerde toz kullancam çok iyi bi marka olmasına da gerek yok ama kıyafetlerimde, uzun yıkamalarda ve perdelerde de kapsül kullancam.. bence sen de kısa yıkamalarda kapsülleri kullanma, toz kullan. bu arada çok tatlılar yaaa yumuşacık mıncıklıyorum ara ara

merhaba arkadaşlar.. bi çoğunuz arieli tavsiye etmiş. bende tavsiye üzerine ariel kapsül deterjanindan aldım. beyaz çamaşırlar için olanını. memnun kalmadım.kirlileri attığım gibi çıkıyor.özellikle eşimin gomlek yakasi. bende mi sorun var anlamadim. iki senedir yani evlendigimden beri omo kullanıyorum. renkliler için de perwol kullanıyorum..

omo yu tavsiye ederim arkadaşlar beyazlarım bembeyaz çıkıyor üstelik çamaşırsuyu falanda kullanmıyorum

merhaba;

arkadaşa katılıyorum.
Bende ariel kullanıyorum ve deterjan koyduğum göze loc ilave ediyorum.
70 dereceden aşağıda yıkamam asla.
Mükemmel oluyo.

Canım toz deterjanın üzerine mi Loc koyuyorsun?
Ve miktarı ne kadar kaç pompa mesela?
Bende de loc var deneyeyim

Ariel ve bazı markaları almak istemediğimden beyazlar için devamlı arayış içerisindeyim
Acenin de toz deterjanı çıkmış aldım ama hiç memnun kalmadım
Ama Omo veya Alo deneyeceğim bu sefer Alodan memnun kalan var mı??

evet cnm toz deterjanın üzerine 3 veya 4 pompa loc kullanıyorum.
Deterjanım ariel dağ esintisi.
Zaten loc ile yerleri de silerken sıcak su kullanırım.locun etkisi sıcak suda daha çok oluyor.
Bu yüzden beyazlarımı da 70 den aşağı yıkamam ve balkona asarım evde iken. Ki kuruyunca hemen alırım kokusu gitmesin tozlanmasın diye.
Bi de güneş ışığı da beyazlatıyo çamaşırları :))

Mutlaka deneyeceğim locu
hemen yenisini alayım bitmek üzere

Beyazlarım için kesinlikle ariel + ariel leke çıkarıcı kullanıyorum

Kesinlikle omo active fresh sıvı deterjan mükemmel çıkartıyor. 60 derece pamuklu programında yıkıyorum. Kar beyazı gibi oluyor çok güzel tertemiz çıkıyor çamaşırlar.

Kesinlikle omo active fresh sıvı deterjan mükemmel çıkartıyor. 60 derece pamuklu programında yıkıyorum. Kar beyazı gibi oluyor çok güzel tertemiz çıkıyor çamaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…