beklenen gün 24 ekim

çok teşekkür ederim esmacım hani derler ya ağzından bal damlıyor diye aynen öylesin güzelim inşallah benle birlikte rabbim evlat diye semaya el açan herkesin duasını kabul etsin....

kızlar 2 gün gecikmeyle de olsa bugün adet oldum ve pazar iğnelere başlıyorum dualarınızı bekliyorum

hadi bakalım hayırlısı olsun canım .. bende başladım iğnelere ..pazartesi yine ultrason var..büyük bir ihtimalle salı günü aşılama..allahım yardımcımız olsun

çok teşekkür ederim esmacım hani derler ya ağzından bal damlıyor diye aynen öylesin güzelim inşallah benle birlikte rabbim evlat diye semaya el açan herkesin duasını kabul etsin....

AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH.BAKALIM BENDE PAZARTESİ SABAH GİDİCEM DR A .5 GÜN GONAPHENE KULLANDIM.GÜNDE 1 TANE.DR PAZARTESİ GEL DEMİŞTİ.ALLAHIM İNŞALLAH BU SEFER YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR.:1hug:

inşallah esmacım hepimizin yüzü gülsün. neslihan senin de güzel haberlerini bekliyorum canım

Morgül senin için bende dua edeceğim. İnşallah Allah emeğini boşa çıkarmaz.

çok teşekkür ederim doudou inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. yarın ilk iğnemi vurulucam 75 ünite olark. inşallah yumurtalarım güzelce büyürler....

hadi bakalım kolay gelsin...sorunsuz bir takip dönemi geçirmen,(başarılı bir aşılama) ve sonunda güzel haberi verdiğin günü görmemiz duasıyla KOCAMAN ÖPTÜM.

morgül hadi hayirlisi canim allahim emegini bosa cikarmasin allahim hepimizin kucagini doldursunn aminnnnnnnn

çok teşekkür ederim doudou inşallah hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. yarın ilk iğnemi vurulucam 75 ünite olark. inşallah yumurtalarım güzelce büyürler....

Yarın Mersine geliyorum istersen bir hemşire olarak yaparım kız iğneni lülülülülülü

hepinize çok teşekkür ederim kızlar 28.10.2007 de ilk iğnemi vurdum. doudou çok sağol canım malum bende diş hekimiyim kendi kendime yapabiliyorum ama geliyorsan buralara ziyaretime beklerim ben silifkedeyim amaaa.....

Siz yapın birbirinizin iğnesini, benimkini de acemi hemşire yaptı
Bidaha kendim yapacam .sağlıkçı olmak varmış.
siz iğnelerimi yapın bende bebişlerin öğretmenlini :))

darkinlife ne yaptın canım anladığım kadarıyla ilk iğne biraz zor olmuş. inan kendin yapsan çok daha kolay olur ben hiç bişey hissetmiyorum bile yaparken....

inşallah esmacım hepimizin yüzü gülsün. neslihan senin de güzel haberlerini bekliyorum canım

bende haberler kötü inşallah senin herşey yolunda gider canım ya...ilk aşılama ya 75 le başladım 2 yumurta oldu sonra 112.5 normaldı bu ay da 112.5 yaptık niye böyle oldu anlamadım...benim bebişler sıraya girmişler gelmek için can atıyolar fakat gelemiyolar:)))

hakkında hayırlısı olsun canım okumuştum 5 tane yumurta olmuş herhalde....

ne güzel eşini yapmaya ikna ettiysen benim ki değil bana iğne yapmak ben yaparken arkasını dönüyor. nasıl batırıyorsun o iğneyi sen öyle kendine diyor. bir bilse bunlara sadece anne olabilmek için katlandığımı.....

Canim Ben Senin Meleğine çok Yaklaştiğini Hissediyorum.rabbim Inşallah Bu Ay Emeklerini Boşa çikarmasin

amin esmacım iyi dileklerin ve güzel duaların için çok teşekkür ederim inşallah bu y hepimizin yüzü gülsün.
bu arada kızlar cuma günü dr.a gidiyorum inşallah yumurtacıklarım güzel büyümüşlerdir...

kızlar bugün ilk kontrolüme gittim 4 tane yumurtlamışım çok şükür allahıma hepsi de çok iyiler inşallah bu ay bir tanesi benim bebişim olur.
ay nasıl da heyecan yaptım.... dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım ne oluuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…