Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Boyle madara olursunuz iste. Muhtemelen savcılık olayından, siyaset bolumu icln farklı uyelik aldı. Sanki sikayet olsa ordan bulamıcaklar.

BENimki tahmin sadece tabi.

Hayyal olmadı bu şimdi. :) İkinci üyelikle partiliğin ne ilgisi var ?
Deşifre edilenleri biliyoruz da ondan görmediniz..

Alakası yoksa neden fetihce gibi üyeleri uyarırken seni göremiyorum ha 1sen?
Yoksa akp söylemlerini telaffuz ettiğim için mi rahatsız oldun? :)

Üye eğer 2. üyeliğiyle hakaret ediyorsa 1. Üyeliğine ceza veriliyor, cezalıysa ban süresi uzatılıyor, 2. Üyelikte iptal ediliyor.
Sahte konu açmak dalga geçmek için 2. üyelik alınmışsa 2. Üyelik iptal ediliyor, ana üyeliğe aynı şeyi tekrar yapması halinde deşifre edileceği ikazında bulunuyoruz özelden.

Moda Yarışması'na gelince, o konuyu bilmeden yorum yapıyorsunuz, 11 üyelikle oy verilen kişi durumdan habersizdi, onca üyelikle oy veren kişi de ikaz edildi özelden, diğer kişi ise banlıydı, banlıyken 2. üyelik almıştı, o da gayette ikaz edildi özelden.

Ve Moda yarışması sadece bu iki kişi yüzünden iptal edilmedi, daha başka hile yapanlarda vardı, hangi birini ayıklayalım, hangi birine hesap soralım deyip iptal ettik.

Bu bölümde 2. üyeliklere gelince baştan beri deşifre etseydik tek Tarafın 2. üyeliği olmadığını görürdünüz, bölümü, üyeleri Hırs yapıp 2. üyelik alanlar her taraftan

Madem deşifre edilecek burada, yakalayıp deşifre ettiğimizde görürsünüz

mune biliyorum olayı.
o kişinin oy verilen kişinin olaydan haberi yoktu zaten.
ben sadece 11 üyeliğiyle oy kullanan o kişinin ceza alması gerektiğini yazdım..başka hile yapanlarında olduğunuda duydum. ama uyarı yerine ban olsa keşke.
çünkü uyarı inan bu kişilere caydırıcı olmuyor. direkt banlanmaları ,belki başkkaların bunu yapmasına engel olur diye düşünüyorum. bu benim şahsi fikrim. nacizane kısaca..
deşifre edin zaten. kimse bir daha cesaret edemesin buna

Beyazgri üyesinin böyle bi durumu var miymiş iptal mi edildi ne oldu kendisine?
Sitede hala aktif ama girmiyor uzun zamandır, 2. üyelik mi bilemem, başka birine ait 2. üyelik olduğuna dair kesin kanıt yok elimizde, delil olmadan da itham edilemez.

hagedanın 2. üyelik olduğunu tahmin ediyordum ama kim olduğunu çözememiştim daha.2 kişi daha var 2. üyelik diye düşündüğüm.bakalım ne çıkacak.bir de birisi var ki.......

aynen ben de öyle düşünüyorum, ikinci cevap verdiğim şahıs buydu hatırladım şimdi

Ama zaten üye bilerek Kasıtlı olarak ikaz etmemize rağmen birçok üyelik almaya devam ediyorsa ana üyeliği de iptal ediliyor, sırf bu sebepten ana üyeliği silinmiş çok kişi var, hatta hatta açtığı üyelikte çelişkili tavırlar sergileyenleri de incelemeye alıp birbirinden çok farklı Açıklamaları olan üyelerinde üyelikleri iptal ediliyor.
Fakat baştan bir ikaz ediyoruz kimisi de özel sebeplerden 2. üyelik alıp yönetime bildirmeyi unutmuş oluyor çünkü.

Biz ikaz edince mail atıp bilgilendirme yapıyor, böyle bir durumda kadını hemen deşifre edip tüm üyeliklerini iptal etmemizde hoş olmaz.

Ki özel sorununu yazıp anlatana da yeni üyelik diye fake diyen çok oldu, yönetim biliyor bu benim yeni üyeliğim diye belirtenlere de fake diyen oldu, hikaye inandırıcı gelmeyince üstüne gidilende var, her fake denende fake değil yani.
Neyse benim beter böcek havlıyor yine, dışarı Çıkma saati geldi ben onla ilgileneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…