Sagol canim evde ki toz olan bitsin deniyecem onuda. Bilmiyorum belki bende oyle oldu ama disarda oyle birkac saat giydigim kiyafetleri ben kisa programda yikiyorum, ve 30-40 derece arasinda. iki defa yikadim kuruyunca ayni koku kaldi. Hemen gidip toz olanindan alip yikadim uzun programdada sukur kurtuldum o kokudan. Ama kizimin kiyafetlerini 2,5 saatlik cocuk kiyafetleri programinda yikiyorum, ve durulamasini sicak suyla yapiyor makina o zaman gayet iyi sonuc veriyor. Sanirim kisa programlarda deterjan tam eriyip yok olmadan bitiyor yikama.
Sagol canim evde ki toz olan bitsin deniyecem onuda. Bilmiyorum belki bende oyle oldu ama disarda oyle birkac saat giydigim kiyafetleri ben kisa programda yikiyorum, ve 30-40 derece arasinda. iki defa yikadim kuruyunca ayni koku kaldi. Hemen gidip toz olanindan alip yikadim uzun programdada sukur kurtuldum o kokudan. Ama kizimin kiyafetlerini 2,5 saatlik cocuk kiyafetleri programinda yikiyorum, ve durulamasini sicak suyla yapiyor makina o zaman gayet iyi sonuc veriyor. Sanirim kisa programlarda deterjan tam eriyip yok olmadan bitiyor yikama.
arielden vazgeçmem.bembeyaz yapıyor.
merhaba;
arkadaşa katılıyorum.
Bende ariel kullanıyorum ve deterjan koyduğum göze loc ilave ediyorum.
70 dereceden aşağıda yıkamam asla.
Mükemmel oluyo.
canım toz deterjanın üzerine mi loc koyuyorsun?
Ve miktarı ne kadar kaç pompa mesela?
Bende de loc var deneyeyim
ariel ve bazı markaları almak istemediğimden beyazlar için devamlı arayış içerisindeyim
acenin de toz deterjanı çıkmış aldım ama hiç memnun kalmadım
ama omo veya alo deneyeceğim bu sefer alodan memnun kalan var mı??
evet cnm toz deterjanın üzerine 3 veya 4 pompa loc kullanıyorum.
Deterjanım ariel dağ esintisi.
Zaten loc ile yerleri de silerken sıcak su kullanırım.locun etkisi sıcak suda daha çok oluyor.
Bu yüzden beyazlarımı da 70 den aşağı yıkamam ve balkona asarım evde iken. Ki kuruyunca hemen alırım kokusu gitmesin tozlanmasın diye.
Bi de güneş ışığı da beyazlatıyo çamaşırları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?