Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
yandaşlarına Asla güvenmem.
tamamda bunları ikinci üyeliğinle değilde esas üyeliğinle yazsaydın ya...
be hesap ; fetihce nin ikinci üyeliğidir.
Deşifreye ben dahil kimse hayır demez sanırım, herşeye hayır olmazartık böyle madem kurallar burada işlemiyor direk deşifre...
Sag ol kakao.hakaret olmasa da bazen Demirtaş ve hdp ile bazen de akp ve erdogan ile dalga geçiyorum.dayanamıyorum napayım :)Ama kadesa sen cidden baskasin sen alaycı değilsin,hakaret ettiğine, dalga geçtiğine hiç rastlamadım.. Hanım ablada onuda pek severim..
artık böyle madem kurallar burada işlemiyor direk deşifre...
Madem itham yapılacak ben bu durumda siyasette 2. Üyelik alıp gelen chp li ya da mhpli hatta hdpli hiç görmedim. Ama fetihcenin 2. Hesap alması dahil beyazlıgrili 'W' arkadaşımız dahil ak taraftarı çok arkadaş gördüm.
O zaman bu söz tüm ikili oynayanlara gelsin:
'İkili oynamayı sizden öğrenecek değiliz!'
bu msjımın tahmin ile kısmını tamamen geri alıyorum.söz güzelmiş benden de bir iki kişiye gitsin bu söz :)
hayal ben beyazgrinin o kişi olduğunu düşünmüyorum ve artık kazen bu konuya bir açıklık getirse iyi oyur.çünkü çok kişiden duydum bunu hatta bana soranlar bile oldu.yok bence değil dedim.
weiss çok tahrik edici can sıkıcı kavga eder modda yazardı hatta bazen msjlarını okumazdım bile ancak hiç bir zaman beyazgri gibi bel altı yazmadı çatlayın patlayın gibi basit cümleler kurmadı.evet ikisinden de haz etmiyorum hatta weiss için hiç bir iyi düşüncem yok asla geri dönsün istemem ama bence sanıldığı gibi değil.
fetihce ye gelince madem ilk üyeliğin banlı değil neden ikinci üyelik alıp geliyorsun? neyden korkuyorsun neye cesaretin yok da ilk üyeliğinle değil ikinci üyeliğinle yazıyorsun?
fetihce, ikinci üyelikmiymiş hah hah hayy
biliyordum zaten bugun üyelik alıyor, ilk mesajı siyasette birine carlama... noluyoruz ya, kk nın birincil poplülerliği siyasetmiş gibi... kadın ilk defa kk ya üye oluyor, siyasette, ona laf, buna sataşma, niyet okuma yoluyla hakaret,
hayır konuya da yorum yapmıyorlar, paso yoruma yorum... bal gibi belli bunların ikinci üyelik olduğu
Fetihce ters kose yapti.Ben bayan_umutlu olabilir diyordum 2.uyeligi cunku ayni zamanda yazdilar burada.
e fetihçe iştekimmiş 1. üyeliği
kendi üyeliği ile neden yazmayıp ikinci üyelik tercih etti acabafetihce, ikinci üyelikmiymiş hah hah hayy
biliyordum zaten, mesela bugun üyelik alıyorlar, ilk mesajı siyasette birine carlama... noluyoruz ya, kk nın birincil poplülerliği siyasetmiş gibi... kadın ilk defa kk ya üye oluyor, siyasette, ona laf, buna sataşma, niyet okuma akabinde hakaret,
hayır konuya da yorum yapmıyorlar, paso yoruma yorum... bal gibi belli bunların ikinci üyelik olduğu
aslında üzücü bir durum, bi kaç üyelik alıp kendini beğeniyo, kendine destek oluyo falan, sen haklısın kendim zaten bunlar hep böyle falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?