- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
kızlar 8 kasım perşembe akşam saat 17:00 de aşılmamı oldum. dr.um eşimim yıkma sonucundaki sperm değerlerini çok iyi buldu. ultrasonla muayenede de yumrtalarımn çatladığını söyledi ve aşılamayı yaptı.
sonrasında 1 saat kadar yattım. ama bu ay nedense hafif lekem geldi ve kasıklarımda ağrı ağrılar oldu. cuma günü hep yattım ve şimdi 15 günlük maratona başladım.
dualarınızı bekliyorum.....
kızlar 8 kasım perşembe akşam saat 17:00 de aşılmamı oldum. dr.um eşimim yıkma sonucundaki sperm değerlerini çok iyi buldu. ultrasonla muayenede de yumrtalarımn çatladığını söyledi ve aşılamayı yaptı.
sonrasında 1 saat kadar yattım. ama bu ay nedense hafif lekem geldi ve kasıklarımda ağrı ağrılar oldu. cuma günü hep yattım ve şimdi 15 günlük maratona başladım.
hayırlı olsun morgül'cüm inş.tutar lekelenmeyi doktora sordun mu? canım bana da dua et...ilacım bitti ve pazartesi kontrol var...sonra da nasipse diğer günlerin birinde aşılama...KORKUYORUM...
MERHABA MERAK ETTİM HERHANGİ BİR GELİŞME VARMI,İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZİnşallah Morgül bizde haberleri arka arkaya vereceğiz.