İki milyon mülteciye kapısını açan Türkiye 'ydi office. Yemek, barınak , hastaneyi sağlayanda onlardı. Multeci kampları var bilmem kaç bin metrekarelik.
Bu onların şahsi tercihleri. Avrupa'nın daha iyi imkanlar sağladığını düşünüyorlar. Ama oraya gidebilenler bunun olmadığını görüyor zaten..
Hani Allah'ın Suriyelisi ne demekse işte onlara kapısını kapatmadı Türkiye..
Geçen sene okul idarecileri nasıl atandı bilen var mi?
Özellikle hükümeti savunan haksızlıkları giderdi diyen arkadaşlarım biliyorsa cevaplasın lütfen?
Biraz daha bekleyip ben yazacağım zaten ya da başka bir eğitimci arkadaş da yazabilir.BAk bunlar da ayrı bir konu. Cok beklersin cevaplayan birini.
BAk bunlar da ayrı bir konu. Cok beklersin cevaplayan birini.
geçen gün Gaziantep'de tarihi surların ve tarihi evlerin içlerine yerleşen Suriyelileri gösterdiler med.. bildiğin tarihi, müze değeri olan yerlerde kalıyorlar, çok afedersiniz içine tükürüyorlar oraların.. polisler geldi, son derece iyi bir şekilde kafa tuttular ve polisler pes etti.. adamlar canlarının istediği yere yerleşme hakkını görüyorlar.. Hatay'da lokantada yemek yeyip parasını bizi buraya çağıran versin deyip gidiyorlar.. evet 2 milyona kapıyı açtık da içeride durum ne? her ülkenin de bizim gibi açmasını bekliyorlar, neden açsınlar ki? benim ülkem olsa ben de herkese kapı açmazdım.. al işte kaos resmen ülke, her köşeden üzerimize yapışan birileri çıkıyor, pırıl pırıl insanları dilenirken görüyorum.. kime yardım yapacağımı şaşırdım, birine para verdim diğerleri koşunca genç bir çocuk kurtardı beni aralarından.. ha evet, kapıyı açtık ama doğru..
Geçen sene okul idarecileri nasıl atandı bilen var mi?
Özellikle hükümeti savunan haksızlıkları giderdi diyen arkadaşlarım biliyorsa cevaplasın lütfen?
Değil mi?Son bin yılın en büyük torpiliydi bence okul idareci atamaları.
Mesela yaşama hakkımız var,korkmadan yaşama ,düşünme ve konusma hakkımız elimizden alındı.
Birsen eğitimin içindeyim ben ve amiyane olacak belki ama eğitim sisteminin içine ettiler.bunu başka türlü niteleyen cümle yok.
Ayrıca haksızlıkları anlatsam aklın durur.
Ben sadece din ve başörtüsü olarak bakmıyorum ama karşıt olanların büyük çoğunluğu din düşmanlığından biriktiriyor bu kini.
Hazımsızlık sorunu var.
Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
yandaşlarına Asla güvenmem.
Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
bu adamı sevmiyorum. ulusalcılarıda sevmem zaten.
benim gözümde bu görüştekilerde yobaz. bari Atatürkü o irinli düşüncelerinize alet etmeyin
Chp liyim daha doğrusu chp ye oy vereceğim ve o bahsettiğin kişi ile yani cimcime ile çok iyi anlasiriz.Kk de bile var. Cimcime yi çok paylaşım yapıyor diye, mune hanıma Şikayet ettiler. Sırf akp li diye. Chp ye ve
Buda ayrı bir komedi zaten.. Yahu bunu isteyenler saskinmi desem,,kafaları kiyakmi desem İnanin bilemiyorum..Bizimkilere kalsa MİT şeffaf olmalı
Ama kadesa sen cidden baskasin sen alaycı değilsin,hakaret ettiğine, dalga geçtiğine hiç rastlamadım.. Hanım ablada onuda pek severim..Chp liyim daha doğrusu chp ye oy vereceğim ve o bahsettiğin kişi ile yani cimcime ile çok iyi anlasiriz.
Ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?