Allah aşkına ya, modernlik,çağdaşlık,aydınlık sadece açıklıkmı? of içim bayıldı. ben türbansızken dayanamıyorumda, türbanlılar bunlara nasıl dayanıyor hayret.Coşkun, başörtülü bir bakanın varlığının "modern aile yapısına da bir tekme" niteliğinde olduğunu savundu.
Sizin gibiler yüzünden bugün ülke bu hallerde aslında.Maksat; cumhuriyetin kıyafet devrimini çöpe atmak…
Laikliğe bir darbe daha…
Türkiye’yi Araplara benzetmeye bir adım ilave…
Dinciliğin simgesini devletin en önemli kuruluna oturtarak, devletin yapısını biraz daha dincileştirmek…
Atatürk’e biraz daha taciz…
Cumhuriyete biraz daha suikast…
Çağdaş devlete biraz daha inat…
Modern aile yapısına bir tekme daha…
al bendende o kadar baydılar bunlarr baaa..Baş örtüsü Atatürk. çağdaşlık , modernlik, ne alaka ondan sonrada bu baş örtülüler neden Atatürk'ü sevmiyorlar derler .iştee teee şuu bekir yüzünden .. bak bekircim benim yerime smileyim saydırıyor sanaAllah aşkına ya, modernlik,çağdaşlık,aydınlık sadece açıklıkmı? of içim bayıldı. ben türbansızken dayanamıyorumda, türbanlılar bunlara nasıl dayanıyor hayret.
Aslında ilk türbanlı Bakan Ayşe Gürcan’ı, herhangi bir meziyetinden dolayı Bakanlar Kurulu’na sokmak gibi bir dertleri yoktu…
Sadece kabineye türbanı sokmak istediler…
Hay türban aşağı türban yukarı yeter artık çekiştirdiğiniz.
Bi rahat bırakın artık kadınlar ne giymiş, giymemiş tasası erkeklere düşmüş.
Evet , enteresan olan tarafı da genelde erkeklerin konuşması.
sırf türbanlı bakan diye, neden geçmişini irdeliyorlar? hangi bakanın evlenmiş ayrılmış olması olay oldu ? bu hazımsızlık neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?