Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

Allahın Suriyelisi demek; savaş anında ayaklarındaki terlikle kaçmak zorunda olan, zor durumda kalan insanlar demek 1Sen, onlar bile beğenmiyorlar.. o kampları hiç gördün mü? kamplarda nasıl yaşadıklarını gördün mü? o kamplarda yaşayanları hiç dinledin mi?

belli ki hayır, ben bir tanesini anlatayım.. "1500 liraya 9 nüfus bakmak zorunda bırakıldık, vatandaşlık veya çalışma izni de alamıyoruz. burada verdikleri 300 tl ile bütün kışı nasıl geçireceğiz, bize bekleyin diyorlar ne bekleyeceğiz?" dedi adam..

şimdi kafadan bir hesap yapalım; 1500tl ve 9 nüfus.. Asgari ücret ne kadar? hadi 1000 tl diyelim (pozitif şekilde yuvarladım) bu 1000 tl ile 5 nüfus geçinmeye çalışan birilerini tanıyorum, içerisinde bulunduğumuz altın çağda.. yine içinde bulunduğumuz altın çağda kredi kartı borçlularını duydun mu? neredeyse ülkenin yarısından fazlası.. eğitim olayına hiç girmiyorum bile, ben başka, kardeşlerim başka, evlatlarım da başka bir sistemde okudular.. sağlık? içerisinde bulunduğumuz altın çağda hala sabah 6 da hastahane kuyruğu var, inanın ya da inanmayın ya da çapaya gidip bakın sabah..

Avrupa daha iyi imkanlar sunuyor sevgili 1Sen.. çalışma izni ve belli bir süre sonra oturum izni veriyor.. maaş bağlıyor ki oralarda enflasyonu "pinpon topu"na göre hesaplamıyorlar, zira onlar o topun yenilmeyeceğini biliyorlar :) ha, geçen günkü haberi baz alarak dönüyorlar diyorsan evet, dönen var.. "burada bar yok, çay yok, kadınları çok soğuk" deyip dönenlere de GEBERİN diyorum izninle..

Hee altıncag evet..Turk siyasetinin, Turkiye cumhuriyeti tarihinin gelmis gecmis en rezil, en cirkin dönemini yasıyoruz be. KAbus devri resmen. Ne altın cagı?

MEmelekette satılmayan kurum, peskes cekilmeyen toprak kalmadı. Sömürge altına girdik fiilen.
Ekonomi aglanacak durumda. Birileri ceplerini dolduruken, halk, esnaf aclıktan kan aglıyor.
Dıs borc her gecen gun cıg gibi buyuyor.
Egitim sisteminin icine edildi. Cocuklar deneme tahtası gibi suan.

Turk siyasetinde hic bir iktidar uniter yapıyla, anayasal sınırlarla, devrim ve ilkelerle, rejimle bu kadar oynamadı.

Turk siyasetinde hic bir donem teroriste bu denli taviz verilip onlar tepemize cıkarılmadı, hic bir donem su 13 yıldaki kadar sehit verilmedi.

Bu memlelette yasal mermiyle vatandaslar öldürüldü. Faşizan sivil darbenin tillahı yasanıyor su an bu ulkede.

Bu kadar mı düsmansınız bu vatana ki, boyle bir doneme "altın cag" diyebilecek kadar kendinizden gecebiliyorsunuz? Tum bu olanları altıncag olarak nitelendirmek bu vatana, bu vatan icin verilmis onca sehide ihanettir, baska bisey degil.

Sizin altıncagdan kastınız basortusu ve din degil mi? MEmleket elden gitmis, rejim degismis, uniter yapı bozulmus, halk fakirlestirilmis, korku ve zulüm rejimi yaratılmıs kimin umurunda. VArsa yoksa basortusu din. Zerre memleket sevgisi yok bu zihniyetteki insanlarda.

YAzmayayım diyorum, hala altın cag diye dalga geciliyor.

BAk bunlar da ayrı bir konu. Cok beklersin cevaplayan birini.

geçen gün Gaziantep'de tarihi surların ve tarihi evlerin içlerine yerleşen Suriyelileri gösterdiler med.. bildiğin tarihi, müze değeri olan yerlerde kalıyorlar, çok afedersiniz içine tükürüyorlar oraların.. polisler geldi, son derece iyi bir şekilde kafa tuttular ve polisler pes etti.. adamlar canlarının istediği yere yerleşme hakkını görüyorlar.. Hatay'da lokantada yemek yeyip parasını bizi buraya çağıran versin deyip gidiyorlar.. evet 2 milyona kapıyı açtık da içeride durum ne? her ülkenin de bizim gibi açmasını bekliyorlar, neden açsınlar ki? benim ülkem olsa ben de herkese kapı açmazdım.. al işte kaos resmen ülke, her köşeden üzerimize yapışan birileri çıkıyor, pırıl pırıl insanları dilenirken görüyorum.. kime yardım yapacağımı şaşırdım, birine para verdim diğerleri koşunca genç bir çocuk kurtardı beni aralarından.. ha evet, kapıyı açtık ama doğru..

Bırak ofis..asabım bozuldu artık okudukca.
KEndi halkına dusman olanlar, elin suriyelisine toz kondurmuyor. Musluman olmayan bi halka acarlar mıydı o kapıları acaba.
Kendi ulkesinde, devlet eliyle gencler öldürülürken, rabia isaretleriyle gezenler iste bunlar.

Dİndar nesiller ortada. Bir sehit anasına, birilerinden feyz alıp kufredecek kadar rezil nesillerle doldu ulke.

Son bin yılın en büyük torpiliydi bence okul idareci atamaları.
Değil mi?

Önce cemaattekilere verdiler soruları idareci yaptılar sonra cemaat ile araları bozulunca onları görevden almak için sınavı kaldırıp atama yetkisini il milli eğitim müdürlerinden verdiler ve eğitim bir senli olmayan hükümete yakın olmayan tek idareci yok şu anda.

Iste bunun adı torpil bunun adı kul hakkı yemek.

İşte o içine edilmiş eğitimden geldi Türkiye bu güne..
Haksızlıkların farkındayım maalesef. Eğitim sisteminin içinde olan sizler elbette daha fazlasını görüyorsunuzdur.

Ben sadece din ve başörtüsü olarak bakmıyorum ama karşıt olanların büyük çoğunluğu din düşmanlığından biriktiriyor bu kini.
Hazımsızlık sorunu var.

Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
yandaşlarına Asla güvenmem.

Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
yandaşlarına Asla güvenmem.

Burada bir kaç kişi var 3 silahşorlar gibiler evet ; her konuyu Ak partiye getiriyorlar. :)
Fakat chp li olupta çok objektif olan arkadaşlarda var burada..
Genellememek lazım.

Ya artik Atatürk'ü kendi düşüncelerinize gore şekillendirmeyi birakin be !
Ahh Atam ahh değerini bilmeyen koca ülke, ismini kullanan fikirsizler..
Annesinin başindaki örtüden bi haber olup laf edeni mi ararsin, dinsiz diyeni mi ararsin..
Canim Atam son Başbuğum ruhun şad olsun bu gibi tiplere inat seni ve duşuncelerini daima yaşatacağiz!

bu adamı sevmiyorum. ulusalcılarıda sevmem zaten.
benim gözümde bu görüştekilerde yobaz. bari Atatürkü o irinli düşüncelerinize alet etmeyin

Evet yazı beni de çok irrite etti oky. Aşırı yobaz bir yazı olmuş. Türbanlı bakan tavrı. Kıyafet devrimini yıkmakmış ne alaka. İnsanları gazlamaya çalışıyolar ama kendi tarafındakileri gazlarken karşı görüştekilerin daha çok kinini topluyorlar.

Tamam kusur değil de aile bütünlüğünü koruyamamış ne demek allah aşkına. Terbiyesizce olmuş.

Bir bakima katiliyorum amac turbani nasil soktuk meclise demek yani..aslinda basortusunu dini siyasete bu denli dahil etmek yanlis hani chp ve diger sol goruslu herkes buna karsi cikinca dinsiz damgasi yiyorya dini sadece basortusu oruc namaz falan saninca boyle oluyor heralde valla millet almis basini gitmis cidden gitmis hani enerjilerino copden elde ediyolar falan

Chp liyim daha doğrusu chp ye oy vereceğim ve o bahsettiğin kişi ile yani cimcime ile çok iyi anlasiriz.

Ne alaka?
Ama kadesa sen cidden baskasin sen alaycı değilsin,hakaret ettiğine, dalga geçtiğine hiç rastlamadım.. Hanım ablada onuda pek severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…