yani bir yaptırım olmalı.. cezalar olmalı. yapıyor 2ci üyelik gidiyor. kendi rahat rahat yine yazıyor. birde rahatça yorum yapıyor yakalandığı yere.evet mesela o da modayla ilgili hiç bi topiğe giremesin mesela,
kek yarışmasında 1 yarışmacıya baktım oy verenlerden 2 kişi yeni üyelikti ve hiç mesajı yoktu, yönetime bildirdim herhangi bişi yapıldımı bilmiyorum
ikinci üyeliğinden olmasın, HAGEDAN
ee. neden sordun o zaman.evet olabilir.
olamaz fetihçe, olmamalıevet olabilir.
evet olabilir.
Fetihce annem niye yaptın böyle bir şeyi, bak deşifre oldun
yaa neden acaba?Bu ne ya herkes benden bahsediyor.
yasak tabii.ya deşifre olmuşum da ne oldu . ben kötü bir şey yazmıyorum ki. zaten çok az giriyorum. yasakmış ikinci üyelik. nese bi daha olmaz umarım.
bahaneye bak.iyi o zaman hepimiz 3-5 üyelik alalım ona buna saydıralım falan.ya deşifre olmuşum da ne oldu . ben kötü bir şey yazmıyorum ki. zaten çok az giriyorum. yasakmış ikinci üyelik. nese bi daha olmaz umarım.
abla özelden yaz nolur yaz çatlarım bakhagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......
emin olunca yazarım.abla özelden yaz nolur yaz çatlarım bak
Abla benden bahsediyosan o belli zati.emin olunca yazarım.
Abla benden bahsediyosan o belli zati.
Kadiş benim pıtırcık kişiliğim,ofiş çatlak yanım,depte katil tarafım.
4 üyeliğim var,itiraf ediyorum.
evet evet sizden bahsediyorum,sizi siziii kendinizi deşifre ettiniz işteAbla benden bahsediyosan o belli zati.
Kadiş benim pıtırcık kişiliğim,ofiş çatlak yanım,depte katil tarafım.
4 üyeliğim var,itiraf ediyorum.
çoklu kişilik bölünmesi var kızım bizde
ya deşifre olmuşum da ne oldu . ben kötü bir şey yazmıyorum ki. zaten çok az giriyorum. yasakmış ikinci üyelik. nese bi daha olmaz umarım.
Madem itham yapılacak ben bu durumda siyasette 2. Üyelik alıp gelen chp li ya da mhpli hatta hdpli hiç görmedim. Ama fetihcenin 2. Hesap alması dahil beyazlıgrili 'W' arkadaşımız dahil ak taraftarı çok arkadaş gördüm.
O zaman bu söz tüm ikili oynayanlara gelsin:
'İkili oynamayı sizden öğrenecek değiliz!'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?