• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

mesela iki kişinin ikişer üyeliği olsa, oldular mı sana dört kişi:KK70::KK70:

valla ben bu saldırgan tipleri çoğunlukla konularda okumuyorum bile, bi fetice cevap verdim bide birisi daha nickini unuttum, yani otomatikman görmediğiniz reklamlar gibi düşünün:KK53:
hani siz bana diyorsunuz ya chess cevap vermiyo sataşanlara diye, okumuyorum ki cevap vereyim, soğukkanlı olduğumdan değil yani:KK48: ne diye parmaklarımı yorayım niyeti düzgünce konuşmak olmayan, öfkesinin nerden geldiği belli olmayan insanlar için...

bu 2ci üyeliklerin burada açıklanması iyi oldu. zaten neden açıklanmıyordu onu anlamıyordum. darısı bdv nin başına.
kadın geliyor, 2ci üyelik dalga konusu açıyor...millet yazık sayfalarca yardımcı olmaya çalışıyor. . 2ci üyelik diyee gidiyor.
iyide bizde bilelim kim sıkılmışta canı, birileriyle dalga geçmek istemiş, konu açıp ,milleti tiye almış.
umarım bu bdvde olurda,insanlar anlaşılma korkusuyla bıu şekilde konu açıp, kişileri tiye almazlar
ha beyazgri konusunda hayyalle aynı kanıdayım

Son düzenleme:
2, üyelikle yorum yazanların ilk üyeliklerine herhangi bi ceza veriliyormu?

2, üyelikle yorum yazanların ilk üyeliklerine herhangi bi ceza veriliyormu?
hayır. ama bence olmalı. ceza almalı. yanına kar kalıyor. milletle,eğleniyor ,yakalanıyor, o üyelği gidiyor. yine ilk üyeliğiyle devamhiçbirşey olmamış gibi. kebap yani... bence ceza şart
ne olursa olsun kurallardaa yasak olanı yapıyor.

hayır. ama bence olmalı. ceza almalı. yanına kar kalıyor. milletke eğleniyor o üyelşği gidiyor. yine ilk ütyeliğiyle devam. bence ceza şart
evet geçen moda yarışmasında olmuştu deşifre edildi ama banlanmadı, burdada fetihçenin ilk üyeliği duruyor, ozaman deşifre etmek caydırmaz ki insanları. bence en azından şu yapılmalı fetihce siyasete yorum yazamasın mesela hiç bi zaman. bi ceza sistemi olmazsa mutlaka devamı gelir.

aslında üzücü bir durum, kişilik bölünmesi yaşıcaklar diye korkuyorum
bi kaç üyelik alıp kendini beğeniyo, kendine destek oluyo falan, sen haklısın kendim zaten bunlar hep böyle falan:KK70::KK70:

:))) güzel fikir değil mi ama :)) aferin kendim yine çok güzel yazmışsın begenileri falan, bana ne ben de istiyorum :))

evet geçen moda yarışmasında olmuştu deşifre edildi ama banlanmadı, burdada fetihçenin ilk üyeliği duruyor, ozaman deşifre etmek caydırmaz ki insanları. bence en azından şu yapılmalı fetihce siyasete yorum yazamasın mesela hiç bi zaman. bi ceza sistemi olmazsa mutlaka devamı gelir.
aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyeliği var.
ve o 11 üyelikle birine oy vermiş. bulundu.
ancak kendi üyeliği ceza almadı. ve onun yüzünden koca yarışma milletin uğraşı emeği yok oldu. ama kadın ban yemedi. yanınada kar kaldı.
biride 2ci üyelikle geldi oy kullandı, oda ceza yemedi. mesaj yazdı gitti. onunda ilk üyeliği kaldı banlanmadı.

aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyelişi var.
ve o 11 üyelikle birine oy vernmiş. bulundu. ancak kendi üyeliği ceza almadı. ve onun yüzünden kıca yarışma milletin uğraşı emeği yok oldu. ama kadın ban yemedi. yanınadakar kaldı.
biride 2ci üyelikle geldi oy kullandı oda ceza yemedi. mesaj yazdı gitti. onunda ilk üywlşği kaldı banlanmadı.
evet mesela o da modayla ilgili hiç bi topiğe giremesin mesela,
kek yarışmasında 1 yarışmacıya baktım oy verenlerden 2 kişi yeni üyelikti ve hiç mesajı yoktu, yönetime bildirdim herhangi bişi yapıldımı bilmiyorum

Back
X