Bekir Coşkun: Bakanlar Kurulu'nda türbanlı bakan Atatürk’e biraz daha taciz, cumhuriyete biraz daha

altın çağ demişler de, neye göre altın çağ? ciddi olarak söylüyorum gariplikler bir tek benim mi gözüme batıyor yahu?

Cİcim niye oyle diyosun sekerim, canım ayollll aaaaaaaa..
ALtın gununden cıktım gozume carptı mesajın sekerim kınadım yani ayolll..

Dusme bidaha mapısa ofisim..sen yokken hepimiz mudurle küstük

Valla İnsanın kafasının içindekiyle değilde dışında örttüğü yada örtmediğiyle uğraşmaktan daha geri bir düşünce var mı ?
Asıl yobaz sizsiniz bence. Atatürk'ü kendi emellerinizle alet etmeyin.. Hayatta olsa önce sizin yüzünüze tükürürdü..
Siz kendi oturduğunuz yerde kudurmaya devam edin artık insanlar bu oyunlara gelmiyor. Herkes istediği şekilde giyinip istediği işi yapmakta özgür. Kadına sadece kendi gözüne hitap ettiği ölçüde değer veren bu !insan! lardan iğreniyorum.

altın çağ demişler de, neye göre altın çağ? ciddi olarak söylüyorum gariplikler bir tek benim mi gözüme batıyor yahu?

444 sıstemıyle 2014 yılında 36 bın 400 kız cocugu okula kayıt yaptırmadı...
Altın çağda kızlar okul yerine altın gününe katılabilsinler diye...Valla slogan gibi oldu :)

Katılıyorum. Belçika'dan örnek vereyim. orada hazırlanan haber devlet onayı almadıkça yayınlanamıyor bile :)
Bu yüzden çok fazla cinayet ve kaçırılma haberleri göremezsiniz çünkü halka bu ülke güvenli hissini vermek istiyorlar.
Dikkat edin yabancı basın özellikle belçika hep dış ülkelerin siyasetine burnunu sokar ama kendi hükümetiyle ilgili hiç bir şey yazmaz.. Neden acaba??
Burada sevmedikleri siyasilerin şahıslarını geçtim eşlerine bile hakaret etmeyi kendilerine hak görüyorlar..

Son düzenleme:

Öyle deme BM'ye göre oralarda hiç öyle şeyler olmazmis herkes ve herşey çok demokratikmis..

Yaa dimi dimi
20 yıl yaşadım oralarda.. Kimse yutturamaz bana çok özgür olduklarını fln.

Ben oralarda yaşamadım ama ben de inanmam bunlara. Daha geçen almayada iki gazeteci istihbarat teskilatinin belgelerini yayınladığı için önce hapse tikildi sonra da kafalarina sıkıldı ve intihar ettikleri söylendi kimse de sorgulayamadi doğruluğunu. Çünkü çok demokratikler maşallah.

Bizimkilere kalsa MİT şeffaf olmalı

yani kızlar Allahın Suriyelisi bile bizim ülkeden kaçmanın yollarını arıyor, denizde boğulmak Tr'de yaşamaktan daha iyi diyor.. bizimkiler de anca "defol git" diyor.. İçinde bulunduğumuz çağ altın falan değil, imitasyon.. size altın gibi geliyor..

İki milyon mülteciye kapısını açan Türkiye 'ydi office. Yemek, barınak , hastaneyi sağlayanda onlardı. Multeci kampları var bilmem kaç bin metrekarelik.
Bu onların şahsi tercihleri. Avrupa'nın daha iyi imkanlar sağladığını düşünüyorlar. Ama oraya gidebilenler bunun olmadığını görüyor zaten..

Hani Allah'ın Suriyelisi ne demekse işte onlara kapısını kapatmadı Türkiye..

Eğitim bu alanlardan biri değil.ve bir ülkede en önemli mihenk taşı eğitimdir.

Eskiden iyi olmayan ya da eskiden daha kötüleşen ne var kadesa ?
Turkiyede ki bu eğitim istikrarsızlığından bende çok şikayetçiyim. Ancak iyileştirilen ve haksızlıkların kalktığı alanlar var.

Eskiden iyi olmayan ya da eskiden daha kötüleşen ne var kadesa ?
Turkiyede ki bu eğitim istikrarsızlığından bende çok şikayetçiyim. Ancak iyileştirilen ve haksızlıkların kalktığı alanlar var.
Mesela yaşama hakkımız var,korkmadan yaşama ,düşünme ve konusma hakkımız elimizden alındı.

Birsen eğitimin içindeyim ben ve amiyane olacak belki ama eğitim sisteminin içine ettiler.bunu başka türlü niteleyen cümle yok.

Ayrıca haksızlıkları anlatsam aklın durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…