Sagol canim evde ki toz olan bitsin deniyecem onuda. Bilmiyorum belki bende oyle oldu ama disarda oyle birkac saat giydigim kiyafetleri ben kisa programda yikiyorum, ve 30-40 derece arasinda. iki defa yikadim kuruyunca ayni koku kaldi. Hemen gidip toz olanindan alip yikadim uzun programdada sukur kurtuldum o kokudan. Ama kizimin kiyafetlerini 2,5 saatlik cocuk kiyafetleri programinda yikiyorum, ve durulamasini sicak suyla yapiyor makina o zaman gayet iyi sonuc veriyor. Sanirim kisa programlarda deterjan tam eriyip yok olmadan bitiyor yikama.
evet canım haklısın, kısa programdan kaynaklanabilir erimediği için...bu arada bence bu kapsüller çok iyi, ağır lekelere birebir..ben bugün marketten toz da aldım...ve şu karara vardım kısa programlarda ve paspas felan gibi şeylerde toz kullancam çok iyi bi marka olmasına da gerek yok ama kıyafetlerimde, uzun yıkamalarda ve perdelerde de kapsül kullancam.. bence sen de kısa yıkamalarda kapsülleri kullanma, toz kullan. bu arada çok tatlılar yaaa yumuşacık mıncıklıyorum ara ara