arkadaşlar size zahmetli ama %100 garantili yöntemimi söyleyeyim. ben çalışıyorum. diğer çamaşırları hafta içi yıkarım cuma gününe sadece beyazlarımı bırakırım. cuma akşamı bir leğenin içine elimin dayanabileceği kadar sıcaklıkta çamaşırları basar ve domestos eklerim. 10 dk. kadar mıncıklarım (kendimi paralamadan :)) ) bir gece öylece bekler. cumartesi sabahı sadece elimle sıkıp makineye atarım. deterjan olarak rinso bahar çiçeği kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca soda matik ve biraz da kireç çözücü eklerim. makineyi 40 ta çalıştırırım bazen de 50 olur. ön yıkama yapmam. çalıştırıp beklerim. deterjanı alırken deterjan kapağını biraz açıp domestos eklerim. ve 20 dk. çalışır. 2-3 saat makinede bekler sonra yumuşatıcı da ekler çalıştırırım. veee sonuç mis gibi, bembeyaz ve yumuşacık beyazlar. 1 yıllık evliyim kayınvalidem beyazlarıma çıldırıyor tabi bu şekilde anlatmadın hiç bir zaman :)) kötüyüm galiba...
biraz zahmetli ama 90 yıkayıp elektrik faturasını sevindirmiyorum, çamaşırlarımı yıpratmıyorum (çünkü iç çamaşırların lastikleri hemen deforme oluyor)
umarım faydalı olur; bana dua edeceksiniz emin olun :))
biraz zahmetli ama 90 yıkayıp elektrik faturasını sevindirmiyorum, çamaşırlarımı yıpratmıyorum (çünkü iç çamaşırların lastikleri hemen deforme oluyor)
umarım faydalı olur; bana dua edeceksiniz emin olun :))