beklenen gün 24 ekim

canım allah gönlündeki muradını nasip etsin
inşallah buay bebişlerine kavuşursun

sevgili morgül,
tedaviye başlamışsın, hayırlı olsun, inşallah herşey yolunda gider, güzel haberlerini almak dileğiyle...
kendine dikkat et

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
cebid nerelerdesin özlettin kendini canım.....

kızlaaar ben de dua istiyorum sizden :çok üzgünüm: iyileşebilirsem bana da bu ay aşılama yapılabilir belki...Allah'ım morgülün de yüzünü güldürsün bu ay!

Siz yapın birbirinizin iğnesini, benimkini de acemi hemşire yaptı
Bidaha kendim yapacam .sağlıkçı olmak varmış.
siz iğnelerimi yapın bende bebişlerin öğretmenlini :))

darkinlife canim bencede kendi ignelerini kendin yap daha iyi,bende cok korktum basta ama simdi 5 oldu kendim yapiyorum,aman hersey bu igne gibi olsa keske.

hadi hayirlisi canim dualrim seninle yarrabim isteyen herkeze nasip ettsin ..bende 7 sinde kan testine gidecem

az kalmış cemre inşallah güzel haberlerle dönersin canım açılışı sen yap bizlerde arkandan gelelim inşallah....

canım hadi hayırlısı olsun..allahım yardımcın olsun ...emeklerin boşa gitmesin inşallah....benimki bu ay nasip olmadı...umutlarım bir ay daha ertelendi..senin bebişin benimkinden 1 ay büyük olacak:)))

canım benim son günlerde pek giremiyorum.ama seni merak ettim.canım arkadaşım inşallah mevlam bu ay yüzünü güldürür.her zaman hep dualarımdasın tatlım.sakın heyecan yapma.cuma galiba aşılaman.allahın izniyle bak gör her şey çok güzel olacak.allaha emanet ol.

morgülcüm inş tutacak sitres yok bak bana takıyom mu ne yapıyım veren allah bu ay olmazsa gelecek ay olur can çıkmadık bedenden ümit kesilmez

olacak olacak inş...beyaz karamelin de morgülün de olacak...Rabbim hayırlısını versin...bana da dua edin...sizler hep dualarımdasınız.

çok şükür stres yapmıyorum herşeyin hayırlısı diyorum başkada bişey demiyorum... allahım hepimizin yüzünü güldürsün

arkadaşlar yumurtalarım 22 mm olmuş bugün çatlama iğnesi vuruldum yarın akşamda aşılama olucam ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
allahım hepimizin yüzünü güldürsün

canım dualarım seninle.olacak bütün kalbimle ve dualarımla yanındayım.stres yapma.yüce mevlam bu sefer yüzünü güldürür inşallah

morgul hayırlısı olsun ya bişey soracagım senın adet gecıkmıstı ya ben hala olmadım sende goguslerde hassasıyetlık devam etmısmıydı cevap yazarsan sevınırım

çok teşekkür edrim papatya iyi dileklerin için... bu ay çok şükür daha bir teslimim allaha... anladım ki o beni benden daha iyi biliyor ve tanıyor ve hakkımda hayırlı olan neyse onu verecek bana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…