- 15 Aralık 2023
- 230
- 53
- 18
Evde yük olduğumu düşünmeye başladım artık ailem herşeye laf ediyorlar. işten çıktım hep yer kaplıyorsun evde hep şöylesin hep dağınıksın başkasının kızı hemen evlenmiş aile kurmuş sen evdesin. işe giriyorum maaşımı istiyorlar borçlar bir türlü bitmiyor. işten çıkıp eve gidiyorum suratlar hep asık herşeye bir laf. hep başkalarının kızıyla kıyaslanıyorum artık evden gitmemi istiyorlar. ailem kendime ait eşyaları hep başkasının kızına veriyor. yatağımı atıp koltuk almışlar burayı misafir odası yapıcaz diyorlar sanki ben misafir gibi misafir odasında kalıyorum. dolabımı bile sattılar ben ufak çekmecelere koyuyorum eşyalarımı. ayakkabımı bile ayakkabı dolabında değilde dış kapıdaki yere koydular yer kaplıyor dediler allt tarafı 3 ayakkabım var yani. Bütün aileler böyle mi artık anlamıyorum. Sevgilimden ayrıldıktan sonra iyice bana ev kızı muhamelesi yapmaya başladılar kendimi yük gibi hissediyorum. çalışırken eve baya katkım bulunuyordu ama bir süre işsiz kalınca dış kapının mandalı gibi oldum. işe girince de aynı terane devaö ediyor gerçi. Benim gibi ailesi olan var mı ne yapmamı öneriyorsunuz ?